Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip įdegti?

QUOTE(jowiciukas @ 2008 10 14, 19:57)
as pries vestuves ejau i soliariuma tikrai ispudingai ruda buvau, o sese ejo nusipurksti visai nieko ten nenupurske atrode taip pat kaip ir atrode.

Nu ziurinkt dar i koky purskima ejo g.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 10 15, 10:02-->
QUOTE(suilele smile.gif @ 2008 10 15, 10:02)
Nu ziurinkt dar i koky purskima ejo  g.gif

As pati buvau pries vestuves soliariume. O siaip drauges yra kas purskesi pries ivairius balius ir buvo patenkintos. Tik aisku nereikia eiti i koki pigu ar nezinoma vieta pukstis.
Atsakyti
Ummm gal kas zino kur geriau vilniuje atlieka ta procedura :PURŠKIAMASIS ĮDEGIS ? LaBamboj ar NailBare ?
Atsakyti
QUOTE(Darjana83 @ 2008 10 16, 21:29)
Ummm gal kas zino kur geriau vilniuje atlieka  ta procedura :PURŠKIAMASIS  ĮDEGIS  ?  LaBamboj ar NailBare  ?

NailBaro nerekomenduoju, kiek supratau is forumieciu merginu - vien nusiskundimai, kad netolygiai nupurskia. Labamboj tas pats.
Atsakyti
smile.gif+2008 10 20, 09:23-->
QUOTE(suilele smile.gif @ 2008 10 20, 09:23)
NailBaro nerekomenduoju, kiek supratau is forumieciu merginu - vien nusiskundimai, kad netolygiai nupurskia. Labamboj tas pats.

eisiu tada i sunfix , kuri tu rekomenduoji thumbup.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Darjana83 @ 2008 10 20, 23:04)
eisiu tada i sunfix  , kuri tu rekomenduoji  thumbup.gif  blush2.gif

Tikrai nenusivilsi, tik butinai gerai pasiruosk kuna ir laikykis visu nurodymu. negalvok, kad ai nieko nenutiks jei ta ar ana padarysiu.

Patarimas: jei eisi menesiniu metu arba turi tuoj prasideti gali reakciaj ivykti, kaip man buvo blush2.gif. Truputely pilvas ne taip isisavino ruduma ir laikesi visas idegis daug trumpiau negu turetu.
Atsakyti
O tarkim idegio ruduma (sviesesni ar tamsesni) nupurskimo metu galima pasirinkti??? Nes jei ne, tai, pvz., kadangi mano oda yra labai sviesi, tai idomiai tureciau atrodyti kita diena darbe - kaip visa nakti soliariume pragulejusi.
Atsakyti
QUOTE(aleks@ndra @ 2008 10 21, 15:05)
O tarkim idegio ruduma (sviesesni ar tamsesni) nupurskimo metu galima pasirinkti??? Nes jei ne, tai, pvz., kadangi mano oda yra labai sviesi, tai idomiai tureciau atrodyti kita diena darbe - kaip visa nakti soliariume pragulejusi.

Taip galima pasirinkti numeriuka. As pati esu super baltaode tai ziema purskiuosi sviesiausiu numeriuku (1 numeriuku), o vasara 2 numeriuku. Ju yra 3 numeriukai smile.gif
Atsakyti
sveikos mergytes,
norejau paklausti apie nupurskiama idegi. mane labai domian tos kurios nusipurske kiek laiko laikosi nas nupurskimas? ar vestuviu diena neistepa sukneles? ir pries kiek dienu reiketu nusipurksti? nes nenoriu eiti i soliariuma.
Atsakyti
QUOTE(rosena @ 2008 10 24, 09:41)
sveikos mergytes,
norejau paklausti apie nupurskiama idegi. mane labai domian tos kurios nusipurske kiek laiko laikosi nas nupurskimas? ar vestuviu diena neistepa sukneles? ir pries kiek dienu reiketu nusipurksti? nes nenoriu eiti i soliariuma.

Issilaiko iki 7 dienu, jeigu gerai priziuresi gali issilaikyti ilgiau smile.gif

man suknele tik truputely prie krutines istepe, bet salono savininke sake, kad tai normalu.

Purskiausi likus 2joms dienoms iki vestuviu.
Atsakyti
QUOTE(rosena @ 2008 10 24, 09:41)
sveikos mergytes,

Gal jau isbandei?
Atsakyti
smile.gif+2008 10 27, 16:49-->
QUOTE(suilele smile.gif @ 2008 10 27, 16:49)
Gal jau isbandei?

dar ne pries naujus isbandysiu ziuresiu kaip kas
Atsakyti