As pati buvau pries vestuves soliariume. O siaip drauges yra kas purskesi pries ivairius balius ir buvo patenkintos. Tik aisku nereikia eiti i koki pigu ar nezinoma vieta pukstis.
Tikrai nenusivilsi, tik butinai gerai pasiruosk kuna ir laikykis visu nurodymu. negalvok, kad ai nieko nenutiks jei ta ar ana padarysiu.
Patarimas: jei eisi menesiniu metu arba turi tuoj prasideti gali reakciaj ivykti, kaip man buvo . Truputely pilvas ne taip isisavino ruduma ir laikesi visas idegis daug trumpiau negu turetu.
O tarkim idegio ruduma (sviesesni ar tamsesni) nupurskimo metu galima pasirinkti??? Nes jei ne, tai, pvz., kadangi mano oda yra labai sviesi, tai idomiai tureciau atrodyti kita diena darbe - kaip visa nakti soliariume pragulejusi.
O tarkim idegio ruduma (sviesesni ar tamsesni) nupurskimo metu galima pasirinkti??? Nes jei ne, tai, pvz., kadangi mano oda yra labai sviesi, tai idomiai tureciau atrodyti kita diena darbe - kaip visa nakti soliariume pragulejusi.
Taip galima pasirinkti numeriuka. As pati esu super baltaode tai ziema purskiuosi sviesiausiu numeriuku (1 numeriuku), o vasara 2 numeriuku. Ju yra 3 numeriukai
sveikos mergytes, norejau paklausti apie nupurskiama idegi. mane labai domian tos kurios nusipurske kiek laiko laikosi nas nupurskimas? ar vestuviu diena neistepa sukneles? ir pries kiek dienu reiketu nusipurksti? nes nenoriu eiti i soliariuma.
sveikos mergytes,
norejau paklausti apie nupurskiama idegi. mane labai domian tos kurios nusipurske kiek laiko laikosi nas nupurskimas? ar vestuviu diena neistepa sukneles? ir pries kiek dienu reiketu nusipurksti? nes nenoriu eiti i soliariuma.
sveikos mergytes,
norejau paklausti apie nupurskiama idegi. mane labai domian tos kurios nusipurske kiek laiko laikosi nas nupurskimas? ar vestuviu diena neistepa sukneles? ir pries kiek dienu reiketu nusipurksti? nes nenoriu eiti i soliariuma.