Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip įdegti?

QUOTE(loretita2 @ 2008 09 23, 22:03)
as ir ejau purkstis, bet pries tai ejau i soliaruma. ir bereikalo, nieko gero. o vat kai nupurske tai graziai gavosi.

drinks_cheers.gif i koky purskima ejai?
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2008 09 23, 22:03)
as ir ejau purkstis, bet pries tai ejau i soliaruma. ir bereikalo, nieko gero. o vat kai nupurske tai graziai gavosi.

as ir is pradziu ejuau i soliariuma,ir kiek pinigeliu ten palikau doh.gif o rezultato nebuvo....tai likus keliom dienom iki vestuviu nusipurskiau ,tai atrodziau thumbup.gif
Atsakyti
As irgi likus porai dienu iki vestuviu nuejau ir nusipurskiau nuo tada no stop bigsmile.gif
Atsakyti
O kur einate apsipurksti , mergaites ? as oranzine labai bijau but blush2.gif tai norisi nueiti ten kur kokybiskai tai padarytu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Darjana83 @ 2008 09 25, 22:27)
O kur  einate  apsipurksti , mergaites ? as oranzine  labai  bijau  but  blush2.gif  tai norisi nueiti ten kur kokybiskai tai padarytu 4u.gif

Darjana83, is kurio miesto esi? Jei is Kauno tai patariu nueiti i Savanoriu 66 wink.gif
Atsakyti
o kur jus mergino einat purkstis? gal zinot kur galima nusipurksti klaipedoje?
Atsakyti
Paziurek www.sunfx.lt ten turi rasti visus galimus salonus.
Atsakyti
QUOTE(drieze @ 2008 09 26, 20:46)
o kur jus mergino einat purkstis? gal zinot kur galima nusipurksti klaipedoje?

as i gargzdus vaziavau purkstis, viso kuno 50lt kainuoja
Atsakyti
na purskiamu idegiu labai nusivyliau,su drauge buvom tam savanoriu 66,tai abiem nelygiai gavosi plius kita diena kai kurios vietos buvo tamsesnes,kitos sviesesnes,na vienai dienai,maximum dviem dienom gerai,ilgesniam laikui tai schmoll.gif nes tikrai i drabuzius nusitrina,nusiplauna schmoll.gif o poto atrodo tikrai slyksciai,nebent purkstis karta i savaite gal tada gerai g.gif plius sake i drabuzius nenusitrina,o kita diena buvo mano vesuves tai suknele buvo ruda is vidaus doh.gif
Atsakyti
blem , dabar bijau .. jeigu nusipurksiu ir tik 2 dienas gerai atrodys , o paskui baisiai ... doh.gif man po vestuviu uz keliu dienu kelione i Egypta .. tai nesinori su maudimke plemuotai buti verysad.gif

QUOTE(prelude @ 2008 10 02, 21:23)
na purskiamu idegiu labai nusivyliau,su drauge buvom tam savanoriu 66,tai abiem nelygiai gavosi plius kita diena kai kurios vietos buvo tamsesnes,kitos sviesesnes,na vienai dienai,maximum dviem dienom gerai,ilgesniam laikui tai  schmoll.gif nes tikrai i drabuzius nusitrina,nusiplauna schmoll.gif o poto atrodo tikrai slyksciai,nebent purkstis karta i savaite gal tada gerai g.gif plius sake i drabuzius nenusitrina,o kita diena buvo mano vesuves tai suknele buvo ruda is vidaus doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Darjana83 @ 2008 10 03, 15:32)
blem , dabar bijau .. jeigu nusipurksiu  ir tik 2 dienas gerai atrodys , o paskui baisiai ... doh.gif  man po vestuviu    uz keliu dienu kelione  i Egypta .. tai nesinori  su maudimke  plemuotai buti  verysad.gif

As irgi labai bijojau pries vestuves pursktis, bet nusipurskiau likus 2 dienoms, kita diena islipusi is po duso apziurejau visur kad kur kas nebutu nubege. Bet viskas buvo gerai ir vestuviu diena thumbup.gif atrodziau. Atsiusciau nuotrauku, bet dar turbut neesu prirasiusi 100 zinuciu, tai negaliu siusti neprisiregistravusi spec saituose. Jei kas bijot parasykit man i AZ savo meilus ir as atsiusiu jums wink.gif
Atsakyti
QUOTE(prelude @ 2008 10 02, 22:23)
na purskiamu idegiu labai nusivyliau,su drauge buvom tam savanoriu 66,tai abiem nelygiai gavosi plius kita diena kai kurios vietos buvo tamsesnes,kitos sviesesnes,na vienai dienai,maximum dviem dienom gerai,ilgesniam laikui tai  schmoll.gif nes tikrai i drabuzius nusitrina,nusiplauna schmoll.gif o poto atrodo tikrai slyksciai,nebent purkstis karta i savaite gal tada gerai g.gif plius sake i drabuzius nenusitrina,o kita diena buvo mano vesuves tai suknele buvo ruda is vidaus doh.gif

as pries vestuves ejau i soliariuma tikrai ispudingai ruda buvau, o sese ejo nusipurksti visai nieko ten nenupurske atrode taip pat kaip ir atrode.
Atsakyti