sveikutes ,gal zinot kur Klaipedoje purskia?
QUOTE(Aziza @ 2009 07 17, 00:08)
as buvau la bamboj.. ejau is vakaro, kita diena turejo but vestuves.. tai tiek pergyvenau, bet be reikalo... atrodziau puikiai, nupurske labai graziai ir tolygiai... ejo ir mano drauge, tik ji automatiniu, as rankiniu budu.. tai rankiniu gal gavosi siek tiek tamsiau, ir tolygiau.. tikrai nera ko baimintis, tik butinai reik gerai nusipilinguot oda, ir pirmyn.. 

O sakyk,kiek laiko tas purskiamas idegis tau issilaike? labai idomu....

Geriausias SunFx !!!!!!
as kazkaip labiau uz soliariuma , o kas daresi tas purskiamas netepa paskuj? man nera baisiau balta sukne ir pudrines demes ant jos

QUOTE(pukuotukas @ 2010 01 19, 19:02)
as kazkaip labiau uz soliariuma , o kas daresi tas purskiamas netepa paskuj? man nera baisiau balta sukne ir pudrines demes ant jos 

Pirma diena tepa drabuzius, kita diena palendi po dusu, nusiplauna bronzatas ir viskas. As pati savo vestuvems purskiausi - liuks atrodziau

O kiek laiko issilaike toks idegis purskiamas?

QUOTE(suilele
@ 2010 01 20, 18:53)

Pirma diena tepa drabuzius, kita diena palendi po dusu, nusiplauna bronzatas ir viskas. As pati savo vestuvems purskiausi - liuks atrodziau 

prasom imesti pavyzdeliu

Labai bijociu iseiti geltona
nieko man baisiau nebutu , seip esu tamsi tai man ir spavybes ne blankiausios reikia
o tikrai kur klaipedoej purskia ?

QUOTE(pukuotukas @ 2010 01 27, 14:15)
Labai bijociu iseiti geltona
nieko man baisiau nebutu , seip esu tamsi tai man ir spavybes ne blankiausios reikia
o tikrai kur klaipedoej purskia ?
Pati nesipurškiau, bet draugės kelios tai išbandė Vilniuje, Missisipi salone Drabužių joms netepė ir geltonos nebuvo 

O Klaipėdoje atrodo yra Taikos pr. 139, Soliariume "Saulės studija", (prekybos centre "BIG")
Taip pat purškia ir 'La Bamba'. Tačiau kol ka satrodo tik Kaune ir Vilniuje, dėl Klaipėdos reikėtų pasiklausti jų.

QUOTE(Dieter @ 2010 01 27, 16:25)
Pati nesipurškiau, bet draugės kelios tai išbandė Vilniuje, Missisipi salone Drabužių joms netepė ir geltonos nebuvo
Buvo labai gražus rusvas įdėgis
Laikėsi apie porą savaičių.
O Klaipėdoje atrodo yra Taikos pr. 139, Soliariume "Saulės studija", (prekybos centre "BIG")
Taip pat purškia ir 'La Bamba'. Tačiau kol ka satrodo tik Kaune ir Vilniuje, dėl Klaipėdos reikėtų pasiklausti jų.

Nesenai buvau La Bamboj nemaciau tai gal dar pas mus ne

QUOTE(pukuotukas @ 2010 01 27, 14:39)
Nesenai buvau La Bamboj nemaciau tai gal dar pas mus ne
mat pajuris visos ir taip rudos 

Merginos, o kiek toks apipurskimas kainuoja?