Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip įdegti?

QUOTE(-Atene- @ 2010 03 13, 16:49)
O kiek laikosi tas rudumas?  ax.gif  aš vis neapsisprendžiu eit i soliariumą ar nusipurkšt  g.gif  noretusi, kad tas rudumas ne trumpalaikis butu..  rolleyes.gif

Priziurint idegi, tepant su idegi palaikomais kremais issilaiko iki 2 savaiciu bent jau man taip.
Atsakyti
as pasinaudosiu soliariumais ax.gif
Atsakyti
Buvau nuėjusi į la Bambą nusipurkšti viso kūno pabandymui. Na, visai neblogai, gal tik rankytės šiek tiek skyrėsi, nes vienai daugiau teko. Gal eisiu purkštis ir prieš vestuves, tačiau renkuosi, ar eiti, kad vėl žmogus nupurkštų, ar į automatinę kabiną? Gal kas žino, kaip lygiau būtų?
Atsakyti
Sveikos busimos nuotakos! As siulyciau nueiti keliata kartu i Tropiku Saule soliariuma..man uzteko keliu tik kartu kad buciau rudesne, nes siaip is prigimties esu balta kaip suris..
Atsakyti
O gal kas bandėte purskiama idegi marijampolėje?
Atsakyti
As pati nebandziau purskiamo idegio,bet kiek girdejau labai tepa drabuzius, negerai butu jeigu isteptu suknele..bet gal verta pabandyti ir tiksliai zinoti kaip is tikruju.
Atsakyti
Sveikos,

As cia prisiskaiciau teigiamu atsiliepimu apie ta nusipurskima ir pati nuejau pabandyti pries vestuves.

Likau labai nusivylusi sad.gif Nors nesideginau jau beveik metus, nera jokio skirtumo arba jis labai minimalus, as soliariume per viena karta daugiau idegu biggrin.gif Zodziu sumokejau 90lt, o rezultato jokio, kam sakiau, kad eisiu purkstis manes klausineja tai ko nenusipurskiau, net nera ka atsakyt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Beje purskiausi akropolyje nail bare. Dabar net nezinau ka daryti, gal bandyti i ta sun fx, nes jau nebera laio iki vestuviu tik gera savaite liko g.gif
Atsakyti
Sveikos,
As pries kelis menesius ejau i drauges vestuves ir taip pat nuejau nusipurksti. Dariau taip vakara pries einant purkstis saziningai atlikau viso kuno pilinga...penktadieni ryte nuejau nusipurksti,o sestadieni i vestuves. Buavau labai patenkinta... bigsmile.gif Visi klause kur ir kada spejau taip graziai idegti..buvo viskas tolygiai,rezultatas tikrai buvo aiskus ir devejau svelniai auksine suknute,niekas neissitepe. Rubus tepa tik pirma diena,kai iseini nusipurskus,del to rekomenduojama deveti laisvus (kad niekur nevarzytu) ir tamsius rubus. Buvau Vilniuje,Savanoriu pr. 1 La Bamboje automatineje kabinoje.Eisiu ten ir pries vestuves thumbup.gif
Atsakyti
Na va ispandziau jau ir sun fx, pilies gatveje, Vilniuje. Tikrai viskas puikiai isejo thumbup.gif Ir rezultas buvo akivaizdus. Labai jautesi, kad puskiama naturaliais bronzantais, priesingai nei nail bare. Veidas truputi plemuotas buvo, bet pudra visagale biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai tik už soliariumus.
Gal ir nesveika,bet man patikimiausia. Turiu prisivežus kremų su bronzatoriais,kaskart degindamasi naudoju ir jokio morkinio ar pan.nėra..labai gražus auksinis įdegis. Ir jisai nei dėmėmis nueina,nei drabužius tepa.
Kolegė bandė purškiamą įdegį ir labai nusivylė. Dėmėmis po kelių dienų pradėjo eiti. Nors pirmas dienas patenkinta buvo. Aišku,jei šveitimą kūno padarai,paruoši gerai ir kt.,tai gal ir gerai atrodys,bet visvien aš nedrįsčiau rizikuoti. Mažu ims ir nepasiseks. Ir ką tada daryti smile.gif
Atsakyti
o as esu uz purskima, tik aisku pries tai ji pabandzius. vienai mano draugei nebuvo jokio efekto, o man visada buna. siaip esu sviesiaode ir kad idegciau man reiketu eiti i soliariuma menesi, o tai kruva pinigu ir l nesveika (tiesa, ir tie purskimai neaisku, ar jau tiap nekalta). Zodziu, as einu i mississipi, nes ten yra automatines kabinos ir tikrai dazu tenka tolygiai visam kunui. Tas "idegis" nusiplauna po 5 dienu. Taciau, bent jau visada zinau, kad trecia diena po nupurskimo oda bus tobulo auksinio atspalvio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(augudai1 @ 2010 04 02, 10:20)
Buvau nuėjusi į la Bambą nusipurkšti viso kūno pabandymui. Na, visai neblogai, gal tik rankytės šiek tiek skyrėsi, nes vienai daugiau teko. Gal eisiu purkštis ir prieš vestuves, tačiau renkuosi, ar eiti, kad vėl žmogus nupurkštų, ar į automatinę kabiną? Gal kas žino, kaip lygiau būtų?

Mane purškė žmogus ir prieš vestuves eisiu taip pat ne į automatinę kabiną, o pas žmogų, kuris išmano kaip reikia nupurkšti smile.gif praeitą kartą nenusivyliau, nupurškė tikrai tolygiai ir kūnas buvo gražiai rudas:) nors iš rekomenduojamų dviejų seansų, buvau tik vienam, bet man pilnai užteko gražiai įdegti smile.gif
Atsakyti