labas vakaras, pasitepus savaiminio idegio kremu galima degintis? ta prasme, ar tai nepakenks odai ir ar paims saule, nes tie kremai tai lyg dazai ant odos (bent jau man tai atrodo
) tai ar nebus veliau kokiu demiu...

As +- menesi pries pradejau vaiksciot, bet pries tai siek tiek idegiau sauleje. I soliariuma einu po 10 minuciu karta arba du i savaite, nereikia persistengti, nes pries vestuves dar savaitele atostogu turesiu tai saulyteje pasidegint spesiu.

man labai patinka purskiamas idegis "La bamboj", kolkas geriausia tai padaro Fabijoniskiu 2, dar ziauriai geras dalykelis yra bronzer for leg. yra ir meginukai po 12 lt, tai galit ismegint (beje, tinka ir veidui). jis yra rudos sp, todel iskart matysit kur tepat ir kiek. tik butinai iskart plaukit rankas
graziai nusiplauna (kaip paprastas idegi, be purvo demiu) ir nesmirda

QUOTE(Renatulyte @ 2011 06 21, 17:33)
man labai patinka purskiamas idegis "La bamboj", kolkas geriausia tai padaro Fabijoniskiu 2, dar ziauriai geras dalykelis yra bronzer for leg. yra ir meginukai po 12 lt, tai galit ismegint (beje, tinka ir veidui). jis yra rudos sp, todel iskart matysit kur tepat ir kiek. tik butinai iskart plaukit rankas
graziai nusiplauna (kaip paprastas idegi, be purvo demiu) ir nesmirda 

vat su tais puskiamais tai nezinau

na aš neužilgo pradėsiu eit į soliariumą, nes pats gražiausias įdegis, bent jau man, kai deginiesi po troputį ilgesnį laiką. Esu pabandžius įdegt greit per tris savaites, tai vaizdas buvo nelabai

QUOTE(mafijozė @ 2011 06 21, 18:11)
na aš neužilgo pradėsiu eit į soliariumą, nes pats gražiausias įdegis, bent jau man, kai deginiesi po troputį ilgesnį laiką. Esu pabandžius įdegt greit per tris savaites, tai vaizdas buvo nelabai 

o purskiamo nenori pabandyti

Kaip sakoma, kiek zmoniu tiek nuomoniu, bet man tas purskimas - nesamone.. As i soliariuma pavaikstau tik, kad igaut bronzini atspalvi, o veliau deginuosi naturaliai sauleje, aisku nepamirstu ir priemoniu nuo Uv ir po deginimosi.
QUOTE(rimvydele @ 2011 06 21, 17:23)
nė trupučio

QUOTE(mafijozė @ 2011 06 22, 06:39)
nė trupučio
nebandžiau ir nebandysiu, kaip jau minėjau, pats gražiausias įdegis kai po troputėlį ilgesnį laiką ir reguliariai. Netikiu jokiais kremais ir purškimais, o atrodyt kaip skrebutis nenorėčiau, juolab per savo vestuves