Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip įdegti?

labas vakaras, pasitepus savaiminio idegio kremu galima degintis? ta prasme, ar tai nepakenks odai ir ar paims saule, nes tie kremai tai lyg dazai ant odos (bent jau man tai atrodo blush2.gif ) tai ar nebus veliau kokiu demiu...
Atsakyti
pries kiek laiko pries vestuves pradesit lankytis soliariume ir po kiek kartu mastot? gal kas buvote soliariume LUXURA? kazi kaip ten? smile.gif
Atsakyti
As +- menesi pries pradejau vaiksciot, bet pries tai siek tiek idegiau sauleje. I soliariuma einu po 10 minuciu karta arba du i savaite, nereikia persistengti, nes pries vestuves dar savaitele atostogu turesiu tai saulyteje pasidegint spesiu. wink.gif
Atsakyti
gal kas lanketes soliariume FEIRANO OAZE? smile.gif
Atsakyti
man labai patinka purskiamas idegis "La bamboj", kolkas geriausia tai padaro Fabijoniskiu 2, dar ziauriai geras dalykelis yra bronzer for leg. yra ir meginukai po 12 lt, tai galit ismegint (beje, tinka ir veidui). jis yra rudos sp, todel iskart matysit kur tepat ir kiek. tik butinai iskart plaukit rankas smile.gif graziai nusiplauna (kaip paprastas idegi, be purvo demiu) ir nesmirda tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatulyte @ 2011 06 21, 17:33)
man labai patinka purskiamas idegis "La bamboj", kolkas geriausia tai padaro Fabijoniskiu 2, dar ziauriai geras dalykelis yra bronzer for leg. yra ir meginukai po 12 lt, tai galit ismegint (beje, tinka ir veidui). jis yra rudos sp, todel iskart matysit kur tepat ir kiek. tik butinai iskart plaukit rankas smile.gif graziai nusiplauna (kaip paprastas idegi, be purvo demiu) ir nesmirda  tongue.gif

vat su tais puskiamais tai nezinau g.gif jau buvau susigundziusi, bet dabar ir vel baisoka, sako kitos iseina oranzines kaip morkos blush2.gif
Atsakyti
na aš neužilgo pradėsiu eit į soliariumą, nes pats gražiausias įdegis, bent jau man, kai deginiesi po troputį ilgesnį laiką. Esu pabandžius įdegt greit per tris savaites, tai vaizdas buvo nelabai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2011 06 21, 18:11)
na aš neužilgo pradėsiu eit į soliariumą, nes pats gražiausias įdegis, bent jau man, kai deginiesi po troputį ilgesnį laiką. Esu pabandžius įdegt greit per tris savaites, tai vaizdas buvo nelabai  blush2.gif

o purskiamo nenori pabandyti ax.gif
Atsakyti
Kaip sakoma, kiek zmoniu tiek nuomoniu, bet man tas purskimas - nesamone.. As i soliariuma pavaikstau tik, kad igaut bronzini atspalvi, o veliau deginuosi naturaliai sauleje, aisku nepamirstu ir priemoniu nuo Uv ir po deginimosi.
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 06 21, 17:23)
o purskiamo nenori pabandyti ax.gif

nė trupučio biggrin.gif nebandžiau ir nebandysiu, kaip jau minėjau, pats gražiausias įdegis kai po troputėlį ilgesnį laiką ir reguliariai. Netikiu jokiais kremais ir purškimais, o atrodyt kaip skrebutis nenorėčiau, juolab per savo vestuves doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2011 06 22, 06:39)
nė trupučio  biggrin.gif nebandžiau ir nebandysiu, kaip jau minėjau, pats gražiausias įdegis kai po troputėlį ilgesnį laiką ir reguliariai. Netikiu jokiais kremais ir purškimais, o atrodyt kaip skrebutis nenorėčiau, juolab per savo vestuves  doh.gif

drinks_cheers.gif pilnai sutinku
Atsakyti
o kokius soliarumus siulytumet vilnietes ax.gif nes niekad gyvenime ten nesu buvusi biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti