norejau paklausti, gal kuri atsakysite i mano klausima. sestadieni isteku, uzsirasiau purskima ketvirtadieni, o treciadieni kuno sveitima, bet administratore pasirode nelabai zinanti, nes girdejau visokiu versiju, kad pilinga darytis ir is karto purkstis, po to kad pilinga reik darytis pries dvi dienas, po to kad pries diena..nu zodziu..mano pirlsiene eis purkstis penktadieni..tai dabar blaskausi, kada gi eit to pilingo darytis ir kada purkstis?
sveikos
norejau paklausti, gal kuri atsakysite i mano klausima. sestadieni isteku, uzsirasiau purskima ketvirtadieni, o treciadieni kuno sveitima, bet administratore pasirode nelabai zinanti, nes girdejau visokiu versiju, kad pilinga darytis ir is karto purkstis, po to kad pilinga reik darytis pries dvi dienas, po to kad pries diena..nu zodziu..mano pirlsiene eis purkstis penktadieni..tai dabar blaskausi, kada gi eit to pilingo darytis ir kada purkstis?
as tai pasinaudosiu siek tiek soliariumu
sakykit kokios tu purskiamu soleriumu kainos kaune? esu ne lt negaliu apeit paziuret
o labai idomu ar pradet uzsieni degintis ir lt palaikyt idegi iki vestuviu ar grizus apsipurksti
Merginos, gal klausimas ir ne i tema, bet vistiek noreciau paklausti
Kuo tepti oda, kad ji po soliariumo spindetu, nes man taip graziai atrodo tokia spindinti oda vestuviu diena. Noreciau ne vient tik rudos odos spalvos... Gal yra kokia gudrybe toki rezultata pasiekti
Kuo tepti oda, kad ji po soliariumo spindetu, nes man taip graziai atrodo tokia spindinti oda vestuviu diena. Noreciau ne vient tik rudos odos spalvos... Gal yra kokia gudrybe toki rezultata pasiekti
Radau kazkokioj senoj temoj, panele rase, kad cia yra tarpininkiu kurios sol kremus parsiuncia zymiai pigiau pvz perfectly silk, viena panele per tarpininke isigijo vos uz 80lt
labai noriu butent sita krema parsisiusti ir nerandu tarpininkes, kuri parsiustu..
jei tokia atsirastu, bukit gera parasykit i AZ
ACIU
kadangi mūsų vestuvės buvo rugsėjį, tai po tokios karštos vasaros buvau įdegusi natūralioje saulėje
taigi nereikėjo man nei kremų, nei soliariumų
Pora kartų į soliariumą po 6-8 min. ir užteks
šokoladine būti nenoriu, o šiek tiek pasirudinti nepakenks. Juolab kad vasaros pradžia bus
Noriu paklausti patyrusiu merginu.Turiu du skirtumus:)ejau i Maga sun soliariuma,vidutinis stiprumas ,gryzau jokio pokycio,nei raudonumo,nei kaitros,nei tokio specifinio odos niezejimo po deginimosi?Sachara vid stiprumas,vakrop jauciu odos paraudima,perstejima,siltuma-jauciasi,kad buvau soliariume.Kaip normaliai turetu atrodyti ?ar tie Mega sun ar maisau Soly sun taip ir neturi jaustis nieko,ar Sacharoje negerai,kad pasijuaciau pakaitusi?Parasykite nuomone apie tuos soliariumus ir atsilipimus,kuris Jusu manymu geresnis?o gal La Bamba?DEkoju ir laukiu Jusu komentaru,patarimu:) wub.gif
ZIurint, koks kremas. Man pavyzdziui irgi yra buve, kad vakare nusiprausus jauciasi kartais perstejimas, paraudimas. Bet sekancia diena tas perstejimas dingsta ir oda paruduoja, bet gal cia tik man. Nes esu pakankamai tamsaus gymio ir tiek soliariumuose tiek sauluteje ilgai, t.y. daug degintis nereikia.
Aš už purškiamą įdegį
Visai nekenkia , ne taip kaip soliariumai, nors pati anksčiau į juos eidavau..ir vestuvėms nuostabus dalykas, teko išbandyti ir misisipi ir Sunfx, tai sunfx labiau patiko, natūralesnis ir tamsesnis
rekomenduoju