Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip įdegti?

sveikos
norejau paklausti, gal kuri atsakysite i mano klausima. sestadieni isteku, uzsirasiau purskima ketvirtadieni, o treciadieni kuno sveitima, bet administratore pasirode nelabai zinanti, nes girdejau visokiu versiju, kad pilinga darytis ir is karto purkstis, po to kad pilinga reik darytis pries dvi dienas, po to kad pries diena..nu zodziu..mano pirlsiene eis purkstis penktadieni..tai dabar blaskausi, kada gi eit to pilingo darytis ir kada purkstis? g.gif
Atsakyti
Purskiausi tikrai ne viena karta ir pries tai jokiu specialiu priemoniu nesiemiau, tiesiog nusiprausiau, susitvarkiau, kaip man iprasta pries tai ir tiek. visada "idegu" lygiai, tad siulau del tokiu nieku nekvarsinti galvos wink.gif
Atsakyti
as tai pasinaudosiu siek tiek soliariumu ax.gif
Atsakyti
sakykit kokios tu purskiamu soleriumu kainos kaune? esu ne lt negaliu apeit paziuret smile.gif o labai idomu ar pradet uzsieni degintis ir lt palaikyt idegi iki vestuviu ar grizus apsipurksti
Atsakyti
Merginos, gal klausimas ir ne i tema, bet vistiek noreciau paklausti biggrin.gif
Kuo tepti oda, kad ji po soliariumo spindetu, nes man taip graziai atrodo tokia spindinti oda vestuviu diena. Noreciau ne vient tik rudos odos spalvos... Gal yra kokia gudrybe toki rezultata pasiekti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S@msara: 05 rugsėjo 2010 - 07:59
Radau kazkokioj senoj temoj, panele rase, kad cia yra tarpininkiu kurios sol kremus parsiuncia zymiai pigiau pvz perfectly silk, viena panele per tarpininke isigijo vos uz 80lt 4u.gif labai noriu butent sita krema parsisiusti ir nerandu tarpininkes, kuri parsiustu.. 4u.gif jei tokia atsirastu, bukit gera parasykit i AZ smile.gif ACIU
Atsakyti
kadangi mūsų vestuvės buvo rugsėjį, tai po tokios karštos vasaros buvau įdegusi natūralioje saulėje dirol.gif vacation4.gif vacation1.gif taigi nereikėjo man nei kremų, nei soliariumų smile.gif
Atsakyti
Pora kartų į soliariumą po 6-8 min. ir užteks smile.gif šokoladine būti nenoriu, o šiek tiek pasirudinti nepakenks. Juolab kad vasaros pradžia bus smile.gif
Atsakyti
Noriu paklausti patyrusiu merginu.Turiu du skirtumus:)ejau i Maga sun soliariuma,vidutinis stiprumas ,gryzau jokio pokycio,nei raudonumo,nei kaitros,nei tokio specifinio odos niezejimo po deginimosi?Sachara vid stiprumas,vakrop jauciu odos paraudima,perstejima,siltuma-jauciasi,kad buvau soliariume.Kaip normaliai turetu atrodyti ?ar tie Mega sun ar maisau Soly sun taip ir neturi jaustis nieko,ar Sacharoje negerai,kad pasijuaciau pakaitusi?Parasykite nuomone apie tuos soliariumus ir atsilipimus,kuris Jusu manymu geresnis?o gal La Bamba?DEkoju ir laukiu Jusu komentaru,patarimu:) wub.gif
Atsakyti
ZIurint, koks kremas. Man pavyzdziui irgi yra buve, kad vakare nusiprausus jauciasi kartais perstejimas, paraudimas. Bet sekancia diena tas perstejimas dingsta ir oda paruduoja, bet gal cia tik man. Nes esu pakankamai tamsaus gymio ir tiek soliariumuose tiek sauluteje ilgai, t.y. daug degintis nereikia.
Atsakyti
As sisip irgi pakankamai lengvai idegu ir oda mano rusvoka,tad dabar pradejau eiti i soliariuma kokia 10 kartu po 6min, o paskui kiek vasara dar idegsiu ir manau,kad uzteks.Svarbiausia nepamirsti,kad nebutu balti sleiku ant kuno smile.gif
Atsakyti
Aš už purškiamą įdegį ax.gif Visai nekenkia , ne taip kaip soliariumai, nors pati anksčiau į juos eidavau..ir vestuvėms nuostabus dalykas, teko išbandyti ir misisipi ir Sunfx, tai sunfx labiau patiko, natūralesnis ir tamsesnis ax.gif rekomenduoju ax.gif
Atsakyti