Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 17 oji tema, rožių auginimas ir priežiūra

Dar galime pasigrožėti prancūzų sodais...o jau rožių grožis...tikrai Lt klimatas nėr toks dėkingas kaipo , tarkim , Prancūzijoje doh.gif
https://www.facebook...9...1291&type=3
Atsakyti
Prazydo mano Augusta Luiza roze 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Musetti: 14 birželio 2016 - 13:40
QUOTE(Muka @ 2016 06 14, 07:07)
o kur čia toks išpardavimas  ax.gif reikia besidriekiančios baltos  blush2.gif

Panevėžio žemdirbių turguje. Po 3,5 euro. Gal ir derėtis dar galima.
Dabar galvoju, kas yra iš baltų besidriekiančių. g.gif Lyg kažkokių buvo mažais žiedukais, tik negarantuoju, kad besidriekiančios. Gal kas iš Fairy g.gif Nes pernai pirkau Red fairy, lyg tai yra White. g.gif
Atsakyti

dfee6c543user posted image

manoji James Galway
Atsakyti

user posted image

James is arti
Papildyta:

user posted image

Ascot, sodinta pries koki menesi
Papildyta:

user posted image

Leonardo da Vinci, antrus metus pas mane darzelyje. Stebina savo patvarumu, kaip prazydo ir uzsikonservavo, nei lapai byra, nei spalva keiciasi, nebijo nei lietaus , nei vejo, nekvepia.
Atsakyti

user posted image

Falstaff, visai neseniai pasodinta

user posted image

Nezinomoji, gauta dovanu, uzrasas buvo vijokline, o kaip yra , bus matyt. Beja , gal kas pazinote sia roze ?

Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2016 06 14, 17:07)
Dabar galvoju, kas yra iš baltų besidriekiančių. g.gif Lyg kažkokių buvo mažais žiedukais, tik negarantuoju, kad besidriekiančios. Gal kas iš Fairy  g.gif  Nes pernai pirkau Red  fairy, lyg tai yra White. g.gif

Tikrai The Fairy White 4u.gif Panaši į Knirpsą, tik gal aukštesnė auga. Vos rausvumo turi kažkurioj stadijoj žiedeliai. Labai simpatiška, gausiai, ilgai žydinti baltomis kasomis..
Arba Crystal Fairy.. nebeatrenku, nes savąją kadais identifikavau kaip Crystal Fairy (2001) pagal žiedelius ir blizgius lapus.

https://www.google.l...r...Gw&dpr=0.9#
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli upė: 14 birželio 2016 - 17:41
Kiek nuotrauku pasipyle 4u.gif Grazus ziedai wub.gif O man tiesiog tenka konstatuoti, kad "Augusta Luise" neatlaike ziemos verysad.gif Bet jinai man taip patiko, kad greiciausiai duosiu nauja sansa, tik truputy kitoje vietoje. Yra dar dvi rozes gerokai nukentejusios po ziemos, taciau ruosias zydeti, tai paziuresiu, kas is ju gausis. Siandiena prazydo "Rainy Day". Ir sode atsirado nauja roze "Nathalie Renaissance". Po kolkas pasodinau ja i dideli vazona.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2016 06 14, 16:07)
Dabar galvoju, kas yra iš baltų besidriekiančių. g.gif Lyg kažkokių buvo mažais žiedukais, tik negarantuoju, kad besidriekiančios. Gal kas iš Fairy  g.gif  Nes pernai pirkau Red  fairy, lyg tai yra White. g.gif

mmm gaila ... ne Kaune verysad.gif
Aš va turiu knirps viename kampe norisi atasvaros saldaininiai spalvai ax.gif reiks paieškoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Virgale @ 2016 06 14, 17:09)
Leonardo da Vinci, antrus metus pas mane darzelyje. Stebina savo patvarumu, kaip prazydo ir uzsikonservavo, nei lapai byra, nei spalva keiciasi, nebijo nei lietaus , nei vejo, nekvepia.

kaip gražu wub.gif aš taip pat turiu šitą, bet dar laukiu žiedu 4u.gif
Merginos, taip niekas ir neatrašet, kuom purškiat savo rožės nuo kenkeju? labai prastos bukles mano Augusta Luiza rožės lapai verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Musetti: 15 birželio 2016 - 09:26
QUOTE(Musetti @ 2016 06 15, 09:07)
kaip gražu wub.gif aš taip pat turiu šitą, bet dar laukiu žiedu 4u.gif
Merginos, taip niekas ir neatrašet, kuom purškiat savo rožės nuo kenkeju? labai prastos bukles mano Augusta Luiza rožės lapai verysad.gif

As kaip pirmamete kolkas niekuo nepurskiau.. Amarus ir kazkokias kirmeles rankom kasdien nurenku.. Kol nedaug.. Lyg ir mazeja.. ax.gif kol dideliu bedu nematau neskubu.
Ar profilaktiskai verta pries lietu sezona kuo nupurkst? Mane irgi domina patyrusiu patirtis g.gif
O cia mano vaizdeliai tik dayguma dar tik ruosias zydejimui..
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2016 06 14, 18:14)
Tikrai The Fairy White 4u.gif  Panaši į Knirpsą, tik gal aukštesnė auga. Vos rausvumo turi kažkurioj stadijoj žiedeliai. Labai simpatiška, gausiai, ilgai žydinti baltomis kasomis..
Arba Crystal Fairy.. nebeatrenku, nes savąją kadais identifikavau kaip Crystal Fairy (2001) pagal žiedelius ir blizgius lapus.

https://www.google.l...r...Gw&dpr=0.9#

ačiū jau žinau ko ieškoti 4u.gif
kaži kur ją galima būtų įsigyti g.gif
Atsakyti