Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 17 oji tema, rožių auginimas ir priežiūra

QUOTE(b.kite @ 2016 06 09, 12:17)
truputelis mano vaizdu.
user posted image
is arciau ziedas, labai juos megsta grambuoliai... sad.gif

va sita crocus as sestadieni Sibirkos rozyne pirkau, jau grozis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luju: 09 birželio 2016 - 18:40
QUOTE(b.kite @ 2016 06 09, 07:23)
candit ir efektoriaus prekyboje lyg ir nebera, klausiau, sake seni laikai smile.gif kazko naujo jau dabar reikia ieskoti..

Tikrai yra, tik ne šiaip parduotuvėse, o pas prekiautojus, kurie užsiima įvairiausių insekticidų, fungicidų, herbicidų prekyba. Dažniausiai būna pirkti didelėmis pakuotėmis, bet galima gauti ir mažesnėmis. Pati pirkau mirksiukas.gif O ką kitą naujesnio galima naudoti, tai nežinau g.gif

Kaip džiugu, kad prasidėjo rožių žydėjimas bigsmile.gif Labai papuošėte temą savo rožytėmis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 06 09, 12:27)
Nuostabios  wub.gif dar parašykite pavadinimus ypač pirmoji parūpo

taip kaip jau ir minejo ten crocus davido austino angliska roze, pirkta is sibirkos
Atsakyti
Grazus ziedai visu rozyciu wub.gif Smagu, kad dalinates ziedu nuotraukomis 4u.gif

As dar neturiu nei vieno zieduko... Bet keliu rozyciu pumpurai jau spalvyte rodo, tai manau kita savaite pradziugins.
Nusipirkau rozems arka ir po ilgu svarstymu apsisprendziau, kad bandysiu auginti senovine bourbon roze "Zéphirine Drouhin". Man labai grazios senovines, bet veik visos zydi tik viena karta ax.gif Bet smagumas prasidejo, kai pradejau ieskoti kur nusipirkti tas kelias rozytes. Tai viena paskutine paemiau nepertoliausiai esancioje sodininku parduotuveje. O kitos teko baladotis tolokai.... MB sake, kad man jau lengva nupusimo forma... I viena puse 2val kelio masina (su kruva keliu mokesciu) + keltas per fijorda... Nusibaladojau i rozininku roju wub.gif Virs 400 rusiu roziu. Ten pardavejai turi katalogus, kad lengviau butu surast kur kokios rozes yra. Ir aisku as pasiemiau paskutine"Zephirine Drouhin" lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai labai gražu. Ir aš jau turiu sužydėjusių rožių, bet nuotraukų nemoku įdėt. Labai džiugina akį ir sielą tokie žiedai. Pas mane žydi, james galway, leonardas, falstaff tik įsodinta turi du žiedus, įspūdinga spalva. Ir tuoj tuoj išsiskleis ascot . Tiesa dar geltona žydi, nežinau pav.
Papildyta:
P.s. labai norėčiau persikinio krūmo iš angliškų.
Atsakyti
B.kite, o kas per rožė 4nuotraukoje> Panašu į kažkurią Rugosa veislę g.gif Pas mane dar nežydi beveik niekas, tik Friesia ir Belvedere pirmas žiedas. Dar kažkokia per stebuklą nenušalusi šaka maksiminės geltonos vijoklinės rožės. Kuri turėjo būti floribundinė . schmoll.gif Nė nebežinau, reikės iškasti ją iš ten, nes žydi tik kartą, nors žiedai dideli. Aplamai šiemetinis žydėjimas bus neįspūdingas, nes daugumai trūksta ūgio. Ir dėl apšalimo, ir dėl sausros.
Beje, dėl purškimų. Man geriausiai pasiteisina Signum nuo visų ligų.
Atsakyti
Pas mane žydi beveik visos rožės, gal koks 10% tik atsilieka nuo bendro žydėjimo. Turėdama vakare laiko įkelsiu kelias nuotraukas. Kauniėtės galite užsukti pasižiūrėti, ateinančią savaitę dar būsiu Lietuvoje. Po to 21- 27d. nebūsiu. Po 27d. galite apsilankyti ne tik kaunietės smile.gif Žinoma, nors namuose būnu visas dienas, bet kartais tenka kažkur išlėkti, tad parašykite į AŽ susitarsime smile.gif
Atsakyti
ax.gif o pas mane dar tik kokios keturios pražydusios...porą nufotkinau smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(luju @ 2016 06 09, 19:39)
va sita crocus as sestadieni Sibirkos rozyne pirkau, jau grozis  wub.gif

4u.gif labai graži...mano dar tik bando skleistis pirmas žiedelis... rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip skiriasi Panevėžys nuo Kauno. Pas mane dar nedrąsiai viena kita skleidžiasi. bigsmile.gif
Turguje išpardavimas. Kiek nueinu, tiek grįžtu su glėbiu naujų. doh.gif Užpraeitą savaitgalį parsinešiau Cindarela, Papagena ir Compasion. Šį savaitgalį - Concerto, Kordes Jubilee, Lets Celebrate ( šita įtariu nepatiks, jei bus raudona, nors rašo, kad su dryžiais ), dar Tradescante. Su šita tai nežinau. g.gif Per tamsi, liko vietos toliau nuo namų, nesimatys nieko, o dar žema. g.gif Dar yra kelios alyvinės - violetinės, gal kažką parsinešti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2016 06 13, 23:30)
Kaip skiriasi Panevėžys nuo Kauno.  Pas mane dar nedrąsiai viena kita skleidžiasi. bigsmile.gif
Turguje išpardavimas. Kiek nueinu, tiek grįžtu su glėbiu naujų. doh.gif Užpraeitą savaitgalį parsinešiau Cindarela, Papagena ir Compasion. Šį savaitgalį - Concerto, Kordes Jubilee, Lets Celebrate ( šita įtariu nepatiks, jei bus  raudona, nors rašo, kad su dryžiais ), dar Tradescante. Su šita tai nežinau. g.gif Per tamsi, liko vietos toliau nuo namų, nesimatys nieko, o dar žema. g.gif Dar yra kelios alyvinės - violetinės, gal kažką parsinešti. g.gif

thumbup.gif jėga...o man niekur visai nepasitaiko , nekalbant apie išpardavimą... unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2016 06 13, 23:30)
Kaip skiriasi Panevėžys nuo Kauno.  Pas mane dar nedrąsiai viena kita skleidžiasi. bigsmile.gif
Turguje išpardavimas. Kiek nueinu, tiek grįžtu su glėbiu naujų. doh.gif Užpraeitą savaitgalį parsinešiau Cindarela, Papagena ir Compasion. Šį savaitgalį - Concerto, Kordes Jubilee, Lets Celebrate ( šita įtariu nepatiks, jei bus  raudona, nors rašo, kad su dryžiais ), dar Tradescante. Su šita tai nežinau. g.gif Per tamsi, liko vietos toliau nuo namų, nesimatys nieko, o dar žema. g.gif Dar yra kelios alyvinės - violetinės, gal kažką parsinešti. g.gif

o kur čia toks išpardavimas ax.gif reikia besidriekiančios baltos blush2.gif
Atsakyti