Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 17 oji tema, rožių auginimas ir priežiūra

QUOTE(diuni @ 2016 05 06, 13:40)
g.gif aš tai jau nelabai tikiu ir normaliais aprašymais...manau , priklauso nuo eilės susijusių dalykų...praėjusi žiema , tarkim , nebuvo jau taip labai šalta , bet augalų žiemojimo prasme daug kas skundėsi , kad viskas iššąlo kaip niekad...be to vasara labai tokia irgi nestandartinė buvo...

drinks_cheers.gif pas mane šiemet kaip niekada blogai peržiemojo net dvi hortenzijos, daigeliai nauji kalasi tik iš pat pažemės doh.gif . O ir skiepytas ožekšnis bei skiepyta veigėlė numiro, nors matė ir šaltesnių orų...
Atsakyti
Pasaulyje sukurta tokia daugybė nuostabių rožių veislių, kad išsirinkti labai sunku - norisi turėti labai daug. Kad sodinti vienos veislės, tai jau reikia būti ją mačius ir įsimylėjus, o jei apie ją nieko nežinai unsure.gif ... Nepatarčiau taip daryti smile.gif .

Iš tiesų praeitą žiemą augalai blogai žiemojo, matyt, prisidėjo ir sausa vasara, ir išvis klimato keitimasis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emvida: 06 gegužės 2016 - 14:11
QUOTE(Emvida @ 2016 05 06, 14:08)
Pasaulyje sukurta tokia daugybė nuostabių rožių veislių, kad išsirinkti labai sunku - norisi turėti labai daug. Kad sodinti vienos veislės, tai jau reikia būti ją mačius ir įsimylėjus, o jei apie ją nieko nežinai unsure.gif ... Nepatarčiau taip daryti smile.gif .

Iš tiesų praeitą žiemą augalai blogai žiemojo, matyt, prisidėjo ir sausa vasara, ir išvis klimato keitimasis.

nežinau ar yra tokia rožė, kuri man nepatiktų biggrin.gif . O kadangi vietos ir noro turiu sočiai, galiu sau leisti ir paeksperimentuoti mirksiukas.gif .
Atsakyti
Kur Kaune didžiausias rožių krūmelių pasirinkimas?
Atsakyti

Labas rozininkes. Vakar nusipirkau raudona roze Happy ruby wedding ir is karto pasodinau. Kai turesiu ka parodyti , pasirodysiu.
Atsakyti
O aš vakar parsinešiau Maria Tereza ir Aquarelle. Kažkaip dabar gražios tik pastelinės spalvos. Raudonų nenoriu. Nors buvo kelios veislės raudonų su šviesesniu reversu.
Atsakyti

Man irgi patinka rozines , avietines, persiko spalvos rozes, bet norejau vienos ir raudonos, na kokia bus , tai ir pamatysiu. Beja labai dziaugiuosi James Galway roze , pas mane ji netiketai atsirado ir pati pirmutine, jau treti metai, tikrai nenuvyle.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2016 05 07, 20:05)
O aš vakar parsinešiau Maria Tereza ir Aquarelle. Kažkaip dabar gražios tik pastelinės spalvos. Raudonų nenoriu. Nors buvo kelios veislės raudonų su šviesesniu reversu.

Aquarelle mano symetiniame sarasiuke itraukta wub.gif

Pas mane rozes sodinamos pagal tris spalvines gamas: vidiniame kiemelyje - roziniai atspalviai, uz tvoros - geltonos, morkines, Prie garazo - raudona, balta.
Atsakyti
QUOTE(Virgale @ 2016 05 07, 23:55)
Man irgi patinka rozines , avietines, persiko spalvos rozes, bet norejau vienos ir raudonos, na kokia bus , tai ir pamatysiu. Beja labai dziaugiuosi James Galway roze , pas mane ji netiketai atsirado ir pati pirmutine, jau treti metai, tikrai nenuvyle.

4u.gif o kur pirkot James Galway ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2016 05 07, 21:05)

Maria Tereza man nereali roze, kokie ziedai wub.gif , labai myliu ja, bet paskutiniu metu nuo per didles meiles sunkiai ji man auga g.gif
Is Daleles imesto saraso nusipirkau Kordes roze Rosanna , vijokline, spalva man labai grazi. Gal kuri auginat, kaip auga g.gif http://newflora.com/...t/rosanna-rose/
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2016 05 07, 21:05)
Maria Tereza

sios ir as noriu
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2016 05 08, 07:25)
4u.gif o kur pirkot James Galway  ax.gif

pirkau Anglijoje, visai nezymioje parduotuveje prekiaujancioje augalais. Pries pora metu.
Atsakyti