kalbant apie vijoklines...kas norit tikro vijoklio , tai pas mane pats tikriausias iš vijoklinų- Super exelsa. Ilgos plonos šakos , greitai augančios , gali jas kaip nori suvynioti. Ir žiemojo puikiai- susisuka prie žemės ir lengva gerai uždengti tas jos iūlgas šakas. Pernai pasodinau iš vamzdelio , tai dar nežydėjo...tik augo ir augo...šiemet suvyniojau ant atramos ir lauksiu žiedų
Papildyta:
QUOTE(ire123 @ 2016 05 10, 21:50)
Rosanna

ji nuostabi pas jus
Papildyta:
QUOTE(V_0622 @ 2016 05 11, 17:16)
sveikos, jau keletą metų gėriuosi temoje jūsų rožynais ir vis semiuosi žinių. Ačiū Jums! per kokius šešerius rožių auginimo metus prikaupiau per 50 vnt. rožių, tačiau šis pavasaris tapo labai skausmingas,- chippendale, sommersonne, w.sheakspeare nerodo gyvybės ženklų

tik nekyla ranka man jų raut, vis bandau įžvelgt gyvybės ženklus, bet matyt, jau veltui... ar jau tikrai neprasikals atžalos jei dar nepasirodė gyvybė/ pumpurai iki šiolei?? ar yra dar pas ką jų tokių " miegančių" žiemos miegu? nemaža dalis kitų irgi palyginus nukentėjo, - atželia vos ne nuo šaknų

jei yra galimybė , tai gal dar nerauti...gal , jei giliai sėdi , gal bus koks gyvas pumpuras dar žemėj , ir vėliau išlys...

o gali ir poskiepis atželti , ne rožė

Mano pašąlėlės visos išsprogusios...bet , tarkim , Artemis , tai abejoju ar išgyvens , nes tik vienas ūgliukas yra , ir tas toks silpnas kažkoks...labai man jos gaila , taip norėjau turėti