Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 17 oji tema, rožių auginimas ir priežiūra

QUOTE(b.kite @ 2016 05 08, 21:32)
sios ir as noriu

ax.gif o aš jau turiu , šiemet pasodinau...

Mergaitės , mano kai kurias jau amarai puola...ką geriau dabar panaudoti prieš juos g.gif
Papildyta:
QUOTE(Virgale @ 2016 05 08, 22:51)
pirkau Anglijoje, visai nezymioje parduotuveje prekiaujancioje augalais. Pries pora metu.

4u.gif šaunu..o kokios dabar anglijoje rožių kainos...na nežiūrint į Ostino firminę... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Emvida @ 2016 05 06, 16:08)
Iš tiesų praeitą žiemą augalai blogai žiemojo, matyt, prisidėjo ir sausa vasara, ir išvis klimato keitimasis.

g.gif kažkaip visi verčia viską ant to klimato, bet vargu ar jis kaltas - jokių stebuklingų pokyčių kol kas nesimato, tik vis mandresnių augalų žmonės sodinasi, kurie nėra pritaikyti mūsų klimatui... Pas mane peržiemojo visi augalai, ir rožės 100 procentų, visos išsprogo, nors niekaip ypatingai nedangsčiau...
Atsakyti
Ar jau purškiate rožes nuo pjūklelio? Bijau pavėluoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2016 05 09, 07:27)
ax.gif o aš jau turiu , šiemet pasodinau...

Mergaitės , mano kai kurias jau amarai puola...ką geriau dabar panaudoti prieš juos g.gif
Papildyta:

4u.gif šaunu..o kokios dabar anglijoje rožių kainos...na nežiūrint į Ostino firminę... blush2.gif

Kainos , dabar atrastoje augalu parduotuveje, mazdaug tokios. Nuo 10 svaru, iki 15 svaru. Krumeliai tikrai ne mazi , saknys stambios. Kas gausis kai prigis ir prades save rodyti sunku dar pasakyti. O James Galway, pirkau rudeni labai pigiai gal 6 svarai, nukirpta buvo paruosta ziemojimui, patiko nuotrauka rozes, tai pirkau, visai nieko nezinodama.
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2016 05 09, 21:16)
Ar jau purškiate rožes nuo pjūklelio? Bijau pavėluoti  ax.gif

gal dar anksti, i menesio pabaiga gal jau
Atsakyti
Labukas, nusipirkau vijoklinę rožę ir susodinau kartu su Ragane, kaip manot ar tai klaida ar bus gerai ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(antrakartmamyte @ 2016 05 10, 15:53)
Labukas, nusipirkau vijoklinę rožę ir susodinau kartu su Ragane, kaip manot ar tai klaida ar bus gerai ? smile.gif

Kartu, tai kaip, į vieną duobę ar tiesiog šalia? g.gif
Atsakyti
Rekomenduojama pirma pasodinti rožę, leisti jai paaugti, o už metų ar dviejų prie jos pasodinti raganę. Vijoklinės rožės auga greičiau, galbūt ir kas išeis, eksperimentuokit smile.gif. Raganių šaknys sudaro labai tankų ir didelį kupstą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emvida: 10 gegužės 2016 - 14:49
QUOTE(antrakartmamyte @ 2016 05 10, 12:53)

As taip praeitais metais pasodinau. "New Dawn" roze ir "President" ragane mazdaug 1m atstumu. Ir isvaziavom atostogu doh.gif Ragane nugaiso greitai. Roze augo kaip pabludus, nors ziedais nenudziugino. Ragane tingejau iskasti, tai taip ir palikau.... O siemet ziuriu ragane is naujo lenda blink.gif thumbup.gif "New Dawn" jau kokiu 1,5-2m aukscio.
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2016 05 10, 15:22)
Kartu, tai kaip, į vieną duobę ar tiesiog šalia?  g.gif

Rožę nusipirkau jau 150 cm biggrin.gif vazone išaugintą ir žydinčią, tikiuosi augs... O raganė dar maža visai, pasodinau rožės priekyje kokius 20 cm atstumu. Rožės kelmas jau didelėm šaknim, tikiuosi raganė jos jau nebeužstelbs
Atsakyti
QUOTE(antrakartmamyte @ 2016 05 10, 17:11)
Rožę nusipirkau jau 150 cm biggrin.gif vazone išaugintą ir žydinčią, tikiuosi augs... O raganė dar maža visai, pasodinau rožės priekyje kokius 20 cm atstumu. Rožės kelmas jau didelėm šaknim, tikiuosi raganė jos jau nebeužstelbs

Raganių visokių būna, bet aš tai dėl jos labiau bijočiau, rožė ją gali sunaikinti. Vis tiek kiekvienam augalui kad normaliai augtų reikia ir erdvės (tiek šaknims, tiek antžeminei daliai), tiek maisto medžiagų pakankamai... O kaip jūs žiemą žadat elgtis, abi dengsit?
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2016 05 10, 16:24)
Raganių visokių būna, bet aš tai dėl jos labiau bijočiau, rožė ją gali sunaikinti. Vis tiek kiekvienam augalui kad normaliai augtų reikia ir erdvės (tiek šaknims, tiek antžeminei daliai), tiek maisto medžiagų pakankamai... O kaip jūs žiemą žadat elgtis, abi dengsit?

ketinu abi aprišt agro plėvele, raganė man nė motais, man rožė svarbiau wink.gif labiausia bijau kad rožė nenušaltų
Atsakyti