QUOTE(mylimuke! @ 2016 05 12, 12:15)
* o kol jus darbe, vyras turbut pazindes vaikus laukia su vakariene? 
* ar berods jau irgi desimtus metus uzsiimu labai nemoteriskais dalykeliais. ir net namuose nesistengiu islaikyti moterisku hormonu balanso
* ar berods jau irgi desimtus metus uzsiimu labai nemoteriskais dalykeliais. ir net namuose nesistengiu islaikyti moterisku hormonu balanso
Jo, laukia su kotletais, vaikus pazindes, kriaukle uzkimses ir stoga ismuses, kad as pakankamai vyrisku darbu tureciau siandienai.
* tai as taip ir jauciau. Siaip dazniausiai moterys su tokiu poziuriu ir renkasi hormonu balanso neatitinkancias profesijas. Eina pries savo prigimti taip sakant
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 12, 12:24)
neauklėjo tradiciškai, o aš tiesiog mačiau sveikos pakraipos žmones aplink
Aišku, kad gali. Moterys, ypač jei jų daug, kai sueitų į būrį ir viena kitai labai padėtų, per 20 metų irgi gal namą pastatytų šiokį tokį ir jis neparvirstų nuo pirmo vėjelio, bet esmė juk ne čia. Nenuleiskime taip žemai vyrų ir nepadarykime jų įgalių tik pomidorą supjaustyti, o pačios nesiplėšykim statybose, kai galime daug greičiau ir geriau namuose apsisukti.
Smagu dirbti darbus kartu, bet yra sričių, kur geriausiai apsisuks viena moteris ir yra sričių, kur geriausiai apsisuks vienas vyras. Tas pastovus dalijimas visko per pusę gana kvailas yra. Įsivaizduoju kaip mane tai biesintų ir varžytų, jei visada vyras iš manęs tikėtųsi visko per pusę
Tai plia, dukrai kasytes pinti, gal irgi vieną aš, kitą vyras? Kai du ratai bus nuleisti, gal vieną keist vyrui, kitą būtinai man? 
Aišku, kad gali. Moterys, ypač jei jų daug, kai sueitų į būrį ir viena kitai labai padėtų, per 20 metų irgi gal namą pastatytų šiokį tokį ir jis neparvirstų nuo pirmo vėjelio, bet esmė juk ne čia. Nenuleiskime taip žemai vyrų ir nepadarykime jų įgalių tik pomidorą supjaustyti, o pačios nesiplėšykim statybose, kai galime daug greičiau ir geriau namuose apsisukti.
Smagu dirbti darbus kartu, bet yra sričių, kur geriausiai apsisuks viena moteris ir yra sričių, kur geriausiai apsisuks vienas vyras. Tas pastovus dalijimas visko per pusę gana kvailas yra. Įsivaizduoju kaip mane tai biesintų ir varžytų, jei visada vyras iš manęs tikėtųsi visko per pusę
Kam reikia kartu? Viena diena vienas gamina, kita diena - kitas. Yra patiekalu, kuriuos as gerai ivaldzius, tai as juos gaminu. Vyras kituose specializuojasi, tai jis juos ir ruosia, as nesikisu. Jei kuris isvis gaminti nemoka, tai gali virtuve po to sutvarkyti. Nors as nesiryzciau tureti vaiku su vyru, kuris negali maisto paruosti, nes tada neimanoma vaiku su vyru vienu palikti. Mano pazistama kviesdavo jos vaika paziuret, nors vyras namie budavo. Nenorejo, kad keliu metu dukra pietums zuvies pirstelius valgytu.
Monteverte, jus gyvenkit kaip norite. Man tik keista, jog kitaip gyvenantys zmones jums jau nesveikos pakraipos pasidaro. Jus cia sveikumo normas nustatinejate?