Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip gyventi su vyru, kai jo nekenti?

QUOTE(mylimuke! @ 2016 05 12, 12:15)
* o kol jus darbe, vyras turbut pazindes vaikus laukia su vakariene?  biggrin.gif

* ar berods jau irgi desimtus metus uzsiimu labai nemoteriskais dalykeliais. ir net namuose nesistengiu islaikyti moterisku hormonu balanso  unsure.gif

Jo, laukia su kotletais, vaikus pazindes, kriaukle uzkimses ir stoga ismuses, kad as pakankamai vyrisku darbu tureciau siandienai. biggrin.gif

* tai as taip ir jauciau. Siaip dazniausiai moterys su tokiu poziuriu ir renkasi hormonu balanso neatitinkancias profesijas. Eina pries savo prigimti taip sakant biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 12, 12:24)
neauklėjo tradiciškai, o aš tiesiog mačiau sveikos pakraipos žmones aplink mirksiukas.gif
Aišku, kad gali. Moterys, ypač jei jų daug, kai sueitų į būrį ir viena kitai labai padėtų, per 20 metų irgi gal namą pastatytų šiokį tokį ir jis neparvirstų nuo pirmo vėjelio, bet esmė juk ne čia. Nenuleiskime taip žemai vyrų ir nepadarykime jų įgalių tik pomidorą supjaustyti, o pačios nesiplėšykim statybose, kai galime daug greičiau ir geriau namuose apsisukti.
Smagu dirbti darbus kartu, bet yra sričių, kur geriausiai apsisuks viena moteris ir yra sričių, kur geriausiai apsisuks vienas vyras. Tas pastovus dalijimas visko per pusę gana kvailas yra. Įsivaizduoju kaip mane tai biesintų ir varžytų, jei visada vyras iš manęs tikėtųsi visko per pusę unsure.gif Tai plia, dukrai kasytes pinti, gal irgi vieną aš, kitą vyras? Kai du ratai bus nuleisti, gal vieną keist vyrui, kitą būtinai man? biggrin.gif

Kam reikia kartu? Viena diena vienas gamina, kita diena - kitas. Yra patiekalu, kuriuos as gerai ivaldzius, tai as juos gaminu. Vyras kituose specializuojasi, tai jis juos ir ruosia, as nesikisu. Jei kuris isvis gaminti nemoka, tai gali virtuve po to sutvarkyti. Nors as nesiryzciau tureti vaiku su vyru, kuris negali maisto paruosti, nes tada neimanoma vaiku su vyru vienu palikti. Mano pazistama kviesdavo jos vaika paziuret, nors vyras namie budavo. Nenorejo, kad keliu metu dukra pietums zuvies pirstelius valgytu.

Monteverte, jus gyvenkit kaip norite. Man tik keista, jog kitaip gyvenantys zmones jums jau nesveikos pakraipos pasidaro. Jus cia sveikumo normas nustatinejate?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 12, 13:24)
neauklėjo tradiciškai, o aš tiesiog mačiau sveikos pakraipos žmones aplink mirksiukas.gif
Aišku, kad gali. Moterys, ypač jei jų daug, kai sueitų į būrį ir viena kitai labai padėtų, per 20 metų irgi gal namą pastatytų šiokį tokį ir jis neparvirstų nuo pirmo vėjelio, bet esmė juk ne čia. Nenuleiskime taip žemai vyrų ir nepadarykime jų įgalių tik pomidorą supjaustyti, o pačios nesiplėšykim statybose, kai galime daug greičiau ir geriau namuose apsisukti.
Smagu dirbti darbus kartu, bet yra sričių, kur geriausiai apsisuks viena moteris ir yra sričių, kur geriausiai apsisuks vienas vyras. Tas pastovus dalijimas visko per pusę gana kvailas yra. Įsivaizduoju kaip mane tai biesintų ir varžytų, jei visada vyras iš manęs tikėtųsi visko per pusę unsure.gif Tai plia, dukrai kasytes pinti, gal irgi vieną aš, kitą vyras? Kai du ratai bus nuleisti, gal vieną keist vyrui, kitą būtinai man? biggrin.gif

gerai varot, oi negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
rimtai,is kokio jus akmens amziaus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 05 12, 13:33)
Kam reikia kartu? Viena diena vienas gamina, kita diena - kitas. Yra patiekalu, kuriuos as gerai ivaldzius, tai as juos gaminu. Vyras kituose specializuojasi, tai jis juos ir ruosia, as nesikisu. Jei kuris isvis gaminti nemoka, tai gali virtuve po to sutvarkyti. Nors as nesiryzciau tureti vaiku su vyru, kuris negali maisto paruosti, nes tada neimanoma vaiku su vyru vienu palikti. Mano pazistama kviesdavo jos vaika paziuret, nors vyras namie budavo. Nenorejo, kad keliu metu dukra pietums zuvies pirstelius valgytu.

nu va, o as pries pora dienu sugebejau tuos zuvies pirstelius prideginti ir teko ismesti lotuliukas.gif blogiau uz vyra lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 12 gegužės 2016 - 12:44
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 05 12, 13:33)
Jo, laukia su kotletais, vaikus pazindes, kriaukle uzkimses ir stoga ismuses, kad as pakankamai vyrisku darbu tureciau siandienai.  biggrin.gif

* tai as taip ir jauciau. Siaip dazniausiai moterys su tokiu poziuriu ir renkasi hormonu balanso neatitinkancias profesijas. Eina pries savo prigimti taip sakant  biggrin.gif
Papildyta:

Monteverte, jus gyvenkit kaip norite. Man tik keista, jog kitaip gyvenantys zmones jums jau nesveikos pakraipos pasidaro. Jus cia sveikumo normas nustatinejate?

O, dar naujiena. Dienomis dar išsidalinate? Tai vieną dieną jūs taisytumėte mašiną, kitą dieną vyras? Ir neprimestkite man dabar, kad mašinai taisyti samdytumėt žmogų. Tai ir valgio gamybai galite namų nianią samdytis, ko ne? g.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2016 05 12, 13:45)
nu va, o as pries pora dienu sugebejau tuos zuvies pirstelius prideginti ir teko ismesti  lotuliukas.gif  blogiau uz vyra  lotuliukas.gif

siaubas, vargšas vyras ir vargšai vaikai, kurių motina juos "žuvų" piršteliais maitina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 12, 13:48)
O, dar naujiena. Dienomis dar išsidalinate? Tai vieną dieną jūs taisytumėte mašiną, kitą dieną vyras? Ir neprimestkite man dabar, kad mašinai taisyti samdytumėt žmogų. Tai ir valgio gamybai galite namų nianią samdytis, ko ne? g.gif
Papildyta:

siaubas, vargšas vyras ir vargšai vaikai, kurių motina juos "žuvų" piršteliais maitina ax.gif

taip tikrai vargsai, nes zuvu pirsteliu nepirkau jau kokius 3 metus biggrin.gif biggrin.gif
kitom dienom hotdogais is degalines maitinu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 05 12, 13:57)
taip tikrai vargsai, nes zuvu pirsteliu nepirkau jau kokius 3 metus  biggrin.gif  biggrin.gif
kitom dienom hotdogais is degalines maitinu  lotuliukas.gif

ui kiek daug, gal dar medalį užtai duoti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 12, 12:48)
Papildyta:

Ne, dienomis nereikia dalintis. Kas nori, tas gamina. Nei vienas masinu netaisome. Servisas taiso. mirksiukas.gif Galima ir valgiui samdytis, o galima ir tik kavinese valgyti, bet man ju maistas nepatinka, tai gaminu.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 12, 13:59)
ui kiek daug, gal dar medalį užtai duoti? smile.gif

ne, geriau atvaziuokit pagamint vakariene biggrin.gif o dar ir grindys senokai neplautos... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 05 12, 12:45)
nu va, o as pries pora dienu sugebejau tuos zuvies pirstelius prideginti ir teko ismesti  lotuliukas.gif  blogiau uz vyra  lotuliukas.gif

biggrin.gif buna ir taip. Vaiku kartu neturetume biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 05 12, 14:34)
Ne, dienomis nereikia dalintis. Kas nori, tas gamina. Nei vienas masinu netaisome. Servisas taiso.  mirksiukas.gif Galima ir valgiui samdytis, o galima ir tik kavinese valgyti, bet man ju maistas nepatinka, tai gaminu.

O jei niekas nenori? g.gif Kavinėse sakote neskanu...
O kas, jei kitų vyrai dalį moka patys pataisyt? Tai neleist taisyt? O gal leist taisyt, o po to dar laukti, kad parėjęs valgyti pagamintų?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2016 05 12, 14:34)
ne, geriau atvaziuokit pagamint vakariene biggrin.gif o dar ir grindys senokai neplautos... biggrin.gif

mano paslaugos labai brangios, neišsimokėsite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 12, 13:51)
O jei niekas nenori? g.gif Kavinėse sakote neskanu...
O kas, jei kitų vyrai dalį moka patys pataisyt? Tai neleist taisyt? O gal leist taisyt, o po to dar laukti, kad parėjęs valgyti pagamintų?

Jei niekas nenori, tai tada zinokite dvesim badu...
O kada as sakiau, kad reikia neleisti taisyti???
As jums dar karta kartoju: uzsiminekit namu ruosa ir leiskite vyrams padangas pakeisti karta per pusmeti, bet neaaiskinkite, kad cia adekvatus darbu skirstymas, kylantis naturaliai is gamtos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 12 gegužės 2016 - 13:56
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 05 12, 14:55)
Jei niekas nenori, tai tada zinokite dvesim badu...
O kada as sakiau, kad reikia neleisti taisyti???
As jums dar karta kartoju: uzsiminekit namu ruosa ir leiskite vyrams padangas pakeisti karta per pusmeti, bet neaaiskinkite, kad cia adekvatus darbu skirstymas, kylantis naturaliai is gamtos.

Tai kai vyras taiso, jums gražu sėdėti ir nepagaminti jam, kad jis dvėstų badu?
Apie tai ir kalbu: kiekvienas tuo metu lai dirba tai, ką geriau išmano, nes: YRA VYRIŠKESNI DARBAI ir nereikia čia abiejų lyčių sulyginti. Nes kvaila būtų abiems lėkti prie technikos ir po to abiems grįžti alkaniems ir piktiems kaip šunims ir greitai pulti "ėsti" pridegusių pirštelių ax.gif
O kai nėra vyriškų darbų, tai joks normalus vyras neleis savo žmonai vienai plūktis su daug moteriškų darbų. Čia dar reikia apie tai diskutuoti? unsure.gif jei reikia, tai vadinasi su kelmais kai kas gyvena g.gif
Atsakyti
QUOTE(Charizma30 @ 2016 05 12, 11:03)
Del asmenines higienos problemu a nera, taip pat ir su drabuziu skalbimu. Problema tame, kad jis isskalautus, bet suplisusius drabuzius uzsideda ir eina sau. Man ismesti neduoda, o nauju drabuziu as uz ji gi nenupirksiu. Gali vaikscioti su dzinsais, striuke ir t.t. suplisusi, purvina.
Gali eiti su mumis pasivaikscioti su purvinais batais ant kurio purvas kaba. As jam valiau anksciau, bet gi nedarysi to  uz jo kiekviena diena, tiesiog uzkniso, kas toks nevala. As jau nekalbu apie pacius drabuzius, nuperka kokioj maximoj ar ptizmoj ir gerai jam. O tai, kad pvz. Batai to 2 men jau nekaip atrodo, jam dzin.

Tai kam skalbti suplysusius drabuzius? Ka reiskia ismesti neduoda ? Ar butu tada didziausias skandalas namie, jei tiesiog imtumet ismestumet ir sakytumet, kad jis su jumis tokios isvaizdos neeitu. Nugi priminkit, kad toks turbut nebuvo kai draugavot ir jums tai buvo malonu. Ar jis piktybinis zmogus ar koks psichopatas?
Atsakyti