Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip gyventi su vyru, kai jo nekenti?

QUOTE(mylimuke! @ 2016 05 12, 11:19)
zudosi del snapso, o snapsas del modeliu. vyrai neverkia, vyrams rodyt jausmu negalima, vyrai ta ir ana. geda kam ir pasakyti, kad tau kazkas sunku, geriau prisigerti ir su virve i miska. taip daug vyriskiau.

Tai mažiau virkdykit tuos vyrus savo pliurpalais ir duokit daugiau darbo, kad neturėtų laiko šnapsą gert, ir dar kas rytą reikia duot įkišt- ir jokių virvių nebus doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2016 05 12, 12:29)
Tai mažiau virkdykit tuos vyrus savo pliurpalais ir duokit daugiau darbo, kad neturėtų laiko šnapsą gert, ir dar kas rytą reikia duot įkišt- ir jokių virvių nebus  doh.gif  biggrin.gif
duot ikišt - čia irgi prie moteriškų darbų sarašo? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2016 05 12, 11:29)
Tai mažiau virkdykit tuos vyrus savo pliurpalais ir duokit daugiau darbo, kad neturėtų laiko šnapsą gert, ir dar kas rytą reikia duot įkišt- ir jokių virvių nebus  doh.gif  biggrin.gif

Man atrodo, kad jus juos labiau virkdot su savo "tikro" vyro ivaizdziu.

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 05 12, 11:33)
duot ikišt - čia irgi prie moteriškų darbų sarašo?  lotuliukas.gif

Nea, priešingai nei tamstai, man čia vienas iš buitinių malonumų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 05 12, 12:13)
O kas pasake, kad tokie darbai labiau dera vyrams?  smile.gif As ofise su kolega vyru sedziu, bet kai jis turi problemu su savo kompu, tai mane kviecia.  rolleyes.gif

Jums tai labai norisi gyventi taip, kaip jusu proseneliai gyveno. Bet kokie neatitikimai ju sukurtoms normoms, jau baisus iskrypimas.
Papildyta:

Jau emigravau, tik ne i Svedija. Situo klausimu man tikrai geriau uzsienyje gyventi, sutinku su jumis.  tongue.gif

Aš pasakiau bigsmile.gif Tai smagu, imkit tokį į vyrus ir taisykit jam kompus, dar stogą namo mirksiukas.gif Tik labai nelinkiu papulti į kokią laivo katastrofą ir su tokiu vyru išplaukti į negyvenamą salą mirksiukas.gif Jei jsi apskritai išplauks unsure.gif nors gal... jums ant sprando smile.gif

Nu smugu už jus, svarbu jums gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2016 05 12, 12:38)
Nea, priešingai nei tamstai, man čia vienas iš buitinių malonumų biggrin.gif

kaip gerai, kad tu uz mane geriau zinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 05 12, 11:35)
Man atrodo, kad jus juos labiau virkdot su savo "tikro" vyro ivaizdziu.

Einu nuraminsiu, nosinaitę paduosiu lotuliukas.gif Klausykit, aš turiu tokį kokio man reikia, jūs turit tokį (arba visai neturit) kokio jums reikia. Tik va iš tokių temų pasirodo, kad dažniausiai turima ne toks, kokio nori ir tai akivaizdu.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 05 12, 12:19)
matyt pas jas netikri vyrai, kad neuzdirba pakankamai ant geros buitines technikos r santechnikos, tai paskui belieka vyriskuma irodineti nuolat kanors taisant.  biggrin.gif

joa biggrin.gif tik į klausimą kas pasibels į duris taip ir nereplikavote biggrin.gif tai sakote statybose ir santechnikoje moterys dominuoja? Jūs irgi prie santechnikos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 12, 12:43)
joa biggrin.gif tik į klausimą kas pasibels į duris taip ir nereplikavote biggrin.gif tai sakote statybose ir santechnikoje moterys dominuoja? Jūs irgi prie santechnikos? smile.gif

as sakau? prasau citata biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 05 12, 11:19)
norit pasakyti, kad jeigu nesirengsi normaliai, tai zmona issiskirs?

Pas mus skirybos nenumatytos. Tiesiog sustotu gyvenimas, prasidetu konfliktas...
Kazkada gyvenau su drauge, santykia buvo nekokie tai ji neturejo kuo pagasdinti, dariau ka norejau.
Dabar santykiai puikus, tai nesinori to prarasti.

Visuomet motyvas yra jei yra ka SAUGOTI. Jei nera ka saugot, tai tokio zmogaus niekuo nepagasdinsit.
Todel konflikto sprendimas prasideda nuo kazko gero vertingo sukurimu iki busimu konfliktu
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 05 12, 12:44)
as sakau? prasau citata  biggrin.gif

vadinasi sutinkate, kad egzistuoja vyriški darbai, kurių normali, dalios lyties atstovė nelabai įveikia. Ačiū, to ir tenorėjau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2016 05 12, 11:41)
Einu nuraminsiu, nosinaitę paduosiu  lotuliukas.gif Klausykit, aš turiu tokį kokio man reikia, jūs turit tokį (arba visai neturit) kokio jums reikia. Tik va iš tokių temų pasirodo, kad dažniausiai turima ne toks, kokio nori ir tai akivaizdu.

Kas jums cia rodos? smile.gif Mano poziuris nepriimtinas, tai igelti bandote? biggrin.gif
Atsakyti