Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip gyventi su vyru, kai jo nekenti?

QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 05 12, 12:46)
Pas mus skirybos nenumatytos. Tiesiog sustotu gyvenimas, prasidetu konfliktas...
Kazkada gyvenau su drauge, santykia buvo nekokie tai ji neturejo kuo pagasdinti, dariau ka norejau.
Dabar santykiai puikus, tai nesinori to prarasti.

Visuomet motyvas yra jei yra ka SAUGOTI. Jei nera ka saugot, tai tokio zmogaus niekuo nepagasdinsit.
Todel konflikto sprendimas prasideda nuo kazko gero vertingo sukurimu iki busimu konfliktu

va, moteros, skaitykit, protingai vyras sneka.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 12, 12:46)
vadinasi sutinkate, kad egzistuoja vyriški darbai, kurių normali, dalios lyties atstovė nelabai įveikia. Ačiū, to ir tenorėjau thumbup.gif

prasyciau savo isvadu ir repliku i mano lupas nekaisioti.
prasiau citatos. nera. eik ieskoti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 12, 11:46)
vadinasi sutinkate, kad egzistuoja vyriški darbai, kurių normali, dalios lyties atstovė nelabai įveikia. Ačiū, to ir tenorėjau thumbup.gif

Ne, egzistuoja tradicinis auklejimas, kurio deka isauga montevertes, manancios, kad gebejimai ir talentai nulemti lyties. Montevertes nestoja i IT, santechnika, matematika ir fizika. Ir savo dukroms nepataria. Ratas sukasi.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 05 12, 12:51)
Ne, egzistuoja tradicinis auklejimas, kurio deka isauga montevertes, manancios, kad gebejimai ir talentai nulemti lyties.  Montevertes nestoja i IT, santechnika, matematika ir fizika. Ir savo dukroms nepataria. Ratas sukasi.

o kam is viso stoti, jeigu vis tiek namie sedesi, vaikus auginsi ir dulkes sluostysi irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 05 12, 11:14)
Tiesa sakant, kai paskaiciau Charizma30 pirmini posta, tai man pasidare silpna, nes pamaniau, kad cia MB tycia kazka papostino apie mane. (tvarkos aspektu)
Bet per daug kas nesutampa.

Vakare su zmona pasisnekejom tai ji pareiske, kad parasytu lygiai ta pati. Aisku mano situacija kitokia, as tiesiog ipratau rengtis bet kaip ir atrodyti bet kaip, nes tai kazkada buvo budas parodyti vyriskuma ir totalu nesiskaityma su aplinka. (Jus su manimi nesiskaitos o as su jumis ir nieko jus man nepadarysit)

parduotuvese zmones net rodydavo pirstais, kaip i kokia valkata. O man tai patiko.
Darbe irgi taip atrodziau, viska buvo nurasoma mano specialybei (dirbu IT) Tuo tarpu kiti vyrai darbe vaiksciojo su idealiai sutvarkytais kostiumais.

Paskui pripratau ir jau pasidare nepaprastai sunku pasitvarkyt, juk visuomet paprasciau iseiti i gatve taip kaip sedejai.
Perejau i kita darba tai ten uzsakovai pareiske pastaba virsininkui, kad jei jo darbuotojai atrodys kaip valkatos, tai anuliuos uzsakymus. Virsininkas nupirko T maikes ir liepe visiems nesiot (cia del manes)

Ka daro zmona. Ji tiesiog visus tuo rubus suplysusius ismeta o jei bandau rengtis tai kategoriskai pastato salygas. Tipo jei as pagal save, tai normalus gyvenimas baigsis cia ir dabar.

Manau reikia tiesiog bandyti suprasti, kalbetis, bet NENUSILEISTI ten kur nepriimtina ir reikalai keisis i gera

Jus dabar issaket mano vyro mintis, del ko jis taip atrodo. Jis galvoja labai panasiai. Aciu jums, kad paraset.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 05 12, 12:56)
o kam is viso stoti, jeigu vis tiek namie sedesi, vaikus auginsi ir dulkes sluostysi irnesakyk.gif

aha, būtent, vyras ir išnešios, ir pagimdys, ir pažindys thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai manau, kad vyrai ir moterys nėra lygūs iš prigimties ir niekada nebus. Man net baisoka nuo kai kurių narių "aš pati viską galiu", atrodo persiplėšt galėtų, tik kad parodytų, kaip jos viską moka ir kad gali prilygti vyrui biggrin.gif. O aš manau, kad mes tiesiog esame skirtingi. Aš gyvenu sau patogų gyvenimą. Net nesistengsiu savęs įtikinti, kad man įdomu kažkokio baldo surinkimas, domėjimasis, kaip pasikeisti ratą ir pan. Vietoje to aš geriau savo hobiais užsiimsiu, darysiu tai, kas man patinka. Aš niekada net nesu variusis savo automobilio techninei apžiūrai. Mokėčiau, galėčiau, bet to nedarau. Anksčiau ši pareiga buvo mano tėčio, dabar perėjau sužadėtiniui. Jei gyvenimas priverstų, viską daryčiau pati, bet jei jis neverčia, aš tikrai nesiplėšysiu, kad kažkam kažką įrodyčiau, užsiimčiau man neįdomiais reikalais. Valgyt darau išimtinai aš, nes maniškis prieš tai būdavo gyvas sumuštiniais ir dešrelėmis, jis nemoka ir nenori gaminti, o man reikia normalaus maisto. Visi kiti darbai padalyti, + vyriški darbai išimtinai jam. Aš esu patenkinta tokiu pasidalijinu
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 05 12, 12:51)
Ne, egzistuoja tradicinis auklejimas, kurio deka isauga montevertes, manancios, kad gebejimai ir talentai nulemti lyties.  Montevertes nestoja i IT, santechnika, matematika ir fizika. Ir savo dukroms nepataria. Ratas sukasi.

nežinau kas tai per auklėjimas, nes manęs kažkaip specialiai šia tema neauklėjo. Tiesiog aš turiu normalų, vyrišką tėvą, kuris būdamas virš 70-ies neturi dar bėdų su prostata ir testosteronu ir jis visada imdavosi vyriškiams įveikiamų darbų, o mama savo ruožtu - moteriškesnių. Pati irgi pasirinkau vyrą, kuris man sureguliuoja buitinius prietaisus, techniką, žinau, kad ir namą pastatytų, jei to prireiktų, jei negalėtume, nenorėtume nusipirkti, o aš jam galiu kojinę susiūti, jei dar verta ją siūti, galiu greitai ir skaniai valgyti pagaminti, galiu vaiką pagimdyti ir pažindyti ir pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liebchen @ 2016 05 12, 12:03)
Aš tai manau, kad vyrai ir moterys nėra lygūs iš prigimties ir niekada nebus. Man net baisoka nuo kai kurių narių "aš pati viską galiu", atrodo persiplėšt galėtų, tik kad parodytų, kaip jos viską moka ir kad gali prilygti vyrui biggrin.gif. O aš manau, kad mes tiesiog esame skirtingi.

Taip, mes visi esame skirtingi. Jums baldu surinkimas (karta per kokius 5is metus) yra draskymasis, man - kotletu voliojimas (kasdien). Kazkaip gaunasi, kad viena puse gali pripazinti kiekvieno asmens kitoniskuma, o kita - niekaip. Manes visiskai nestebina moterys, kurioms patinka valyti dukes. Tik kodel jas taip nervina, kad as to nemegstu? smile.gif
Darykit ka jus norite, galite visa nasta tempti ant peciu ir uz tai leisti vyrui karta per 2 metus nuvaryti masina i technine. Kad jus tas tenkina - valio, dziaukites, tesiate simtmeciu tradicijas. Tik nepasakokite, kad cia tapatus drabu dalyjimasis.
Atsakyti
QUOTE(Liebchen @ 2016 05 12, 13:03)
Aš tai manau, kad vyrai ir moterys nėra lygūs iš prigimties ir niekada nebus. Man net baisoka nuo kai kurių narių "aš pati viską galiu", atrodo persiplėšt galėtų, tik kad parodytų, kaip jos viską moka ir kad gali prilygti vyrui biggrin.gif. O aš manau, kad mes tiesiog esame skirtingi. Aš gyvenu sau patogų gyvenimą. Net nesistengsiu savęs įtikinti, kad man įdomu kažkokio baldo surinkimas, domėjimasis, kaip pasikeisti ratą ir pan. Vietoje to aš geriau savo hobiais užsiimsiu, darysiu tai, kas man patinka. Aš niekada net nesu variusis savo automobilio techninei apžiūrai. Mokėčiau, galėčiau, bet to nedarau. Anksčiau ši pareiga buvo mano tėčio, dabar perėjau sužadėtiniui. Jei gyvenimas priverstų, viską daryčiau pati, bet jei jis neverčia, aš tikrai nesiplėšysiu, kad kažkam kažką įrodyčiau, užsiimčiau man neįdomiais reikalais. Valgyt darau išimtinai aš, nes maniškis prieš tai būdavo gyvas sumuštiniais ir dešrelėmis, jis nemoka ir nenori gaminti, o man reikia normalaus maisto. Visi kiti darbai padalyti, + vyriški darbai išimtinai jam. Aš esu patenkinta tokiu pasidalijinu
Nė viena nerašė, kad gali VISKĄ. Ir nė viena nerašė, kad yra lygi su vyru visom prasmėm. O kadangi žmonės yra skirtingi, tai jiems gali patikti skirtingi dalykai. Jums gal reikia apsimetinėti, kad mėgstat keisti ratus, o kitos nuoširdžiai domisi automobiliais, raliais, technikom visokiom - tai yra jų hobis. Lygiai kaip ir kiek vyrų daug yra kulinarų, kurie dievina savo darbą ir gamina fantastiškai skaniai. Ar manot, kad jie tai daro apsimetinėdami? biggrin.gif
Mielai atkemšu kriauklę tuo metu, kai VYRAS gamina vakarienę. Nes nu man taip labiau patinka. Ir tai nėra įrodymas, kad aš PATI VISKĄ galiu. Ir lygiai taip pat nedarau kažko, ką ir moku, ir galiu, jeigu tai man nepatinka, o šalia yra vyras.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 12, 12:08)
nežinau kas tai per auklėjimas, nes manęs kažkaip specialiai šia tema neauklėjo. Tiesiog aš turiu normalų, vyrišką tėvą, kuris būdamas virš 70-ies neturi dar bėdų su prostata ir testosteronu ir jis visada imdavosi vyriškiams įveikiamų darbų, o mama savo ruožtu - moteriškesnių. Pati irgi pasirinkau vyrą, kuris man sureguliuoja buitinius prietaisus, techniką, žinau, kad ir namą pastatytų, jei to prireiktų, jei negalėtume, nenorėtume nusipirkti, o aš jam galiu kojinę susiūti, jei dar verta ją siūti, galiu greitai ir skaniai valgyti pagaminti, galiu vaiką pagimdyti ir pažindyti ir pan. smile.gif

Visa aplinka, seimos modelis jus auklejo tradiciskai.
Kiek galima apie ta gimdyma sneketi? Vyras negali gimdyti, bet prie ko cia gaminimas, valymas??? To jis irgi negali fiziskai atlikti?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2016 05 12, 12:11)
Nė viena nerašė, kad gali VISKĄ. Ir nė viena nerašė, kad yra lygi su vyru visom prasmėm. O kadangi žmonės yra skirtingi, tai jiems gali patikti skirtingi dalykai. Jums gal reikia apsimetinėti, kad mėgstat keisti ratus, o kitos nuoširdžiai domisi automobiliais, raliais, technikom visokiom - tai yra jų hobis. Lygiai kaip ir kiek vyrų daug yra kulinarų, kurie dievina savo darbą ir gamina fantastiškai skaniai. Ar manot, kad jie tai daro apsimetinėdami? biggrin.gif
Mielai atkemšu kriauklę tuo metu, kai VYRAS gamina vakarienę. Nes nu man taip labiau patinka. Ir tai nėra įrodymas, kad aš PATI VISKĄ galiu. Ir lygiai taip pat nedarau kažko, ką ir moku, ir galiu, jeigu tai man nepatinka, o šalia yra vyras.

O kai kuriu - darbas. Pagal SM nuotaikas, tai as jau 10 m kasdien po 8 valandas apsimetineju. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 05 12, 13:14)
O kai kuriu - darbas. Pagal SM nuotaikas, tai as jau 10 m kasdien po 8 valandas apsimetineju.  biggrin.gif

o kol jus darbe, vyras turbut pazindes vaikus laukia su vakariene? biggrin.gif

ar berods jau irgi desimtus metus uzsiimu labai nemoteriskais dalykeliais. ir net namuose nesistengiu islaikyti moterisku hormonu balanso unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 12 gegužės 2016 - 12:20
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 05 12, 13:14)
Visa aplinka, seimos modelis jus auklejo tradiciskai.
Kiek galima apie ta gimdyma sneketi? Vyras negali gimdyti, bet prie ko cia gaminimas, valymas??? To jis irgi negali fiziskai atlikti?
Papildyta:

O kai kuriu - darbas. Pagal SM nuotaikas, tai as jau 10 m kasdien po 8 valandas apsimetineju.  biggrin.gif

neauklėjo tradiciškai, o aš tiesiog mačiau sveikos pakraipos žmones aplink mirksiukas.gif
Aišku, kad gali. Moterys, ypač jei jų daug, kai sueitų į būrį ir viena kitai labai padėtų, per 20 metų irgi gal namą pastatytų šiokį tokį ir jis neparvirstų nuo pirmo vėjelio, bet esmė juk ne čia. Nenuleiskime taip žemai vyrų ir nepadarykime jų įgalių tik pomidorą supjaustyti, o pačios nesiplėšykim statybose, kai galime daug greičiau ir geriau namuose apsisukti.
Smagu dirbti darbus kartu, bet yra sričių, kur geriausiai apsisuks viena moteris ir yra sričių, kur geriausiai apsisuks vienas vyras. Tas pastovus dalijimas visko per pusę gana kvailas yra. Įsivaizduoju kaip mane tai biesintų ir varžytų, jei visada vyras iš manęs tikėtųsi visko per pusę unsure.gif Tai plia, dukrai kasytes pinti, gal irgi vieną aš, kitą vyras? Kai du ratai bus nuleisti, gal vieną keist vyrui, kitą būtinai man? biggrin.gif
Atsakyti