QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 05 26, 12:21)
Meile nera jausmas - tai isipareigojimas kitam zmogui. Taip jis prasideda nuo jausmu, bet nuo jausmu priklausyti negali. Tai jausmai turi priklausyti nuo isipareigojimo.
O isipareigojimai ir pinigai yra deja susije.
Pas jus truksta logikos.
Saskaitu valdyma painiojate su bendrais pinigais. Gal jus valdote ir kokios imones saskaitas, bet pati suprantat, kad tai butu ne jusu pinigai.
O jei pinigai bendri tada vyro pinigai yra jusu pinigai.
O jusu uzdirbti pinigai yra NE JUSU o bendri taip pat ir jus turit ju leidima derinti su vyru, jei jau sumos didesnes.
Bet panasu yra ne taip ir pinigai pas jus bent jau supratime yra atskiri, nes jus pabreziate, ne tai kad savo veikla prisidedate prie bendro gerbuvio, o akcentuojate MANO, AS. Akcentuojate nepriklausomybe, nors reikia akcentuot bendruma. (Nepriklausomybe taip pat yra pliusas - neginciju, bet bendrumas yra esme)
Nepriimkit asmeniskai, tiesiog nagrinejam skirtingus supratimus.
Na matot kaip idomiai. O man meile yra jausmas. Sis jausmas, yra abipusis, vienpusis ir t.t. Kiek zmoniu tiek meiles jausmu, zmones neidelus, tokia ir ju meile. Meiles idealas yra tevu meile vaikam. Kai vaikus myli ne uz tai kokie jie yra, o uz tai kad jie aplamai yra. ( Cia atsimeni jusu neva zmonos sugadintus vaikus. Ir Jusu tiesiogine pareiga kuria vengiate daryti)
Meile ir apreiga, prijuokinot. GAlimai jus is tu monstru, viena diena myli, kita diena sau gali istakyti nemyleti, bet tikrai, tai ne visi sugeba, nes meiles jausmas nera pavaldus protui, O va pareiga, atsakomybe tai butent proto valdymo itkota.
Man pinigai nera susije su pareiga. Pinigai tai tavo konkurencingumo ivertinimas, irankis padedantis siekti tikslu, priemone galinti pagerinti tavo komforta. Pinigams mes patys suteikiame galia tik tiek kiek suvokiam ir galim, patys pinigai nieko nedaro.
Cia jums truksta suvokimo su kokiu zmogumi bendraujate, tad slubuoja logika jusu. Negi taip sunku suvokti, kad yra zmones kurie neskaiciuoja pinigu tam kad gyventi, realizuoti savo norus, planus jiems nereikia vienas kito pajamu.
TArp kitko, esu informuota apie vyro veikla, planus, turiu laisva prieiga prie banko saskaitu, ne todel kad neva kontroliuoju, ar ju gviesiuosi, o todel jei kas nutiktu su juo, as ramiai galeciau testi jo veikla, tarkim iki tol kol jis pasveiks, nenukentetu verslas.
Akcentuoju, savo gebejima ir konkurencinguma
Man patinka leisti savo pinigus ir buti finansiskai nepriklausomai.
Musu bendrumas yra dvasinis, va del to as nebijau isdavysciu. Kai jus perkate, tad tikrai meile del pinigu ir ispareigos nera tvaru. As tai negaleciau tverti, kad su manimi zmogus butu ne is meiles o is pareigos.
Siaip, Idomucia, tokio tipo vyreliai tokiu babciu su kiausiais kaip as bijo kaip velnias kryziaus, vien mano buvimas salia jus paverstu impotentu. Todel, salimais tokios bjaurybes kaip as gali buti labai stiprus vyras, kuris ne tik kad nenusileistu savo protiniais sugebejimais visame kame, bet ir lenktu. Is esmes blodinas teisus, kaip cia besakysi moteri neretai veldo emocijus, vyrai gi labiau racionalus. Kitokiu atveju, as ji nustelbciau. O gyventi su popadiniu, sorry, cia ne man. Taigi...
Bet kokiu atveju, tokias moteras jus nepastumdysit, nepamanipuliuosi pinigais, ju stoka nesantazuosite nei ju paciu, nei neva ju sugadintus vaikus.