Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip gyventi su vyru, kai jo nekenti?

QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 05 26, 12:51)
Uz poelgius esat atsakinga tik pries vaikus. Pasirodo ir uz jausmus jiems garantuojate.
Bet vaikai tures savo gyvenimus, savo sutuoktinius ir savo vaikus.
Su jumis bus ko gero tik vyras kuriam jokios garantijos negalioja.

Galeciau teigti,kad liudna, kad jus to nesuprantate

Jus taip sugebat sumalti viska, kad net nezinau nuo ko pradet doh.gif . Gerai, daleiskim dabar mano gyvenime viskas mane tenkina, bet jei pvz mano vyras prades lakstyt paskui kitas, but priklausomas nuo kazkokiu tai zalingu iprociu ar tai prades mustis( cia tik kaip pvz, kuriuos galeciau dar vardint) - tai reiskia, as pagal jus, tureciau susitaikyt su tuo kas man nepatinka ir toliau klapseti mylinciomis akimis?

Siaip tai zmones( beveik visi), kurdami santykius ir pradedantys gyvent kartu, galvoja, kad viskas yra ir bus gerai. Tik veliau islenda nesuderinamumai. Tik vieni juos pajegus suprast ir iveikt, o kiti tokie kaip jus, pagatavi savo vaikus uzmirst.
p.s. bet jusu dukra kazkam tai gera yra, jei ja i zmonas paeme mirksiukas.gif . Nugi ne visi zmones blogi. Bet tai priklauso nuo to, kaip paziuresi i situacija.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 05 26, 13:55)
Uz poelgius esat atsakinga tik pries vaikus. Pasirodo ir uz jausmus jiems garantuojate.
Bet vaikai tures savo gyvenimus, savo sutuoktinius ir savo vaikus.
Su jumis bus ko gero tik vyras kuriam jokios garantijos negalioja.

Galeciau teigti,kad liudna, kad jus to nesuprantate

O man liudna del tokiu kaip jus-ciniku. Kurie nevykdo savo pareigu, tevisku prievoliu.
Butent vaikai iasugs, kurs savo seimas. O jus busite ju gyvenimo uzribyje. Elementarus niekas, nes kerstavote savo vaikams, nes kaip jiems reikejo tevo/motinos peties jusu salimais nebuvo.

O kam tos jusu garantijos reikalingos?
Jus gi negarantuotas uz save branguti.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2016 05 26, 12:59)

As jau laimejau, nes jus pradedat afisuoti savo fiziologija, vadinasi argumentai iseko.

Tiesiog priminiau, kad izeidinejimus galima impotencija - pasilikit patinams su kurias bendraujate.
Pramazinot cia. Tik tiek. Nors net bendraujant su patinais taip elgtis butu neetiska. Bet jus su savo dorove morale to nesuprasit.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 05 26, 12:55)

Prisiskaito atsilikusiu valstybiu spaudos zmones ir isivaizduoja, kad bet koks priplaukes gali sugalvojes daryt ka uzsigeides.

As neprisiskaiciau, as buvau toj saly, kur tokiu kaip jus laaabai daug. Nesakysiu, kad nustebino, tiesiog net nezinau kaip ivardint jausma toki pamacius g.gif - gal gailestis ar kazkas panasaus. Po to net dokumentiniu filmu buvau atsisiuntus, kad daugiau suprast. Ne velnio, negerai su psichika ir tiek. Atsiprasau, jei jus kazkuom uzgaunu, bet as jums tikrai nieko neirodinesiu 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 05 26, 14:04)
Tiesiog priminiau, kad izeidinejimus galima impotencija - pasilikit patinams su kurias bendraujate.
Pramazinot cia. Tik tiek. Nors net bendraujant su patinais taip elgtis butu neetiska. Bet jus su savo dorove morale to nesuprasit.

O as dar karta parasysiu. Kad man vienodai yra kas jus ten pagal lyti. DVasine impotencija budinga visiem dvikojams nepriklausomai no lyties.

As benrauju su vyrais, ir moterimis - ASMENYBEMIS. Jei jus bendraujate su patelem ir patinais, tai velgi cia jusu problema, ne mano.

Jus teisus/teisi as tikrai amoralios jusu morales nesuprasiu. Nes manau, kad PAREIGAS IR PRIEVOLES PRIVALU VYKDYTI, neprisklausomai nuo aplinkybiu, tai garbes reikalas. Zinoma, jei kazkam garbe yra vertybe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 26 gegužės 2016 - 13:13
QUOTE(Moonte @ 2016 05 26, 13:09)
Nes manau kad PAREIGAS IR PRIEVOLES PRIVALU VYKDYTI.

Iki beveik 18 metu pilnai rupinausi vaikais. Todel gal nereikia mane sulyginti su tais kurie nesirupina.
Po to jie gyveno kitoje valstybeje su "nauju geresniu tevu". Bent kelis metus kol issiskyre ir ieskojo dar geresnio.

Gal palikit mano sazinei ir tiems kurie mane pazista mane vertinti. Labai jau isijautet ir taikote kazkokius sablonus apie tevus kurie nesirupina. Tai jau neteisinga

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 05 26, 14:14)
Iki beveik 18 metu pilnai rupinausi vaikais. Todel gal nereikia mane sulyginti su tais kurie nesirupina.
Po to jie gyveno kitoje valstybeje su "nauju geresniu tevu". Bent kelis metus kol issiskyre ir ieskojo dar geresnio.

Gal palikit mano sazinei ir tiems kurie mane pazista mane vertinti. Labai jau isijautet ir taikote kazkokius sablonus apie tevus kurie nesirupina. Tai jau neteisinga

Taip rupinotes kad anie tapo sugadinti...
Ar tai rupinimasis kai per vaikystes laikotarpi neissivyste dvasines bendrystes, biciulystes?

Va tada ir atsimeni Spektaklijaus-blondino izvalgas. Vaiku auklejimas neapsiriboja vien pingu mokejimu ir uzpakaliu valymu. Taip, taip svarbus aspektai bet tikrai nesvarbiausiai, o kai kuriais gyvenimo etapais pasidaro net nebutini. Vaikai yra asmenybes.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 05 25, 18:59)

Isdavikai kaip verciasi tai jau ju reikalas. Gal sotus meile del kurios isdave?

Gal jau gana šitų nesąmonių? Skiedžia susiriesdamas vyrukas- tai jis vyras, tai boba, tai vėl žmoną turi, tai exs pabaisa doh.gif Ir iš kur tokia neapykanta moterims? Jeigu esi trans, tai taip ir sakyk- kad žmona užklupo ir išvijo, nenorėdama su neaiškia lytim gyvent, o tu iš gėdos vaikam akyse nesirodai. Ir iš viso, šitos temos tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2016 05 26, 19:03)
Gal jau gana šitų nesąmonių? Skiedžia susiriesdamas vyrukas- tai jis vyras, tai boba, tai vėl žmoną turi, tai exs pabaisa  doh.gif  Ir iš kur tokia neapykanta moterims? Jeigu esi trans, tai taip ir sakyk- kad žmona užklupo ir išvijo, nenorėdama su neaiškia lytim gyvent, o tu iš gėdos vaikam akyse nesirodai. Ir iš viso, šitos temos tai  doh.gif

Ar bent supranti kokias nesamones rasai? Kas ka uzklupo? Tokie dalykai yra minimum keliu metu procesas, reikia but aklu ir be samones kad nematyti.
Gali buti visokiu nuomoniu, bet nereikia nsupeizeti apie dalykus, kuriu neismanai, kurie atrodo laabaai baisuuus, nes negirdeti, bet is tikruju gyvenime yra kur kas rimtesniu dalyku.

Va autorei nepatinka vyro tvarka. Pas mane tvarka ne ka geresne plius dar kiti navarotai, kai kam gal labaai baisuus, bet nesiskiriam.

Man nera nei trupucio geda kuo gimiau. Tai, kaip minejau ir problemos ir galimybes. O va kad ex nedora pasiemiau tai geda. Nes daug zmoniu nukentejo
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 05 26, 20:00)
Ar bent supranti kokias nesamones rasai? Kas ka uzklupo? Tokie dalykai yra minimum keliu metu procesas, reikia but aklu ir be samones kad nematyti.
Gali buti visokiu nuomoniu, bet nereikia nsupeizeti apie dalykus, kuriu neismanai, kurie atrodo laabaai baisuuus, nes negirdeti, bet is tikruju gyvenime yra kur kas rimtesniu dalyku.

Va autorei nepatinka vyro tvarka. Pas mane tvarka ne ka geresne plius dar kiti navarotai, kai kam gal labaai baisuus, bet nesiskiriam.

Man nera nei trupucio geda kuo gimiau. Tai, kaip minejau ir problemos ir galimybes. O va kad ex nedora pasiemiau tai geda. Nes daug zmoniu nukentejo

Tai gal jusu dabartine zmona su dar didesniais " navarotais" nei jus? Todel tinkat vienas kitam ir patinkat. O ka daryti kitiems zmonems, kai ju antros puses i kaire laksto, kokie alkoholikai ar isvis apsikiaute gyvena ir nei taisytis nei tvarkytis nenori? Gyvent su tokiu ( -ia), susitaikyt su esama padetim ir kuopt viska is paskos?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 05 26, 11:37)
Neverta visko matyti per kersto prizme. Tai ne kerstas. Kerstas neatsiejamas nuo malonumo atkersijus. As jokio malonumo nematau. Vaikai nekalti, bet ex juos sugadino, padare primityvius egoistus, net nesugebancius kontroliuoti egoizma vardan savo naudos.
As nenoriu ju matyti. Uzuojauta zentui gavus dukra, bet kadangi su juo reikalu neturejau tai atsakomybes nenesu.
Papildyta:
Diskutuojam apie darba, bet aiskiai matosi, kad jus neisivaizduojat ka reiskia buti TIKRAI MYLIMAI ir tureti BENDRA GYVENIMA, kur finansines lesos nera to kuris jas uzdirba.

Įdomu, kodėl nemyli savo vaikų? Juk ir tu juos auklėjai. Tu panašus į mano tėvą, jis tik kaltino mamą: va kokius užauginai. Bet dabar paseno, myli smile.gif

QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 05 26, 14:14)

Viskas daug aiškiau, kai pasakėt, kaip yra, ji surado jiems naują tėtį, pykti normalu.
Atsakyti
Nagis, koks cia egzempliorius pasirode.... Idomucia, jei jus esate toks ir realiame gyvenime... uzuojauta jusu vaikams. Bukite geras, daugiau tik i svieta vaiku nepaleiskite.

Moonte thumbup.gif Kad daugiau tokiu moteriskiu kai jus thumbup.gif
Atsakyti