Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip gyventi su vyru, kai jo nekenti?

QUOTE(Monteverte @ 2016 05 12, 10:22)
Mano nuomone, normalus ir vyriškas, su nesugadintais hormonais vyras ir turi domėtis technika, statybomis, elektronika ir t.t. smile.gif

Labai stereotipinis poziuris i vyra. Man atrodo, kad technika turi dometis tie, kuriuos ji domina, nepriklausomai nuo lyties. Vyro negebejimas prijungti skalbiankes zarnos tikrai nera kazka tai lemiantis "defektas". Visiskai nesukciau sau del to galvos. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 05 12, 11:22)
Pasedetumete tamsoje, kai saugiklius ismustu, tai greitai suzinotumete kur ten tas stebuklingas saugiklis, kuri i virsu patraukus elektra atsiranda.  biggrin.gif Jus rimtai save tokia nevykusia laikote, kad manote, jog nesugebetumete mygtuko paspausti?

Jūs į save pažiūrėkite. Gal tikrai vyro neturite, sekso gal trūkumas, kad taip kabinėjatės prie žodžio? Pas mane neišmuša šiaip sau ir neužtenka tik paspausti vieno mygtuko, tenka ir daugiau pasikrapštyti ir reikia tai bent kiek išmanyti. Bet jums svarbu prikibti, jūs gi viską žinote kaip ten pas ką yra, kokios elektros instaliacijos ir t.t. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 05 12, 10:25)
as skaityti moku puikiai, o jus suprasti nelabai, kad kriaukles valymas karta i pusmeti tikrai neprilygsta kasdieniam stovejimui prie puodu nei laiko, nei energijos atzvilgiu.
jeigu tau tai atrodo racionalus darbu pasidalinimas, tuomet as sutinku buti vyru  biggrin.gif  biggrin.gif
beje, tie ale "vyriški" darbai dauguma visai nesudetingi, galiu ir moku daug ka pati pasidaryti.

vat kitas dalykas, Raselės vyras, tikiu kad kaime tikrai daugiau darbu yra ir vyras reikalingas, bet miestieciai, gyvenantys butuose, tikrai nera dideli lepsiai. vieni dirba fizine jega ir patys viska sau pasidaro, kiti protine ir ta pati tiesiog nusiperka. ne vieni nera prastesni.

Labai teisingai viska sudeliojot drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 05 12, 09:58)
O kokiu "vyrisku" darbu mieste, bute gyvenantis vyras turi turet? Sienas kasdien perdazineti?

Nežinau, augau mieste nuosavame name su sklypu, dar sodą turėjom, dvi mašinas- tai tiek tėvukas tiek broliai visada būdavo užsiėmę tai remontais, tai statybom, aplinkos gražinimu, mašinų priežiūra, ir baldus senus pamenu patys remontuodavo ir mašinas- niekada nemačiau šeimos vyrų tinginiaujančių ar nieko neveikiančių g.gif O jeigu jau gyveni kur buitis ideali ir nėra kas vyrui veikt, tai manau turėtų atsiduot tiesioginiam darbui ir stengtis kuo daugiau uždirbt. Arba susirast ką veikt. Mano geriausia draugė mažam butely gyvena, kai vaikai atsirado sakė baigiam uždust tam bute ir nusipirko sodybą kad turėtų ką veikt biggrin.gif Vyras kiekvieną savaitgalį ten važiuoja ir taip savo vyrišką energiją išlieja, grįžta pavargęs kaip ciucikas bet laimingas kad yra vyriškos veiklos biggrin.gif Aš už tai, kad vyras turi turėti fizinės veiklos, kitaip jie tampa bobomis, tinkamomis tik kojinėms namie plaut.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 05 12, 11:26)
Labai stereotipinis poziuris i vyra. Man atrodo, kad technika turi dometis tie, kuriuos ji domina, nepriklausomai nuo lyties. Vyro negebejimas prijungti skalbiankes zarnos tikrai nera kazka tai lemiantis "defektas". Visiskai nesukciau sau del to galvos.  smile.gif

O kodėl ne? Negi turiu lanksčiai žiūrėti ir tikėtis, kad vyras vieną dieną papą išsitrauks ir kūdikį pažindys? smile.gif Tam ir yra dvi lytys gamtoje, sugebėjimų pasiskirstymas, skirtybės, priešybės ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 12, 11:22)
Mano nuomone, normalus ir vyriškas, su nesugadintais hormonais vyras ir turi domėtis technika, statybomis, elektronika ir t.t. smile.gif
na tu ir ribota moteriske smile.gif
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 12, 11:30)
O kodėl ne? Negi turiu lanksčiai žiūrėti ir tikėtis, kad vyras vieną dieną papą išsitrauks ir kūdikį pažindys? smile.gif Tam ir yra dvi lytys gamtoje, sugebėjimų pasiskirstymas, skirtybės, priešybės ir t.t.
papo turejimas moters nepririša prie puodų, skalbinių ir grindų mazgotės.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 05 12, 11:25)
as skaityti moku puikiai, o jus suprasti nelabai, kad kriaukles valymas karta i pusmeti tikrai neprilygsta kasdieniam stovejimui prie puodu nei laiko, nei energijos atzvilgiu.
jeigu tau tai atrodo racionalus darbu pasidalinimas, tuomet as sutinku buti vyru  biggrin.gif  biggrin.gif
beje, tie ale "vyriški" darbai dauguma visai nesudetingi, galiu ir moku daug ka pati pasidaryti.

vat kitas dalykas, Raselės vyras, tikiu kad kaime tikrai daugiau darbu yra ir vyras reikalingas, bet miestieciai, gyvenantys butuose, tikrai nera dideli lepsiai. vieni dirba fizine jega ir patys viska sau pasidaro, kiti protine ir ta pati tiesiog nusiperka. ne vieni nera prastesni.

"Siais laikais "vyriski" darbai tera smegenu pudrinimas." - Nežinau ką jūs ten savo galvelėje prisimąstėte, bet aš atsakinėjau į šį postą ir tik į jį. Jūsų problema, jei perdaug vienu metu užgriebiate ir nesistengiate suvokti į ką tiksliai jums žmogus replikuoja.
Dar kartą kartou- nesutinku, kad nėra vyriškų darbų, o jei jūs sutinkate, tai puiku, sėkmės juos pačiai ir dirbant. Nepamirškite pasidalinti tik rezultatais: kiek namų pastatėte, kiek mašinų pagaminote ir t.t. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2016 05 12, 11:32)
na tu ir ribota moteriske smile.gif
papo turejimas moters nepririša prie puodų, skalbinių ir grindų mazgotės.

jo, tu tai neribota, atsakinėji net į tuos postus, apoie kurios oponentas net nekalbėjo lotuliukas.gif
no no, no no no, there's no limits, no no lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2016 05 12, 10:27)
Nežinau, augau mieste nuosavame name su sklypu, dar sodą turėjom, dvi mašinas- tai tiek tėvukas tiek broliai visada būdavo užsiėmę tai remontais, tai statybom,  aplinkos gražinimu, mašinų priežiūra, ir baldus senus pamenu patys remontuodavo ir mašinas- niekada nemačiau šeimos vyrų tinginiaujančių ar nieko neveikiančių  g.gif O jeigu jau gyveni kur buitis ideali ir nėra kas vyrui veikt, tai manau turėtų atsiduot tiesioginiam darbui ir stengtis kuo daugiau uždirbt. Arba susirast ką veikt. Mano geriausia draugė mažam butely gyvena, kai vaikai atsirado sakė baigiam uždust tam bute ir nusipirko sodybą kad turėtų ką veikt  biggrin.gif Vyras kiekvieną savaitgalį ten važiuoja ir taip savo vyrišką energiją išlieja, grįžta pavargęs kaip ciucikas bet laimingas kad yra vyriškos veiklos  biggrin.gif Aš už tai, kad vyras turi turėti fizinės veiklos, kitaip jie tampa bobomis, tinkamomis tik kojinėms namie plaut.

Fizine veikla gali sportas atstoti.
Jus i viska ziurite per praeito simtmecio prizme. Buna moteru, kurios turi karjeros ambiciju, nori dirbti ir uzsidirbti, tad vyro atlyginimas nera toks jau svarbus faktorius.
Visi, kurie gyvena nuosavam name turi tiek jau daug darbo, kad atstotu kasdienia namu ruosa? Savo dedes prisiminus, galiu pasakyti, kad jie dazniau ant sofkes guledavo nei tetos, nors tiek namus patys remontavos, tiek masinas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 12 gegužės 2016 - 10:38
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 12, 11:35)
"Siais laikais "vyriski" darbai tera smegenu pudrinimas." - Nežinau ką jūs ten savo galvelėje prisimąstėte, bet aš atsakinėjau į šį postą ir tik į jį. Jūsų problema, jei perdaug vienu metu užgriebiate ir nesistengiate suvokti į ką tiksliai jums žmogus replikuoja.
Dar kartą kartou- nesutinku, kad nėra vyriškų darbų, o jei jūs sutinkate, tai puiku, sėkmės juos pačiai ir dirbant. Nepamirškite pasidalinti tik rezultatais: kiek namų pastatėte, kiek mašinų pagaminote ir t.t. smile.gif
Papildyta:

jo, tu tai neribota, atsakinėji net į tuos postus, apoie kurios oponentas net nekalbėjo lotuliukas.gif
no no, no no no, there's no limits, no no  lotuliukas.gif

nelabai suvokiat, i ka atsakinejat biggrin.gif smegenu pudrinimas ne todel, kad tu vyrisku darbu apskritai nera, o todel, kad ju yra toks mazas kiekis, kad sunkiai galetu lygintis su "moteriskais" darbais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 12, 10:35)

O kiek vyru siais laikais patys namus pastato ir masinas gamina? biggrin.gif
Paskolas bustui pirkti LT ima tik vienisos moterys, kaip suprantu? Nes tos, kurios vyrus turi, tai skalbdamos ju triusikus ziuri, kaip anie nama stato ir medi sodina, nia?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 12, 10:22)

drinks_cheers.gif Čia tai pritariu visu 100 proc. Turėjau daug dėstytojų, intelektualų, kurie dirbo protinius, kūrybinius darbus, rašė straipsnius ir t.t., bet laisvalaikiu lėkdavo į sodą namukų statyt ar žolės pjaut biggrin.gif Ir dabar draugų daug turiu kurie uždirba iš "švaraus", intelektualinio darbo, dieną tik su kaklaraiščiais vaikšto, bet vistiek tai bites augina, tai žvejai užkietėję yra su savo motorinėm valtim tepaluoti vis krapštosi, tai vistiek kuom nors vyrišku užsiėma. Normalus vyras atras vyriškų darbų, jeigu nėra tinginys ir totaliai nesubobėjęs.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 05 12, 11:38)
nelabai suvokiat, i ka atsakinejat  biggrin.gif  smegenu pudrinimas ne todel, kad tu vyrisku darbu apskritai nera, o todel, kad ju yra toks mazas kiekis, kad sunkiai galetu lygintis su "moteriskais" darbais biggrin.gif

To tame poste nebuvo, jūs tą dabar tik paaiškinote už tą narę. Tas postas buvo labai kategoriškas ir neprotingas, todėl ir replikavau, jei dar to nesuvokiat biggrin.gif
Tai gal jau išsiaiškinome pagaliau? g.gif
Atsakyti