Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 31

Dėl indų laikymo stalčiuose man ir aktualu, kaip patogiausia?

Sandruskaa, daili virtuvė thumbup.gif Man gal stalvirsio mažoka, kokio dydžio tas staliukas -bariukas?
Atsakyti
Kur pirkot plautuves, maisytuvus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 07 21, 18:30)
Kur pirkot plautuves, maisytuvus?  4u.gif

Aš irgi norėjau nuomonių apie plautuvę, bet nesulaukiau smile.gif

http://www.ikea.com/...ucts/S69021401/
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2016 07 21, 17:52)
Aš irgi norėjau nuomonių apie plautuvę, bet nesulaukiau smile.gif

http://www.ikea.com/...ucts/S69021401/

pas mane maza virtuvele, as mastau apie nerudijancio plieno, gal ir ta pacia franke net g.gif idomu ar labai lasai matosi ir kiek normalu yra skirti sitiem prietaisam.
Atsakyti
daug temų atgal skaičiau, tai ale labai patogu stalčiuose indai wink.gif pati dar patirties neturiu, bet planuoju kiek įmanoma visur stalčius daryt smile.gif man tie atskyrimai irgi labai fainai ir patogiai atrodo, bet jau turi vienu kartu visus indus susipirkti ax.gif

kranų dar nepirkom, bet jau domėjausi kainomis, tai geriausias pasiūlė vonia247.lt. bet aš jau ieškojau konkrečios firmos.

dėl kriauklių tai aš juodos nesirinkčiau. gražu, bet, kiek girdėjau, valymo daug, kalkės labai ryškėja rolleyes.gif pati planuoju nerūdijančio plieno pirkti, nes labai nelepios valymui ax.gif na ir vienos pigesnių ax.gif
Atsakyti
Žiū, įsidiskutavot apie šiukšliadėžes biggrin.gif Aš tai turiu vonioj, man reikia, pas mus vonia su tualetu, o virtuvė toli biggrin.gif Ir amžiais ji pilna, mat, aš špaklių valausi labai kruopščiai, ir šiaip ten visokių dalykų būna. Kai katės bentonitinį kraiką naudojo, tai ir tas ten eidavo, kol nepakeitėm į drožles... Bet ne tame esmė, kas kiek nori, tas tiek turi. Man apie kanalizacijos užsikimšimą įdomu... Nuo vaikystės, galima sakyt biggrin.gif

Žo, kai aš buvau vaikas, užsikimšo keturaukščio daugiabučio kanalizacija. Labai. Iškvietė santechnikus. Tie rado ten visko, labai nustebo, ir ant pievutės prie laiptinės padarė radinių parodą. Įspūdingiausias radinys buvo užuolaidos. Kanalizacijoj. Kažkieno biggrin.gif

Iki dabar įsivaizduoju, kaip kažkas kiša užuolaidas į kanalizaciją biggrin.gif Čia jums ne tamponiuką nunešt biggrin.gif Kažkas užuolaidas nešt patingėjo!!! lotuliukas.gif Man į galvą nelenda, kaip tai išvis sugalvot... Užpakalį pirmiau užuolaida nusivalė, ir iš įpročio, kaip tualetinį popierių? Bet tai kur jis tada kakojo??? biggrin.gif

Oi, kokia graži Sandruskooos virtuvė! labai smile.gif
Atsakyti
Man irgi labai grazi bet kliuna neimontuotas saldytuvas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 07 21, 21:10)

Žo, kai aš buvau vaikas, užsikimšo keturaukščio daugiabučio kanalizacija. Labai. Iškvietė santechnikus. Tie rado ten visko, labai nustebo, ir ant pievutės prie laiptinės padarė radinių parodą. Įspūdingiausias radinys buvo užuolaidos. Kanalizacijoj. Kažkieno biggrin.gif

Iki dabar įsivaizduoju, kaip kažkas kiša užuolaidas į kanalizaciją biggrin.gif Čia jums ne tamponiuką nunešt biggrin.gif Kažkas užuolaidas nešt patingėjo!!! lotuliukas.gif Man į galvą nelenda, kaip tai išvis sugalvot... Užpakalį pirmiau užuolaida nusivalė, ir iš įpročio, kaip tualetinį popierių? Bet tai kur jis tada kakojo??? biggrin.gif

Dėl užuolaidos, tai manau čia realiausias toks variantas, kad skalbiant rankomis, vandenį iš dubens į kozetą nupylinėjo. Manau skalbimo metu netyčia ir išpylė su užuolaida.
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2016 07 21, 20:47)
Dėl užuolaidos, tai manau čia realiausias toks variantas, kad skalbiant rankomis, vandenį iš dubens į kozetą nupylinėjo. Manau skalbimo metu netyčia ir išpylė su užuolaida.

o ji visa šilkinė, plontytė, šmurkšt ir nuslydo kanalizacijon be nuleidimo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2016 07 21, 21:47)

Tiksliai, vienintelis normalus paaiškinimas biggrin.gif
\Apie tai nepagalvojau blush2.gif Tik apie užpakalio valymąsi užuolaida. Eina visi kaimynai, o aš žiūriu ir galvoju - kuris? Kuris jų šika svetainėje? biggrin.gif Ar tai tu? O gal tu? biggrin.gif

Svarbiausia, įtariamųjų mažai. 4 aukštai, po 2 butus. Pirmas aukštas aiškiai atkrenta, dar du butai atkrenta, nes ten mano tėvai ir seneliai - tai aš gi žinau, kad pas mus taip nedaro! O kitų 4 butų kaimynus visus nustojau gerbti, nes nežinojau katrie biggrin.gif

Kad jie galėjo apie mus galvoti tą patį, tik dabar sumečiau lotuliukas.gif

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2016 07 21, 21:54)
o ji visa šilkinė, plontytė, šmurkšt ir nuslydo kanalizacijon be nuleidimo  bigsmile.gif

Ot kad ne, ten buvo didelė, tokia dieninė, iš to sintetinio tinkliuko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 21 liepos 2016 - 21:33
QUOTE(rosenda @ 2016 07 21, 17:50)
Sandruskaa,  daili virtuvė thumbup.gif Man gal stalvirsio mažoka,  kokio dydžio tas staliukas -bariukas?

ačiū 4u.gif
na, čia jau pakankamai stalviršio, lyginant su tuo, ką prieš tai turėjome, mažas mūsų butukas blush2.gif smile.gif
o bariuko išmatavimai: 120cmx60cm

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 07 21, 18:30)
Kur pirkot plautuves, maisytuvus?  4u.gif

mes pirkome Jaukuruose, tiek maišytuvas, tiek plautuvė - Franke 4u.gif

QUOTE(leonila @ 2016 07 21, 20:46)
dėl kriauklių tai aš juodos nesirinkčiau. gražu, bet, kiek girdėjau, valymo daug, kalkės labai ryškėja  rolleyes.gif  pati planuoju nerūdijančio plieno pirkti, nes labai nelepios valymui  ax.gif  na ir vienos  pigesnių  ax.gif

nebijokit tos juodos spalvos, ilgai pati dvejojau, bet nesigailiu priimtu sprendimu thumbup.gif tuo labiau, jei turėsit indaplovę, tiek tiek ir naudositės ta kriaukle, pvz pas mane, po poros sav. naudojimosi nė vienos kalkės dar nesimato smile.gif

QUOTE(Noa @ 2016 07 21, 21:10)

ačiū, malonu, kad patinka 4u.gif

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 07 21, 21:39)
Man irgi labai grazi bet kliuna neimontuotas saldytuvas  blush2.gif

žinokit šaldytuvas buvo prieš metus pirktas, gaila buvo atsisakyt jo.. blush2.gif bet man visai jis žiūrisi, dera prie orkaitės rolleyes.gif aišku, jei būtume kokį seną turėję, tada jau būtume montavę, o dabar yra kaip yra smile.gif
Atsakyti
O kaip tos kriaukles montuojamos po stalvirsiu? g.gif
man visai grazus toks variantas:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 21 liepos 2016 - 23:23