Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 31

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2016 07 21, 16:39)
kas laikot indus stalčiuose, kaip juos "talpinat"? patogu taip?
user posted image

user posted image

Labai labai patogu - as uz stalciu 4u.gif

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 07 21, 23:22)
O kaip tos kriaukles montuojamos po stalvirsiu? g.gif
man visai grazus toks variantas:
user posted image

Man graziausiai taip. Norejau si varianta- liko ateiciai, kada nors.O montuojamos paprastai- is apacios klijuojamos, tik yra viena salyga- turi buti atitinkamas stalvirsis- pvz.granitinis, akmens, marmuro- nu zodziu nebijantis dregmes blush2.gif
Ai da jei turesiu kada nors diidele virtuve jauciu da mastyciau kriaukle kaip pas Juodai - ir liuks variantas .

Sandruskaa- labai grazu , neperkrauta drinks_cheers.gif Tik klausimas- o kam tuos "debeselius" daret?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pajūrys: 22 liepos 2016 - 06:31
QUOTE(Noa @ 2016 07 21, 21:10)
Žiū, įsidiskutavot apie šiukšliadėžes biggrin.gif
Žo, kai aš buvau vaikas, užsikimšo keturaukščio daugiabučio kanalizacija. Labai. Iškvietė santechnikus. Tie rado ten visko, labai nustebo, ir ant pievutės prie laiptinės padarė radinių parodą. Įspūdingiausias radinys buvo užuolaidos. Kanalizacijoj. Kažkieno

Iki dabar įsivaizduoju, kaip kažkas kiša užuolaidas į kanalizaciją biggrin.gif Čia jums ne tamponiuką nunešt biggrin.gif Kažkas užuolaidas nešt patingėjo!!! lotuliukas.gif Man į galvą nelenda, kaip tai išvis sugalvot... Užpakalį pirmiau užuolaida nusivalė, ir iš įpročio, kaip tualetinį popierių? Bet tai kur jis tada kakojo??? biggrin.gif

lotuliukas.gif
aš ir apie naminius gyvūnus žinau pasakojimų..kaip sugeba žmonės ne papūgėlę, o PAPŪGĄ.. didelią įgrūst ir nuleist.. ir tada kad ir naujas namas.. viskas užsikemša.. doh.gif tiesiog logika žmonių tokia..metu nu beveik viską doh.gif kažkada mačiau video..anglijoj darytą..buvo įleista kamera..ir parodė ko žmonės primeta..siaubeli doh.gif

QUOTE(coco5 @ 2016 07 21, 21:47)
Dėl užuolaidos, tai manau čia realiausias toks variantas, kad skalbiant rankomis, vandenį iš dubens į kozetą nupylinėjo. Manau skalbimo metu netyčia ir išpylė su užuolaida.

ups ir nepastebėjo doh.gif doh.gif

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2016 07 21, 21:54)
o ji visa šilkinė, plontytė, šmurkšt ir nuslydo kanalizacijon be nuleidimo  bigsmile.gif

aga, netyčia juk doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Sandruskaaa @ 2016 07 21, 23:06)
žinokit šaldytuvas buvo prieš metus pirktas, gaila buvo atsisakyt jo.. blush2.gif  bet man visai jis žiūrisi, dera prie orkaitės rolleyes.gif aišku, jei būtume kokį seną turėję, tada jau būtume montavę, o dabar yra kaip yra  smile.gif

mum panaši situacija.. nu nesusipirksim visos buitinės dabar..plius šaldytuvas normalus, veikiantis...tikrai kokie du - tyrs metai ramiai dar naudosim g.gif tai ir nežinom.. galvojam angą pasilikt kaip normaliam.. dabar įsistatyt tiesiog jį į tą nišą..o duris kažkada vėliau susimontuosim.. įdomu ar yra kas taip daręs unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruskaaa @ 2016 07 21, 23:06)
nebijokit tos juodos spalvos, ilgai pati dvejojau, bet nesigailiu priimtu sprendimu  thumbup.gif  tuo labiau, jei turėsit indaplovę, tiek tiek ir naudositės ta kriaukle, pvz pas mane, po poros sav. naudojimosi nė vienos kalkės dar nesimato  smile.gif

Aš tai iš kitos pusės pasakysiu. Pas mus metalinė dabar, kur gyvenam, 15 metų turim. Tai ką... Vis vien ją plauti reikia biggrin.gif Vis tiek negali būt nevalyta biggrin.gif

Taigi dabar užsisakiau juodą ir žiūrėsiu biggrin.gif Nu ką, jei stalviršis pas mane tamsus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pajūrys @ 2016 07 22, 07:29)
Sandruskaa- labai grazu , neperkrauta  drinks_cheers.gif  Tik klausimas- o kam tuos "debeselius" daret?

ačiū 4u.gif o "debesėlis" darytas prieš 15m., tai nenorėjom griauti blush2.gif

QUOTE(saulyteee @ 2016 07 22, 08:28)
mum panaši situacija.. nu nesusipirksim visos buitinės dabar..plius šaldytuvas normalus, veikiantis...tikrai kokie du - tyrs metai ramiai dar naudosim g.gif tai ir nežinom.. galvojam angą pasilikt kaip normaliam.. dabar įsistatyt tiesiog jį į tą nišą..o duris kažkada vėliau susimontuosim.. įdomu ar yra kas taip daręs unsure.gif  g.gif

neįsivaizduoju, bet, manau, įmanoma būtų ateityje įmontuoti.. rolleyes.gif

QUOTE(Noa @ 2016 07 22, 09:23)
Aš tai iš kitos pusės pasakysiu. Pas mus metalinė dabar, kur gyvenam, 15 metų turim. Tai ką... Vis vien ją plauti reikia biggrin.gif Vis tiek negali būt nevalyta biggrin.gif

Taigi dabar užsisakiau juodą ir žiūrėsiu biggrin.gif Nu ką, jei stalviršis pas mane tamsus? biggrin.gif

tai va būtent, nesvarbu kokios spalvos bebūtų, vistiek pavalyt reikės smile.gif
Atsakyti
Valyti reikia viską, nėra nevalomų dalykų, čia jei iš tos praktinės pusės žiūrėt. Apie plautuves, tiek plienas apsineša, tiek akmens masė, tiek ir ta pati keramika turi būti valoma. Na stebuklų nebūna šitoj vietoj. Kadangi dirbu elektroniniam versle, patikėkit manimi, kiek būna situacijų, kai žmonės nesupranta elementarios švaros egzistavimo, net šlykštu palieka. Norint turėti gražų daiktą, jį reikia prižiūrėti. Tiek puodą, tiek kriauklę, tiek plyteles, tiek dar ką nors, nes patys jie rankyčių neturi ir neišsivalo.
Atsakyti
Kalbant apie plautuves, mane seniai kamuoja klausimas - ar akmens masės plautuvės sugeria kvapus? Tenka lankytis vienoje virtuvėje, kur aiškiai juntama, kaip plautuvė prisigėrė ne itin viliojančių kvapų, nepaisant to, kad yra valoma. Gal galite pasidalinti mintimis, kokioms plautuvėms tai būdinga, kaip išvengti ir pan.? (pati visą gyvenimą naudojuosi plieninėmis plautuvėmis, todėl nieko neišmanau smile.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wgs: 22 liepos 2016 - 09:49
Namuose turim Franke akmens masės, tai joks kvapas nuo jos nesklinda. Gal ten problema su kanalizacija kokia nors?
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2016 07 22, 10:58)
Namuose turim Franke akmens masės, tai joks kvapas nuo jos nesklinda. Gal ten problema su kanalizacija kokia nors?

Ačiū už atsakymą 4u.gif Neatmetu kanalizacijos varianto, bet susidaro įspūdis, kad kvapą skleidžia pati masė.
P.S. o maišytuvą irgi Franke turite? Įdomu, kaip jų kokybė lyginant su Grohe.
Atsakyti
QUOTE(wgs @ 2016 07 22, 11:12)
Ačiū už atsakymą  4u.gif  Neatmetu kanalizacijos varianto, bet susidaro įspūdis, kad kvapą skleidžia pati masė.
P.S. o maišytuvą irgi Franke turite? Įdomu, kaip jų kokybė lyginant su Grohe.

Tiek Franke, tiek Grohe, tiek Hansgrohe maišytuvai yra geri, tik Franke trumpesnė garantija.
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2016 07 22, 07:28)
lotuliukas.gif

mum panaši situacija.. nu nesusipirksim visos buitinės dabar..plius šaldytuvas normalus, veikiantis...tikrai kokie du - tyrs metai ramiai dar naudosim g.gif tai ir nežinom.. galvojam angą pasilikt kaip normaliam.. dabar įsistatyt tiesiog jį į tą nišą..o duris kažkada vėliau susimontuosim.. įdomu ar yra kas taip daręs unsure.gif  g.gif

montuojami šaldytuvai būna brangesni už paprastus. Todėl juos daro siauresnius. Nes tipo jeigu nusipirkai įmontuojamą, tai jau tau pinigų produktams vis tiek lieka mažiau, todėl kam tau platus šaldytuvas, imk siauresnį. Atsidarysi šaldytuvą brangesnio, o ten ne 14 pomidorų, o tik 10, sviesto ne 200g pakelis o 125g. Tai mažesiam šaldytuve mažiau daiktų atrodo beveik taip pat kaip didesniam šaldytuve daugiau. Nu dar gal kiek prisideda gamintojo rūpestis mūsų šeimos figuroms ?? g.gif Žodžiu įmontuojami būna ~55-56cm pločio, nu tipo kad jau jis imontuotas į savo inkiliuką būtų tokio pat pločio kaip storasis brolis t.y. 60cm.
Tai jeigu jūs padarysit inkiliuką kūdajam gyventojui, tai rizikuojate begrūsdami storąjį apgadinti inkiliuką g.gif
aš tai tada pasigaminčiau visą inkiliuką su visom dverijom mažesniam iškarto su visa virtuve, nu kad neprasidėtų paskui: "tokios plokštės nebėra, tas meistras anglijoje, ta firma jau bankrutavo, dabar taip niekas nebedaro, kokie šūdžiai čia jums viską montavo ir pan", bet pačio inkiliuko nemontuočiau. Tegu riogso tos lentos kur nors iki pareikalavimo, o pirkčiau plonesnį tik kai prisireiks dietos laikytis. Nu tada visi kūdintumės, šaldytuvas irgi 4u.gif nu vis šioks toks solidarumas. Ir dar svarstykles šaldytuvui nupirkčiau. Ir kai tepsiu majonezą ant sumuštinio, o jis piktai atidarinės duris, aš galėčiau pasakyti: "pats pasisverk, gerai?" mirksiukas.gif ir jis negalės nieko pasakyti, o tylėjimas reiškia, kad majonezas ant sumuštinio nebuvo tokia jau ir baisi nuodėmė 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pajūrys @ 2016 07 22, 06:29)
Labai labai patogu - as uz stalciu  4u.gif
Man graziausiai taip. Norejau si varianta- liko ateiciai, kada nors.O montuojamos paprastai- is apacios klijuojamos, tik yra viena salyga- turi buti atitinkamas stalvirsis- pvz.granitinis, akmens, marmuro- nu zodziu nebijantis dregmes  blush2.gif
Ai da jei turesiu kada nors diidele virtuve jauciu da mastyciau kriaukle kaip pas Juodai - ir liuks variantas .

Sandruskaa- labai grazu , neperkrauta  drinks_cheers.gif  Tik klausimas- o kam tuos "debeselius" daret?

aš tik pagalvojau .. g.gif nu gražu, ok, bet gal tada kažkokius ne tokius plačius juos daryti? nes čia nuotraukose sudėta pagal vaizdą tai apie 80cm pločio. O jeigu siauresni, tai kas juose tilps? O jeigų į platų aš ten lėkščių privanosiu, tai kas tą stalčių man atidarys? svorio ten bus nemažai. Aš dabar jau 6 lėkštes vos patysiu lotuliukas.gif nu gerai, su tiek dar susitvarkau, bet ten jų nupiešta daug daugiau. Gal iš tikro kas turit? O gal aš čia be reikalo baiminuos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo longger: 22 liepos 2016 - 10:27
QUOTE(longger @ 2016 07 22, 11:35)
aš tik pagalvojau .. g.gif nu gražu, ok, bet gal tada kažkokius ne tokius plačius juos daryti? nes čia nuotraukose sudėta pagal vaizdą tai apie 80cm pločio. O jeigu siauresni, tai kas juose tilps? O jeigų į platų aš ten lėkščių privanosiu, tai kas tą stalčių man atidarys? svorio ten bus nemažai. Aš dabar jau 6 lėkštes vos patysiu  lotuliukas.gif nu gerai, su tiek dar susitvarkau, bet ten jų nupiešta daug daugiau. Gal iš tikro kas turit? O gal aš čia be reikalo baiminuos?

reikia gerų bėgelių ir tvirto dugno, ne kartono smile.gif pas mane dabartinė virtuvę (kaip ir visa kita) labai super - stalčiuose kartonas, bėgeliai už 3 lt/vnt. tai jie net 6 lėkščių tb neatlaikytų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leonila @ 2016 07 22, 12:40)
reikia gerų bėgelių ir tvirto dugno, ne kartono smile.gif pas mane dabartinė virtuvę (kaip ir visa kita) labai super - stalčiuose kartonas, bėgeliai už 3 lt/vnt. tai jie net 6 lėkščių tb neatlaikytų  lotuliukas.gif

ne, nu tiek tai aš suprantu. Netgi suprantu, jog tie antroje nuotraukoje esantys bėgeliai yra irgi labai ekonominiai. Nu šūdienos tokios, nors geresni už po 3lt/vnt, bet ne virtuvėj juos naudoti. Va viršutinėj nuotraukoj viskas ten gerai. Bet pats procesas - kur tau tuščia stalčių stumdyti dviem pirštais i rkur prikrautą lėkščių ir bliudukų g.gif ten gal ir abiem rankom ir dar kojom gerai įsispirt reikia? nu va neturiu ir klausiu turinčių, kaip ten reikalai?
Atsakyti