QUOTE(saulyteee @ 2016 07 22, 07:28)
montuojami šaldytuvai būna brangesni už paprastus. Todėl juos daro siauresnius. Nes tipo jeigu nusipirkai įmontuojamą, tai jau tau pinigų produktams vis tiek lieka mažiau, todėl kam tau platus šaldytuvas, imk siauresnį. Atsidarysi šaldytuvą brangesnio, o ten ne 14 pomidorų, o tik 10, sviesto ne 200g pakelis o 125g. Tai mažesiam šaldytuve mažiau daiktų atrodo beveik taip pat kaip didesniam šaldytuve daugiau. Nu dar gal kiek prisideda gamintojo rūpestis mūsų šeimos figuroms ??

Žodžiu įmontuojami būna ~55-56cm pločio, nu tipo kad jau jis imontuotas į savo inkiliuką būtų tokio pat pločio kaip storasis brolis t.y. 60cm.
Tai jeigu jūs padarysit inkiliuką kūdajam gyventojui, tai rizikuojate begrūsdami storąjį apgadinti inkiliuką
aš tai tada pasigaminčiau visą inkiliuką su visom dverijom mažesniam iškarto su visa virtuve, nu kad neprasidėtų paskui: "tokios plokštės nebėra, tas meistras anglijoje, ta firma jau bankrutavo, dabar taip niekas nebedaro, kokie šūdžiai čia jums viską montavo ir pan", bet pačio inkiliuko nemontuočiau. Tegu riogso tos lentos kur nors iki pareikalavimo, o pirkčiau plonesnį tik kai prisireiks dietos laikytis. Nu tada visi kūdintumės, šaldytuvas irgi

nu vis šioks toks solidarumas. Ir dar svarstykles šaldytuvui nupirkčiau. Ir kai tepsiu majonezą ant sumuštinio, o jis piktai atidarinės duris, aš galėčiau pasakyti: "pats pasisverk, gerai?"

ir jis negalės nieko pasakyti, o tylėjimas reiškia, kad majonezas ant sumuštinio nebuvo tokia jau ir baisi nuodėmė
Papildyta:
QUOTE(pajūrys @ 2016 07 22, 06:29)
Labai labai patogu - as uz stalciu
Man graziausiai taip. Norejau si varianta- liko ateiciai, kada nors.O montuojamos paprastai- is apacios klijuojamos, tik yra viena salyga- turi buti atitinkamas stalvirsis- pvz.granitinis, akmens, marmuro- nu zodziu nebijantis dregmes
Ai da jei turesiu kada nors diidele virtuve jauciu da mastyciau kriaukle kaip pas Juodai - ir liuks variantas .
Sandruskaa- labai grazu , neperkrauta

Tik klausimas- o kam tuos "debeselius" daret?
aš tik pagalvojau ..

nu gražu, ok, bet gal tada kažkokius ne tokius plačius juos daryti? nes čia nuotraukose sudėta pagal vaizdą tai apie 80cm pločio. O jeigu siauresni, tai kas juose tilps? O jeigų į platų aš ten lėkščių privanosiu, tai kas tą stalčių man atidarys? svorio ten bus nemažai. Aš dabar jau 6 lėkštes vos patysiu

nu gerai, su tiek dar susitvarkau, bet ten jų nupiešta daug daugiau. Gal iš tikro kas turit? O gal aš čia be reikalo baiminuos?