Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Graži Rustės globotinukė, kad tik jai geri namučiai nuskiltų.
Ko Kiara taip akis išvertus? Olis jau dantukus keičia?
Neseniai parlėkiau iš kaimuko, nusikaliau kaip šuva.Na bet daržas pavyzdingai sutvarkytas. Ryt cibulinės, o mūsų svogūnai jau pasodinti.
Vėtra, ryt pasveikink savo Stasiuką.Gegužės 8 d švenčiamos Stasinės-cibulinės lotuliukas.gif
Busy, kaip efektinga, tu talentas.
Atsakyti
busy kokia konkurso tema ? Aš dar nepagaunu minties blush2.gif
Atsakyti
Senu daiktų panaudojimas. Re-Desing. Kaip kiekvienais metais.

Priešistorė tokia, pirmais metais dalyvavau su katinais iš senų megztinių. Antrais metais dalyvavau su senu lagaminu - katino guoliu. Šiemet norėjau padaryti laikrodį iš senų puodelių, deją drobė nebūtų išlaikiusi. Todėl naudoju indus, su potekste naujas požiūris - į senus indus. 4u.gif Paprastai sukabinti indai būtų neįdomu, todėl, potekstėje dar viena potekstė, pusryčiai jėga. Vyrauja kiaušinienė ir išgerta kava.

Lisitėja, a joks aš ne talentas, mūza tiesiog aplankė laugh.gif
Atsakyti
Kokio video sulaukiau wub.gif

rastinuke turi gerbėją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 05 07, 15:31)
Aš irgi turiu vieną varlę, bet turbūt su tokia jau nieko ir nebenustebinsiu po varlės princo ir visokių kitokių gydomųjų. Idomumo dėlei užsukau į žaislų parduotuvę, nėra varlių  biggrin.gif Tai prie progos persiųsiu Magnunai

4u.gif 4u.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
aš irgi parlėkiau iš sodo ir irgi kaip ciūcis pavargau smile.gif dabar jau palaimingai įsitaisiau ant sofos ir murksiu smile.gif
Busy - labai šauni mintis thumbup.gif bais man patinka tavo idėja 4u.gif
Rustės globotinukė wub.gif
Šponkuti - mielas video wub.gif
Atsakyti
Sumuštins gatovas biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Busy as sindi kaip tik valgiau toki sumustini su duona. Man labai skanu thumbup.gif
Varlyte sindi atejo. Nors deliveris turejo but antrad. Taio kad Zundyte siusk man adresa pormad issiusiu. Savaitgali pas mus nedirba niekas nebent centre. Ir tai negarantuoju. Zodz iki pirmad laukiu adrieso wink.gif.
Ir tiesa merginos kaip su tais narvais paziurejot kazka dar ar jau tuos du pirmus pirkt?
Atsakyti
Sumuštiakas gerulis thumbup.gif Busy - labai fainiai tau gaunasi thumbup.gif
Azu - aš paneršiau Ebay'juje - yra tik gaudyklės, tokių narvų neradau.
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 05 07, 20:33)
Senu daiktų panaudojimas. Re-Desing. Kaip kiekvienais metais.

Šiemet norėjau padaryti laikrodį iš senų puodelių, deją drobė nebūtų išlaikiusi. Todėl naudoju indus, su potekste naujas požiūris - į senus indus.  4u.gif

Aš atsiminiau temą ir tavo darbelius, tik čia neįžiūrėjau nieko seno biggrin.gif Graži lėkštė, gražūs įrankiai, panaudojama valgiui...tai ir nebe susigaudžiau biggrin.gif Laikrodis būtų tiksliau, nes seni puodukai būtų kažkur kitur panaudoti . O sumuštinį padarei labai gerai, 3D, rodos galėtum paimti. Galėtum tapyti paveikslus mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 05 07, 20:37)

rastinuke turi gerbėją biggrin.gif

Kuri čia rastinukė? Kurią žadėjo pasilikti ir paskui nebegalėjo kad skirėsi? Tai vis tik ją pasiliko ? Šiandien aš labai cekava biggrin.gif
Atsakyti
Lėkštės taip pat senos, įrankiai dar senesni, taip, kad viskas į temą mirksiukas.gif Tą šiokį tokį 3D suteikia spec.modeliuojanti pasta biggrin.gif

Grįžo MB, ačiū Magnun wub.gif Diinka ačiū wub.gif Rustyt wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labos 4u.gif

Varlynas thumbup.gif

QUOTE(Azucena @ 2016 05 07, 21:26)
Ir tiesa merginos kaip su tais narvais paziurejot kazka dar ar jau tuos du pirmus pirkt?

parašiau jiems penktadienį dėl siuntimo kainos į LT ir estų atstovybės kontaktų, kolei kas nieko neatsakė.

Šponkiau wub.gif

Tutės su Oliu ringai ir visi kiti šaunumai - giriu thumbup.gif
Labai nuskaliau, nuvažiavau 500 km tai ne visus asmeniškai pagirsiu, bet visais pasidžiaugiau 4u.gif
Atsakyti
Busy - šaunu, kad TB parkeliavo 4u.gif ir lauktuvės tave pasiekė 4u.gif
Einu miegot, Kruopa su Grikiu jau seniausiai miega per dieną nusidirbę smile.gif reik jau ir man pasekti jų teisingu pavyzdžiu smile.gif Labanaktis 4u.gif
Atsakyti