Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Labas gražus rytas, pas mus žadama irgi labai graži diena 4u.gif

Varlių invazija wub.gif Ypač tas varlius kur virsta princu thumbup.gif Mergaitė bus turbūt 9 danguje thumbup.gif

Aist hihihi.gif esi miegojusi visur, bet šitaip turbūt pirmą kartą gyvenime? laugh.gif

Labai gražus nulėpausis mažylis wub.gif

Colomba, teks tau kviestis Šponkiuką pas save ir fotosesinti fotosesinti fotosesinti drinks_cheers.gif

Magnuna, turiu dielą, kai galėsi ateik i fb 4u.gif

Mano MB šiandien grįžta. Nebuvo savaitę, miegojau pagaliau be ausų kištukų (labai knarkia mano MB) ir ką... neišsimiegojau. Girdėjau naktimis paukščių čiulbėjimą už lango, kaimynų šunį, patį kaimyną... karsta.gif Paprašiau MB, kad iš kauno Surdotechnikos parvežtų man kištukus su filtrais, tipo nesigirdi knarkimas, bet žadintuvas girdisi. O paprasti gi blokuoja viska, plius erzina ausies kaušelį, ech.. rolleyes.gif pasiguodžiau

Geriu kava ir lekiu miestan, vakar padariau vieną darbo dalį, šiuo metu ta dalis dar testuojasi (viską papasakosiu ir parodysiu vėliau), šiandien darysiu likusias dalis.Prisipažinsiu idėja pradžiai buvo kiek kitokia, gaila, bet techninės galimybės neleido. Teko perfrazuoti idėją.

Va rodau pradžią, darbas nebaigtas. Testas - ar gerai laiko klijai. Lėkštė ir krapštukinė pakankamai sunkios, o laikosi viskas ant peišimo drobės
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 07 gegužės 2016 - 07:31
Labas rytas 4u.gif
Magnuna, demonstracija - aukščiausios klasės thumbup.gif varliukas princas žavus, Viktorijai tikrai patiks visas varlių desantas wub.gif wub.gif ir padės pasveikti ,dar kartą jums visoms dėkoju už tai kad esate! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

lekiu į sodą svogūnų sodint doh.gif
Atsakyti
Labu ryt 4u.gif
Busyt - dafai per SM bo aš jau pakeliui į sodą, o mano FB per telefoną ni ni blush2.gif
Mano rainoji šeimininkė mane 6 val iš lovos išvertė, kad tik aš tokios gražios dienos nepramiegočiau smile.gif
Busy instaliacija thumbup.gif labai labai man patinka bigsmile.gif labai lauksiu idėjos finalo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 07 gegužės 2016 - 07:56
nieko tokio, lėk kur tau reikia, vakare susipiešim 4u.gif

Mano kaimo gražuolis, eilinį kartą perplėšė pupelių maišą ir pažėrė viską ant grindų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 07 gegužės 2016 - 07:57
Labas rytas, nuo vakar turim globotinę. Apie pusmečio amžiaus, labai drąsus ir baisiai žaidybinis variantas (fig nufotkinsi biggrin.gif )

user posted image

user posted image

Tiga tik baisiai supykus, balkone tupi... kiti du pauostė, pašnypštė -būk.
Atsakyti
Labukas.
Pas mus jegos persiskirstymas įvyko. Hierarchijos viršūnėj - Tašė, oficialiai ir moraliai palaikoma visų šeimos narių metodiškai nuosekliai ir įtaigiai duodanti "prikurkės" Nikutei.
Fogi yra antroji hierarchijoj, ji gerokai didesnė už Niką, sveria 4,9 kg jau. Bailoka, bet tvirtai žino, ko nori - būti vonios kambaryje ir glostymų. Žaidimai irgi neatsiejama dalis.
Nikutė išgyvena savo nužeminimą. Akys po oftalmologo konsultacijų - turėjome 3, pasveiko.
Dar tik 1 savaitę nelašinu, kol kas viskas gerai.
Gražios dienos, pamėtysiu foto, kai tik atsisėsiu ilgiau.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2016 05 07, 09:41)
Labas rytas, nuo vakar turim globotinę.

Kivė biggrin.gif

QUOTE(Erode @ 2016 05 07, 11:23)
Akys po oftalmologo konsultacijų - turėjome 3, pasveiko.
Dar tik 1 savaitę nelašinu, kol kas viskas gerai.

NA pagaliau kažkoks pagerėjimas, o tai jau privargę buvot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 05 07, 13:37)

Ir man panaši į Kivį pasirodė.

Šitos vardas bus Peper smile.gif
Atsakyti
Tikrai Kiva biggrin.gif

Aš irgi turiu vieną varlę, bet turbūt su tokia jau nieko ir nebenustebinsiu po varlės princo ir visokių kitokių gydomųjų. Idomumo dėlei užsukau į žaislų parduotuvę, nėra varlių biggrin.gif Tai prie progos persiųsiu Magnunai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 07 gegužės 2016 - 15:36
Jau pati susiradau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 07 gegužės 2016 - 16:21
Žinok jis ir vėl čia....mažai dar ilčių pametė

user posted image
Atsakyti
Toms, kam įdomu 4u.gif

Miško dirbtuvėlėse gimsta pirmas darbas biggrin.gif

user posted image
Atsakyti