Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Oi kokie Diinkos mažuliai bigsmile.gif bigsmile.gif
Ačiū už sveikatėlės palinkėjimus Funtukui.

Kaip smagu , kad amerikietis jau namuose thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2016 05 11, 08:23)
Labas rytas,
o kas ten per muzikalus priedas toks prie draskyklės? paminkštinimas Grikio pūstiems šonams ar kažkas kito? biggrin.gif

biggrin.gif ten Kruopos vasarnamio stogas uždengtas tuo muzikaliu paminkštinimu smile.gif Kruopa mėgsta ant jo pagulėti, Grikisirgi kartais užsiropščia smile.gif
Atsakyti
Busy, pamiršau pagirti, man tai labaiiiii wub.gif gražu

Mažiai dvi paras be mamos prie daugiabučio.... dar patys nevalgo, vakar bandėm konservukus

user posted image

išsitepliojom visi iki ausų smile.gif
šįryt pasvėriau 220, 240 ir beveik 300g, dičkis jau kažkiek užkabina konservuko kiti dar ne, pagal mane 2 bernai ir panelė. Nelabai darbe galiu aš su jkais, bet ką dabar daryti, per kartą išgeria visą buteliuką ožkapienio ir taip kas 3 val. tik naktį pamiegojom 5 val. ...va ir miegelio trūksta
Atsakyti
Diinka ar ne KS pagalbos prašymas šitas buvo? Nes norėjom pasiūlyt savo pilkę dviems kačiokams, bet sakė pagalba rasta.
Atsakyti
Oi, Diinka, cieli trys buteliukiniai blink.gif Ko norėtum vietoj paminklo ir medalio (aš praktiška motera rolleyes.gif )
Atsakyti
Oje Diinka pyplyčiai kokie 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 05 11, 10:39)
Oi, Diinka, cieli trys buteliukiniai  blink.gif Ko norėtum vietoj paminklo ir medalio (aš praktiška motera  rolleyes.gif )

pieno ir konservų biggrin.gif

Šponkiuk taip, tik man FB parašė žinutę dar prieš paskelbiant viešai...yra Kaune tokia Laura, kuri ima visus...o ten jau kaip pasiseka sad.gif nesinorėjo, kad ji pirma būtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 05 11, 11:25)
pieno ir konservų  biggrin.gif

Šponkiuk taip, tik man FB parašė žinutę dar prieš paskelbiant viešai...yra Kaune tokia Laura, kuri ima visus...o ten jau kaip pasiseka  sad.gif nesinorėjo, kad ji pirma būtų smile.gif

Tai sąskaitą brūkštelk (jei jei kur rašei, tai nemačiau/neprisimenu blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 05 11, 10:25)
pieno ir konservų  biggrin.gif

Šponkiuk taip, tik man FB parašė žinutę dar prieš paskelbiant viešai...yra Kaune tokia Laura, kuri ima visus...o ten jau kaip pasiseka  sad.gif nesinorėjo, kad ji pirma būtų smile.gif

Laura A?

Erendira, 21 geguzes, bet darbus pristatyti turim 13. Dalyvaujanciu suaugusiuju 10, vaikai 4. Na ir ziurovu marios
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 11 gegužės 2016 - 10:48
QUOTE(busycat @ 2016 05 11, 11:39)
Laura A?

Erendira, 21 geguzes, bet darbus pristatyti turim 13. Dalyvaujanciu suaugusiuju 10, vaikai 4. Na ir ziurovu marios

aha

Nedaug liko jau, labai lauksiu fotoreportažo iš renginio, ankstesni patiko
Atsakyti
Diinka - brūkštelk ir man sąskaitą 4u.gif
Atsakyti
Labai ačiū mergičkos wub.gif kol kas mes dar mažai valgom, už gero pusvalandžio eisiu lankyt, pamaitint. Sėdi nabagučiai sandėly (šilta ten) bokse, tik kokiom 10-15 min išleidžiu, kai maitinu, darbe gi nieks nežino....šefas neleistų verysad.gif , bet jie dar pagrinde miega, kai nevalgo, tai pamaitinu, pervystau ir toliau miega smile.gif
Atsakyti