Pasidalinsiu trupinėliu, kol man sąskaitas apmokės, paskui dar galėsiu, o tai užvakar dar beglobio tokiam pat pirskiui ryžiukui su rino pervedžiau

beje per šituos spirskius,, buvau priversta vakar eit į prekybcentrį- bet sąžiningai pirkau tik ožkapienio ir gurmet paštetukų

Kaunietes, reikia Jūsų pagalbos.
Gal kuri žinot žmogų Kaune arba Garliavoje ieškantį darbo? Reikia vairuotojo B kategorijos. Vairuotojo darbas neįgaliam asmeniui, darbo vieta Garliavoje. Vadovas nori įdarbinti žmogų su negalia, kuris tikrai norėtų dirbti.
Dinka na ir pasisekė tau... Mažiukams aišku be galo pasisekė, kad tavo globoje atsidūrė.

Gal kuri žinot žmogų Kaune arba Garliavoje ieškantį darbo? Reikia vairuotojo B kategorijos. Vairuotojo darbas neįgaliam asmeniui, darbo vieta Garliavoje. Vadovas nori įdarbinti žmogų su negalia, kuris tikrai norėtų dirbti.
Dinka na ir pasisekė tau... Mažiukams aišku be galo pasisekė, kad tavo globoje atsidūrė.
Dinkos pipirai
Negaliu koks miego priepolis suėmė, net antras puodas kavos nepadeda...
+ nuo kondiškės iškėlė dantį, skauda. Gal kas žino kokių visagalių vaistų kurie padėtų nes iki penktadienio taisyt zubų neištaikysiu laiko. Ibuprofenai visokie nepadeda, nimesilio kokio tais nesinori gert. Gal yra kas ko aš dar nežinau

Negaliu koks miego priepolis suėmė, net antras puodas kavos nepadeda...
+ nuo kondiškės iškėlė dantį, skauda. Gal kas žino kokių visagalių vaistų kurie padėtų nes iki penktadienio taisyt zubų neištaikysiu laiko. Ibuprofenai visokie nepadeda, nimesilio kokio tais nesinori gert. Gal yra kas ko aš dar nežinau

Brexin milteliai, bet jie labiau mažina uždegimą raumenų ar sanarių. Nežinau kaip su dantim būtų, jaučiu nelabai į temą

QUOTE(Magnuna @ 2016 05 11, 16:25)
Brexin milteliai, bet jie labiau mažina uždegimą raumenų ar sanarių. Nežinau kaip su dantim būtų, jaučiu nelabai į temą 

Pasiskaičiau jų lapuką tai labai baisiai apie juos prirašyta

QUOTE(Colomba @ 2016 05 11, 15:46)
Kaunietes, reikia Jūsų pagalbos.

o tavo šefas gal Kaune ar Garliavoje ieško daar darbuotojų? ( labai pribrendo laikas keisti darbą) .. Turiu dėdę netoli Garliavos su neįgalumu ir vairuoja- bet jis jau stipriai virš pensijinio amžiaus..

QUOTE(Magnuna @ 2016 05 11, 09:14)
Kruopa rytais rėkauja prie durų.
Kruopyte nori gal i svecius pas anyta lekti....

Sveikutes, Magnuna klausei ka pasodinau terasoje-tai gvazdikeliu, petuniju, komunistus du, paskui tokias melynas smulkias gelytes, baltas smulkias, ziles....dar nedickas pirkau-nes dideles labai brangios-tai pirkau nuo 0,30 iki 0,60cnt. Uzauginsiu-parodysiu kas gavosi.
Kainos tragiskos turguose

QUOTE(Weronica @ 2016 05 11, 15:35)
na taip, bet kai porą kartų darban раком ėjau tai nėr kur dėtis

QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 05 11, 17:20)
Kruopyte nori gal i svecius pas anyta lekti....
Sveikutes, Magnuna klausei ka pasodinau terasoje-tai gvazdikeliu, petuniju, komunistus du, paskui tokias melynas smulkias gelytes, baltas smulkias, ziles....dar nedickas pirkau-nes dideles labai brangios-tai pirkau nuo 0,30 iki 0,60cnt. Uzauginsiu-parodysiu kas gavosi.
Brangumas....

Paklausiu Rainosios ar nenorėtų pas anytą namuose pašeimininkauti

Aš balkone pasisodinau žilių ir serenčių. Pas kadangi balkonas pritaikytas driežiukams tai nedaug kas iš kvietkų ištveria

Kaži kaip šiandien Busy miško dirbtuvėlės?

Mano Kostas nesioja driezus ir varles ant kilimuko prie duru. Atidarau ryte duris ir tiesiai ikisu kojas i VISOKIAS DOVANAS
Ant miegamojo palanges paliko man dovanu ziurkike

Ir turi bachuriuks baisu galvos skausma, nes daug pauksciuku aplinkui
tiesiog nervuojasi
Mes su vyru terasoje sedime raminames nervus su pauksciuku dainomis-o Kostukas tiesiog nerve visas
Ir pritupia ir atsidusta ir pakraipo galva

Ir turi bachuriuks baisu galvos skausma, nes daug pauksciuku aplinkui

Nu tikrai vargas katinėliui, šitiek nervuotis turi
pas man rytais paukštukai kad plėšosi kuris garsiau padainuos, tik traukia giesmes
prabundu, pasiklausau
Šaunuolis Kostukas, mamkai dovanas tik neša
Man tai Grikelis kas rytą save dovanų atneša

Šaunuolis Kostukas, mamkai dovanas tik neša

Ale tikrai Aist dingo ir Žydrynė nepasirodo, kažin kaip jos vyrui sekasi
Oi Cukrinuke...man tai būtų bėda kas rytą rasti tokių dovanėlių, o dar ir žiurkikę brrr...
Šiandien reikėjo eiti į rūsį vazonėlių, kaimynės nebuvo, tai nėjau-bijojau

Oi Cukrinuke...man tai būtų bėda kas rytą rasti tokių dovanėlių, o dar ir žiurkikę brrr...