Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N3

QUOTE(Mutė @ 2016 05 30, 21:20)
Taigi ,kad liudna vienai ,visos pirmoje, kaip cia jus paliksi biggrin.gif Tai kasnors ne arbuza siandien valge g.gif  lotuliukas.gif visos kaip susitarusios arbuza ciupom drinks_cheers.gif
Kaip Dakota laikosi? ax.gif 
------
Vakarienei vistienos vakarykstes turejau,dar gabaliukas liko-nebeiveikiau blink.gif keista net,ar cia susiles oras kaltas ar skrandis susitrauke g.gif Man nebudinga,kad tiek mazai tilptu schmoll.gif
-----
Ryt nusimato kelione i kita LT gala ir atgal,desiuos mesiskus likucius kelionen,gal pribaigsiu kaip nors  tongue.gif
Tad ryt vakare tik prisiduosiu ar turiu kiek minuso ar ne  mirksiukas.gif
------

as** kazkur pradingus g.gif

Geros keliones! Lauksim minuso rolleyes.gif mirksiukas.gif
Mano vakariene su darzovem ir grietine blush2.gif
Atsakyti
Laba vakara 4u.gif
Jungiuosi prie jusu, tuo labiau, kad kiausiniu namie visada yra is kaimo thumbup.gif
Startuoju su 74, minimum -6kg iki rugpjucio 10d. Kiek tai realu dar nezinau, stengsiuos grieztai laikytis smile.gif
Motyvacijos siandien po sukneliu matavimu turiu ojojoj kiek daug, busiu liudininke seses vestuvese, tai turiu graziai atrodyti. Tikiuosi valios uzteks.
Kaip suprantu, sveriates kasdien?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziedlapiux @ 2016 05 31, 00:37)
Geros keliones! Lauksim minuso  rolleyes.gif  mirksiukas.gif
Mano vakariene su darzovem ir grietine blush2.gif

Aciu 4u.gif
Tai lepinies vis biggrin.gif Oi kaip uzsimaniau darzoviu su grietine...m.mmm..m.einu greiciau i lova,kad nesusigundyciau tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Irikira @ 2016 05 31, 00:57)
Laba vakara 4u.gif
Jungiuosi prie jusu, tuo labiau, kad kiausiniu namie visada yra is kaimo thumbup.gif
Startuoju su 74, minimum -6kg iki rugpjucio 10d. Kiek tai realu dar nezinau,  stengsiuos grieztai laikytis smile.gif
Motyvacijos siandien po sukneliu matavimu turiu ojojoj kiek daug, busiu liudininke seses vestuvese, tai turiu graziai atrodyti. Tikiuosi valios uzteks.
Kaip suprantu, sveriates kasdien?smile.gif

O panasus ,beveik vienodas svoris drinks_cheers.gif Junkis,lenktyniausim biggrin.gif Realu tiek numesti,tik reikia tvarkingai laikytis,vandens nepamirsti ir porciju gink die nenusimazinti.
Kas del parduotuviu ir sukneliu tai jau tikrai graudulys...teko toki nemalonuma aptureti verysad.gif Dabar kol nesversiu 69kg nebeisiu ten!!!arba 67 lotuliukas.gif
Labanakt smile.gif
Atsakyti
Labas rytas. Pritrenke +1.5kg. Nervas ima. Negriesijau doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif vakar atlaikiau dienele,snd norejau pasisverti,bet svarstyklems reikia batareika keist.tai svorio kaip ir nezinau koks po savaitgalio cia pas mane unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dovilepp @ 2016 05 31, 09:57)
Labas rytas. Pritrenke +1.5kg. Nervas ima. Negriesijau  doh.gif

Labas rytas,tureau galimybe tai neatsilaikiau prisiduoti tongue.gif Ir pas mane tas pats blink.gif +300g blink.gif
Nu kazkas mistisko,kaip pradejau pliusuot doh.gif nebegaliu sustot,visus 800g jau prisipliusavau ,kazkas cia dedasi su menuliu nekitaip g.gif reikia kaltininka surast unsure.gif Gal arbuzas dar kaltas,kai ji pradejau valgyt nuo praitos savaites galo taip ir prasidejo pliusavimasis g.gif
NEPASIDUOKIM drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(dakota24 @ 2016 05 31, 10:24)
Sveikos 4u.gif  vakar atlaikiau dienele,snd norejau pasisverti,bet svarstyklems reikia batareika keist.tai svorio kaip ir nezinau koks po savaitgalio cia pas mane unsure.gif

Sveika parsiradus namo 4u.gif biggrin.gif

Viskas lekiu,iki vakaro smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 31 gegužės 2016 - 09:44
pietums vistienos maltiniai,i vidu siek tiek svogunu su krpaias smulkiai pjaustytu idejau,paskrudinsiu orkaiteje,ir imesiu i puoda su sultiniu,kad pasitroskintu 4u.gif ka jus pietukams sugalvojusios?
Atsakyti
labukas, pas mane ir pliusas verysad.gif verysad.gif matau pas visas, ne taip liudna biggrin.gif lotuliukas.gif

oi kaip smagu kad atsirado daugiau dietininkiu biggrin.gif
Atsakyti
svartykles patvarkiau,pas mane lyg minusas 500 gr maziau nei pries nuodeminga savaitgali 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, as jau po pusryciu(negaliu as valgyti is pacio ryto, bet prisiverciau jau antra diena is eiles) ir sverimo. Atrodo -400g cia vidurkis, nes mano svarstykles jei pastatau vis kitoje vietoje vis kita svori rodo biggrin.gif doh.gif po savaites eisiu i svecius pas ka nors pasisverti cool.gif
Geros dienos
Atsakyti
labas rytas, -600 4u.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif vakar alaus atsigeriau blush2.gif bet -300 gr 4u.gif
Atsakyti