Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N3

Dienele atlaikyta smile.gif Siandien kaip ir poilsiavau tai gal ryt jau pliuso nebebus rolleyes.gif
Turbut fizinio darbo deka raumenai atsigavo, jie svorio ir pridejo biggrin.gif
Po 2 dieno buvimo gryname ora apetitas sumazejo blink.gif kazkokia atvirkstine reakcija g.gif
Siandien viena kulsele vos iveikiau,uzkandau pomidorais,zirnelius pries tai suvalgiau(pora v.saukstu).Va apelsinas tai labai lenvai suejo tongue.gif
Vakare nelabai didelis bliudelis virtu didziuju baltuju pupeliu.Skysti nupyliau, tai teko pavargti kol suvalgiau.Jau zadejau kokios grietines uzsidet ax.gif nereikejo,iveikiau.
Ka jus siandien valgete,ar visos smaliziavote ir i pirma savaite zygiuosite? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2016 05 29, 21:08)
Dienele atlaikyta smile.gif Siandien kaip ir poilsiavau tai gal ryt jau pliuso nebebus  rolleyes.gif
Turbut fizinio darbo deka raumenai atsigavo, jie  svorio ir pridejo biggrin.gif
Po 2 dieno buvimo gryname ora apetitas sumazejo blink.gif kazkokia atvirkstine reakcija g.gif
Siandien viena kulsele vos iveikiau,uzkandau pomidorais,zirnelius pries tai suvalgiau(pora v.saukstu).Va apelsinas tai labai lenvai suejo tongue.gif
Vakare nelabai didelis bliudelis virtu didziuju baltuju pupeliu.Skysti nupyliau, tai  teko pavargti kol suvalgiau.Jau zadejau kokios grietines uzsidet ax.gif nereikejo,iveikiau.
Ka jus siandien valgete,ar visos smaliziavote ir i pirma savaite zygiuosite? mirksiukas.gif

Smagu del Taves!Saunuole! wub.gif wub.gif wub.gif
Man savaitgalis nuodemingas. sad.gif bet ne as kalta, svecias su lauktuvem.... doh.gif ax.gif labai ryt bijau svarstykliu verysad.gif labanakt.. 4u.gif
Atsakyti
paciai smagu palygit sekmingai savaite issilaikius tongue.gif
O del svarstykliu bijok nebijojus,visvien teks lipt lotuliukas.gif kiek as taip bijodama sakydavau nelipsiu,bet smalsu kiek prigriesinus-lipu biggrin.gif Sveciai irgi kasdien nevaiksto-tad atleistinas reikalas drinks_cheers.gif
Labanakt 4u.gif
Atsakyti
Laba...+200g unsure.gif kazko i kaupima perejau,arba augima.Geriau butu jei i raumenu augima tongue.gif
Siandien antra savaite pradedu.Pietums turiu mesos asorti likuciu-saslyko,vistienos.Tad nieko ruost nebereikes,tik pasirinksiu ko noresis biggrin.gif
Kas pas jus naujesnio?
Atsakyti
Labas... pliuso yra po savaitgalio. Neisejo saziningai laikytis. Pirma savaite imu vel. Pietums arbuuuzas laukia 😀
Atsakyti
QUOTE(dovilepp @ 2016 05 30, 11:15)
Labas... pliuso yra po savaitgalio. Neisejo saziningai laikytis. Pirma savaite imu  vel. Pietums arbuuuzas laukia 😀

labukas, nesisveriau bet startuotu su Tavim mirksiukas.gif
Atsakyti
...visos i pirma parbegot,niekas antros neimat...gal ir man i pirma perlekt g.gif Arbuzo turiu,iki sestadienio dar suges biggrin.gif Saziningai atsilaikiau,bet jau labai pirmoji savaite su vaisiais vylioja tongue.gif Ateis pietu metas tada ir apsispresiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2016 05 30, 11:27)
...visos i pirma parbegot,niekas antros neimat...gal ir man i pirma perlekt g.gif Arbuzo turiu,iki sestadienio dar suges biggrin.gif Saziningai atsilaikiau,bet jau labai pirmoji savaite su vaisiais vylioja tongue.gif Ateis pietu metas tada ir apsispresiu ax.gif

koks minusas po pirmos savaites isejo?
Atsakyti
-2,3kg smile.gif
500g parbego gale savaites,t.y. priaugau raumens biggrin.gif
Atsakyti
Vistik nusprendziau su jumis pirmoje pabut ax.gif tik va itartini man tie ale graikiski arbuzai-neveikia ir nuo ju gerti norisi g.gif Man po ju ir svoris nekrito unsure.gif Zodziu ryt ryte isaiskes kame cia reikalas umn.gif Ketvirtadieniui tikrai arbuzo nebenoresiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2016 05 30, 15:12)
Vistik nusprendziau su jumis pirmoje pabut ax.gif tik va itartini man tie ale graikiski arbuzai-neveikia ir nuo ju gerti norisi g.gif Man po ju ir svoris nekrito unsure.gif Zodziu ryt ryte isaiskes kame cia reikalas umn.gif Ketvirtadieniui tikrai arbuzo nebenoresiu schmoll.gif

ak tai negali be musu toliau dietintis biggrin.gif biggrin.gif wub.gif as pas Dakota arbuzo uzkapojau, einu krutinele marinuoti, kepsiu folijoj thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziedlapiux @ 2016 05 30, 18:31)
ak tai negali be musu toliau dietintis  biggrin.gif  biggrin.gif  wub.gif  as pas Dakota arbuzo uzkapojau, einu krutinele marinuoti, kepsiu folijoj  thumbup.gif

Taigi ,kad liudna vienai ,visos pirmoje, kaip cia jus paliksi biggrin.gif Tai kasnors ne arbuza siandien valge g.gif lotuliukas.gif visos kaip susitarusios arbuza ciupom drinks_cheers.gif
Kaip Dakota laikosi? ax.gif
------
Vakarienei vistienos vakarykstes turejau,dar gabaliukas liko-nebeiveikiau blink.gif keista net,ar cia susiles oras kaltas ar skrandis susitrauke g.gif Man nebudinga,kad tiek mazai tilptu schmoll.gif
-----
Ryt nusimato kelione i kita LT gala ir atgal,desiuos mesiskus likucius kelionen,gal pribaigsiu kaip nors tongue.gif
Tad ryt vakare tik prisiduosiu ar turiu kiek minuso ar ne mirksiukas.gif
------

as** kazkur pradingus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 30 gegužės 2016 - 21:33