Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N3

pietums verdu pupeles,kiausinius turbut irgi virsiu,nekepsiu.Vakar apie saltibarscius masciau,bet nakti persigalvojau ir pupeles uzsimerkiau.
vakarienei zuvies teks nusipirkti,nezinau kokios noriu g.gif Vis apie skumbre pamastau...Zodziu parduotuveje ka rasiu tas ir bus tongue.gif
Atsakyti
labai geri pietus gavosi,pupeles viriau tokia nemazas baltas,skanios buvo biggrin.gif Issiviriau ir skystyje plaukiojancias issizvejojau,gavosi tokios dregnos.Veliau antram patiekalui emiau kiausinius pusiau minkstai virtus su druskyte.Dabar kavos balintos ir i soda piktzoliu raut doh.gif
Ka skanaus pietums ruoset?

Dakota,kaip laikaisi? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 27 gegužės 2016 - 15:21
Svenciat visos g.gif ryt pliusiukais dalinsites biggrin.gif
As vos kojas parvilkau,nusivariau..parduotuveje zuvies nusipirkt pamirsau doh.gif dabar velyva vakariene pas mane ;pomidorai +grudeta varske.Dar apelsinas.
Iki rytojaus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 27 gegužės 2016 - 22:37
QUOTE(Mutė @ 2016 05 27, 22:37)
Svenciat visos g.gif ryt pliusiukais dalinsites biggrin.gif
As vos kojas parvilkau,nusivariau..parduotuveje zuvies nusipirkt pamirsau doh.gif  dabar velyva vakariene pas mane ;pomidorai +grudeta varske.Dar apelsinas.
Iki rytojaus smile.gif

Labukas .mano diena atlaikyta beveik.kiausai ir zuvis.darzovees su grietine ax.gif
Gero ryt minusio dietininkems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziedlapiux @ 2016 05 28, 00:57)
Labukas .mano diena atlaikyta beveik.kiausai ir zuvis.darzovees su grietine ax.gif
Gero ryt minusio dietininkems  4u.gif

Tai ryt minuso ramiai gali tiketis mirksiukas.gif As darzoves daznokai grietine pasiskaninu,nebent pomidorus atskirai nuo mesos suvalgau,tada jau be jokiu priedu gaunasi.
Bet kaip as siandien parduotuveje zuvi pamirsau doh.gif Visciuka nupirkau,mat katei krutineles reikia,o as viska kas liks dabaigsiu tongue.gif Prisipirkau visokiausiu nedietiniu dalykeliu ,o apie savo vakariene visai pamirsau.Kai jau masinon sedau prisiminiau zuvi,bet patingejau grizti blush2.gif
Rytojui arbuza pietums parsiridenau...
Vakarienei saslykas bus kepamas.
Dabar jau tikrai labos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 28 gegužės 2016 - 00:12
Labas rytas smile.gif
Vakar po zemese pasikapstymo visi sonai skauda kaip po kokio sporto doh.gif nakti pratroskino,o ryte+200g unsure.gif prisikarksejau vakar jum pliusiuku belinkedama blush2.gif Po naktinio svorio ryte turejau turet -300g,perzengt i 72,9kg rolleyes.gif Na nieko,siandien su arbuzu gal pavyks pasiminusuot biggrin.gif
Visa diena vel darbine nusimato,kapstysiuos po zeme ,ne poilsis man tie zemes darbai schmoll.gif
Geros dienos mergaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2016 05 28, 09:37)
Labas rytas smile.gif
Vakar po zemese pasikapstymo visi sonai skauda kaip po kokio sporto doh.gif nakti pratroskino,o ryte+200g unsure.gif prisikarksejau vakar jum pliusiuku belinkedama blush2.gif Po naktinio svorio ryte turejau turet -300g,perzengt i 72,9kg rolleyes.gif Na nieko,siandien su arbuzu gal pavyks pasiminusuot biggrin.gif
Visa diena vel darbine nusimato,kapstysiuos po zeme ,ne poilsis man tie zemes  darbai schmoll.gif
Geros dienos mergaites 4u.gif

labas rytas, pas mane -400, 59,4 4u.gif
mane daznai vakarais troskina nes isprakaituoju po vakarienes (darbe) blush2.gif

pietums gal ir man arbuza nusipirkti, o vakare taip pat mesyte ant lauzo bigsmile.gif tik kaip alkoholiu nesusigundint blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziedlapiux @ 2016 05 28, 13:42)
labas rytas, pas mane -400,  59,4  4u.gif
mane daznai vakarais troskina nes isprakaituoju po vakarienes (darbe) blush2.gif

pietums gal ir man arbuza nusipirkti, o vakare taip pat mesyte ant lauzo  bigsmile.gif  tik kaip alkoholiu nesusigundint  blush2.gif  doh.gif

Grazus minuselis 4u.gif o kaip skaiciukas mielas akiai wub.gif
Man ,,degalai'' niekad nebuna gundytojais,o vat visokie ledai,bulkute,juodas sokoladas.... rolleyes.gif cia jau butu sunkiau tongue.gif
Niekaip neisginu saves i soda, ax.gif suvalgysiu arbuzo ir leksiu,niekur nesidesi-reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2016 05 28, 12:17)
Grazus minuselis 4u.gif o kaip skaiciukas mielas akiai wub.gif
Man ,,degalai'' niekad nebuna gundytojais,o vat visokie ledai,bulkute,juodas sokoladas.... rolleyes.gif cia jau butu sunkiau tongue.gif
Niekaip neisginu saves i soda, ax.gif suvalgysiu arbuzo ir leksiu,niekur nesidesi-reikia doh.gif

Niu isravejai sodus? g.gif biggrin.gif kaip dienele?
Nuslydau su desertu ir t.t. ryt imu toliau nes noriu virto kalafioro bigsmile.gif simtas metu nevalgius.
Gero minuso 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziedlapiux @ 2016 05 29, 03:21)
Niu isravejai sodus? g.gif  biggrin.gif  kaip dienele?
Nuslydau su desertu ir t.t. ryt imu toliau nes noriu virto kalafioro bigsmile.gif  simtas metu nevalgius.
Gero minuso 4u.gif

...+100g. va prie ko fizinis darbas privede unsure.gif O su ravejimais tai ten kapiec ,galo krasto nesimato doh.gif be to viska reikia pertvarkyti,be tecnikos ten liudesys,dar zoliapjove ,,parejo'' doh.gif Zodziu sedziu siandien namie,rakos skauda,kupra maudzia-reikia dienele atsigavimui skirt smile.gif
tik dabar pusryciavau. ax.gif
Eisiu visciuka prieskonuot,brokoli apvirsiu.
Vakarui bandysiu pupeles virt,tik va pamirsau nakciai uzmerkt...ziuresiu kas cia gausis.
Kiek minuso ar pliuso po desrto? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 29 gegužės 2016 - 12:19
QUOTE(Mutė @ 2016 05 29, 12:17)
...+100g. va prie ko fizinis darbas privede  unsure.gif O su ravejimais tai ten kapiec ,galo krasto nesimato doh.gif be to  viska reikia pertvarkyti,be tecnikos ten liudesys,dar zoliapjove ,,parejo'' doh.gif Zodziu sedziu siandien namie,rakos skauda,kupra maudzia-reikia dienele atsigavimui skirt smile.gif
tik dabar pusryciavau. ax.gif
Eisiu visciuka prieskonuot,brokoli apvirsiu.
Vakarui bandysiu pupeles virt,tik va pamirsau nakciai uzmerkt...ziuresiu kas cia gausis.
Kiek minuso ar pliuso po desrto? mirksiukas.gif

uzjauciu doh.gif verysad.gif verysad.gif
nesisveriau po vakar nuodemiu,dabar kapoju kalafiora, o kiausu ryte nenorejau jau doh.gif schmoll.gif

pasisverusi ryt matysiu kokia savaite imti blush2.gif

labas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziedlapiux @ 2016 05 29, 15:20)
uzjauciu   doh.gif  verysad.gif  verysad.gif
nesisveriau po vakar nuodemiu,dabar kapoju kalafiora, o kiausu ryte nenorejau jau  doh.gif  schmoll.gif

pasisverusi ryt matysiu kokia savaite imti  blush2.gif

labas 4u.gif

Tai Tau galima ir nukrypt,nereikia daug kg nurident tongue.gif Ryt ryte bus aisku kokia savaite imt,jei nori greiciau pailset nuo kiausiniu reiktu imt 2,nes po jos 3 greiciau ateis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 29 gegužės 2016 - 14:52