Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N3

QUOTE(Mutė @ 2016 05 26, 13:30)
Tai tik vienas kiausinukas pusryciams?
Sekmes rytoj atsilaikant,gal rasi surio torta biggrin.gifo  dar geriau mesytes tongue.gif
Papildyta:

Ir kuom nusipelnei nulio,greitai prisipazink ka draugziamo uz zando usikisai biggrin.gif
------
Pietums pusantro apelsino(dideli labai),dabar kava balinta.
Vakarienei sprandines dyyydelis kepsnys su pomidorais.

nieko blink.gif gal nuo sksyciu nes daug geriau.

jezau kaip sunku kai pietums vaisiai doh.gif nusiipirkau dezute nektarinu, nepadeda man jie apie vaakriene negalvoti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziedlapiux @ 2016 05 26, 16:32)

jezau kaip sunku kai pietums vaisiai doh.gif  nusiipirkau dezute nektarinu, nepadeda man jie apie vaakriene negalvoti  verysad.gif

Va ir man tas pats doh.gif Nu dar taip nebuvo,gal atvese orai itakoja g.gif Pilu i save balinta kava,kad ta kirmina nuraminti...issirasiau riekyte varskes surio blush2.gif
Jauciu ,kad vakariene ankstyva pas mane bus,oi kaip kepsnio laukiu essen.gif
Gerai,kad ne vienai man toks alkis uzejes biggrin.gif .Jau masciau,kad cia kalti sokoladai ir saldainiai namie atsirade...taip buvau issivalius visus kampus nuo to grieko.. cool.gif Dabar uzjauciu Tave kai reikia pastoviai tarp skanumynu sukiotis doh.gif
Nieko,atsilaikysim drinks_cheers.gif reikia ryt minusa pamatyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2016 05 26, 15:19)
Va ir man tas pats doh.gif Nu dar taip nebuvo,gal atvese orai itakoja g.gif Pilu i save balinta kava,kad ta kirmina nuraminti...issirasiau riekyte varskes surio blush2.gif
Jauciu ,kad vakariene ankstyva pas mane bus,oi kaip kepsnio laukiu essen.gif
Gerai,kad ne vienai man toks alkis uzejes biggrin.gif .Jau masciau,kad cia kalti sokoladai ir saldainiai namie atsirade...taip buvau issivalius visus kampus nuo to grieko.. cool.gif Dabar uzjauciu  Tave kai reikia pastoviai tarp skanumynu sukiotis doh.gif
Nieko,atsilaikysim drinks_cheers.gif reikia ryt minusa pamatyti smile.gif

tai atsilaikysim thumbup.gif man sunkiausia gyventi be majonezu padazu bulviu blush2.gif
as is kameros issitraukiau 2 slaunis , verda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziedlapiux @ 2016 05 26, 18:13)
tai atsilaikysim thumbup.gif man sunkiausia gyventi be majonezu padazu bulviu  blush2.gif
as is kameros issitraukiau 2 slaunis , verda  blush2.gif

Lekiu ir as atsipjauti gabala sprandines,majonezu aptepliosiu,imasazuosiu,papipirinsiu ,padruskinsiu,,nusluostysiu ir i taukus kepti imesiu.Veliau svoguno ziedais pjaustyto uzbersiu.Keptas keptuveje saslykas gausis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2016 05 26, 16:56)
Lekiu ir as atsipjauti gabala sprandines,majonezu aptepliosiu,imasazuosiu,papipirinsiu ,padruskinsiu,,nusluostysiu ir i taukus kepti imesiu.Veliau svoguno ziedais pjaustyto uzbersiu.Keptas keptuveje saslykas gausis biggrin.gif

niam niam . as jau soti po vakarienes biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziedlapiux @ 2016 05 26, 19:36)
niam niam . as jau soti po vakarienes  biggrin.gif  ax.gif

o as dar puotauju biggrin.gif

...jau viskas,soti ir as tongue.gif Diena kaip ir tvarkinga gavosi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 26 gegužės 2016 - 18:02
sveikos, tik dabar prie kompo priejau, pas mane siandien nulis, nervina verysad.gif biggrin.gif

Mute, oi saunuole, koki jau grazu skaiciuka pasiekei thumbup.gif taip ir tolyn mergyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(as** @ 2016 05 26, 20:07)
sveikos, tik dabar prie kompo priejau,  pas mane siandien nulis, nervina  verysad.gif  biggrin.gif

Mute, oi saunuole, koki jau grazu skaiciuka pasiekei  thumbup.gif taip ir tolyn mergyt  4u.gif

Tai ,kad ta skaiciuka jau bene trecia karta kartoju lotuliukas.gif negirk taip vakaro be ryto lotuliukas.gif Labai tikiuosi,kad neuzstabdysiu rolleyes.gif
Va ,kad aplenkiau tai smagu biggrin.gif suveike lenktyniavimo azartas smile.gif
Kaip pati sia diena praleidai?Ka skanaus susimastei?
As jau jauciu ,kad kiaulienos atsivalgius busiu,jau noriu vistos tongue.gif
Atsakyti
labas rytas.vel nulis verysad.gif
itariu kad manes laukia lepinimosi diena rytoj. g.gif
Atsakyti
sveikos, -100 doh.gif

sian vakare i gimtadieni, baisu kad ryt pliuso nebutu biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(as** @ 2016 05 27, 08:48)
sveikos, -100  doh.gif

sian vakare i gimtadieni, baisu kad ryt pliuso nebutu  biggrin.gif  blush2.gif

Gimtadieniai karta metuose o dieta nuolat, tad linkiu linksmos ir skanios sventes mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif 73,2kg,t.y.-600g thumbup.gif Vakar nakti dar vilkyskiu glaistyta sureli su aguonom suraiciau,mat paskutine galiojimo diena jam buvo,gaila gi mest po to ax.gif
O ko jums taip pastrigo svoriai g.gif
Savaitgaliai kiek supratau bus griesni biggrin.gif As tai laikysiuos,kudesiu lotuliukas.gif Azarta pagavau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(as** @ 2016 05 27, 10:48)
sveikos, -100  doh.gif

sian vakare i gimtadieni, baisu kad ryt pliuso nebutu  biggrin.gif  blush2.gif

Kiek suprantu pakviesta i gimtadieni ,ne pacios?
Atsakyti