Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos lietuvės

QUOTE(KolJe @ 2016 10 24, 18:36)
Orkinta,negaliu nereaguot, ji mausto ir mane ir valdzia.Sako,kad sian iseis anksciau nes turi virsvalandziu,iseina,bet ju neuzraso! ir valdzia isleidzia tik valanda anksciau,ji iseina 3 valandoms anksciau ir as lieku su 10 vaiku viena  4u.gif

kraujo atsakyma gavau sian,blogas blogas del to sergu..nusipirkau mineralu uz 50 euru biggrin.gif Nu jei nepades,nusisausiu biggrin.gif juokauju

O kodėl tu niekam nesakai? Vedėjai?
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2016 10 24, 20:41)
O kodėl  tu niekam nesakai? Vedėjai?

Valdzia zino 4u.gif
Atsakyti
As vis kalbinu Kolje vaziuot su manim i koki SPA, bet ji nepasiduoda rolleyes.gif angel_sadangel.gif

Pas mane nieko naujo, profilaktiskai vis kas nors su B ar jo tevais buna.. biggrin.gif mes cia vis ziurinejam namus, tai kiek visko prisiziurejom biggrin.gif dabar vienam pasiulem savo kaina, tai moteris sutinka, o vyras ne.. Na issiskyre jie, tai jauciu buvusi zmona kuo greiciau nori tuo namu atsikratyt biggrin.gif

Siandien tikras ruduo, normaliai taip ir neprasvito biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Uz lango ruduo, sviesos nesimato. Lyja jau antra diena. mad.gif

KolJe, mars su Tybuka y SPA biggrin.gif ir taisyk sveikata. 4u.gif

As papildus ir geriu. Gelezy vartoju pastoviai,jau senokai. Ligu neranda,kodel ji dingsta. Dabar nesenai pradejau vartot B grupes vitaminus, del trisakio nervo uzdegimo. Tas bjaurybe nurimsta ir po kiek laiko vel paastreja verysad.gif Daktarai po kol kas raso tik vaistus ir kitokios alternatyvos nesiülo. Nuo praeitos savaites pasiskambinau savo Heilpraktikei ir daro akupunktüra. Pagerejimas thumbup.gif Vaistai numesti y sona. Tik kainuos per mano kisene. biggrin.gif

O seip darbas, namai,vaikai ir dar kelintas menesis su remontais uzsiemus.
Atsakyti
Nu, mergos, priziureti save siek tiek reikia! Myleti! Gal ir mityba reiketu pakoreguoti. Butu pigiau, nei gelezi jau kuris laikas gerti ar papildus pirktis. Sorry, ne pamokslauti atejau smile.gif
Ai, ir dar pozityviai mastyti reikia ir visur pozityva izvelgti. Nu, vis tiek papamokslavau smile.gif

Jolitka, mano vaikas lanko Müller Kampfschule. Nezinau, nezinau... Labai idomiu reikalavimu yra: negalima uzsideti kepures, kai esi tos mokyklos patalpose, negalima deveti margu apatiniu marskineliu po kimono, tik vienspalviai. Grupe gana didele, trys treneriai treniruotes metu. Vienas toks aggresyvus. Praeita treniruote vienas berniukas kazko neklause, tai jis ji uz atlapu pakele sau iki nosies ir paleido - pliumps ant zemes. Salej kabo kameros, tevai gali matyti ir siek tiek girdeti kas vyksta. Baisiai grieztai ten viskas,. Treniruotes 2 kartus per savaite po valanda. Pertrauka - tik per Kaledu atostogas. Idomiausia, kad neziurint viso to grieztumo ir reikalavimu, vaikai ten noriai eina.
Atsakyti
QUOTE(Tybuka @ 2016 10 25, 10:00)

Pas mane nieko naujo, profilaktiskai vis kas nors su B ar jo tevais buna..  biggrin.gif mes cia vis ziurinejam namus, tai kiek visko prisiziurejom  biggrin.gif dabar vienam pasiulem savo kaina, tai moteris sutinka, o vyras ne.. Na issiskyre jie, tai jauciu buvusi zmona kuo greiciau nori tuo namu atsikratyt  biggrin.gif

Oi, tai cia jus visai jau rimtai, jei namo kartu dairotes! Sveikinu!
Atsakyti
QUOTE(RasaZFR @ 2016 10 25, 13:32)
Oi, tai cia jus visai jau  rimtai, jei  namo kartu dairotes! Sveikinu!

Ir taip ir ne.. Su tuo rimtumu zinai kaip buna, viena diena tik sast ir nieko nebelieka... Laikas parodys, kiek cia viskas rimta ax.gif
Papildyta:
QUOTE(RasaZFR @ 2016 10 25, 13:17)
Nu, mergos, priziureti save siek tiek reikia! Myleti! Gal  ir mityba reiketu pakoreguoti.

O kokia mityba tavo nuomone geriausia situo atveju?
Turbut standartas, miltai, saldumynai ir kitoks marmalas tabu ax.gif

As dabar jau n karta griztu i vezias, baigiasi visos mano ligos, tai galesiu vel eit sportuot, o tai nepatinka man tai ka veidrodyje matau.. Zumba pirmadieniais, gerai galva issikrauna bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tybuka @ 2016 10 25, 13:50)
Ir taip ir ne.. Su tuo rimtumu zinai kaip buna, viena diena tik sast ir nieko nebelieka... Laikas parodys, kiek cia viskas rimta ax.gif
Papildyta:
O kokia mityba tavo nuomone geriausia situo atveju?
Turbut standartas, miltai, saldumynai ir kitoks marmalas tabu  ax.gif

Suprantu mirksiukas.gif

Cia kiekvienam savo. Bet sakyciau 80% maisto - vaisiai ir darzoves. Jokio cukraus, jokiu baltu miltu, jokios keptos varskes, ir ivairiu perdirbtu produktu. Riesutai! Seklos! Ryte siltas vanduo su citrina.
Atsakyti
Zinau,kad reik myleti,bet kolkas neiseina smile.gif

nuo streso,tik man norisi sokolado. O seip saujom valgau,moliugu seklas,sauledgrazu,riesutus,alyvuoges,avokadus,marinuotus cesnakus. I darba nesuosi irgi savo gaminta. Bulkuciu nevalgau,duona likus tik ir tai dabar perku http://www.nixwieveg...und_sesam-l.jpg sita smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RasaZFR @ 2016 10 25, 14:17)
Jolitka, mano vaikas lanko Müller Kampfschule. Nezinau, nezinau...

Tikrai truputi idomiai. Pas mus viskas paprastai, bet disciplinos turi vaikai laikytis. Po triju ispejimu gali buti pasalinti kiek zinau. Pamenu vienas atvejis buvo, kad viena mergaite buvo pasalinta is burelio ir mama labai pyko.
Atsakyti
Gal kas patarsit kur Vilniuje, tiksliau aplink senamiesti, nueiti su mazais vaikais?
Atsakyti
Sveikos, klausiu kausimo cia nes visos temukes mirusios, tad atsiprasau verysad.gif ar gali es sajungos pilietis tureti minijob? ar tam butina issiregistruoti is lietuvos ir atsidaryti vokiska banko saskaita? kokia yra tvarka, nes visur labai skirtingai raso...
Atsakyti