Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos lietuvės

Sveikos! 4u.gif

Kolje sveikinimai! Sveikatos jums abiems daug! wub.gif

Merginos ar kuri daretes cia visus skiepus? Nuejau siandien pas seimos gydytoja, o ten naujas gydytojas buvo ir paklause ar as turiu skiepu pasa. Sakau pas mus Lietuvoj tokiu dalyku net nebuvo, korteles vaikiskos irgi turbut atkapstyti nebeimanoma. Tai israse man nauja skiepu pasa, kuri reikia uzpildyti. Tai dabar gausiu visus skiepus, kuriuos turetu apmoketi kasos, bet ar tikrai apmokes... Gal kuri daretes? Ar apmokejo? unsure.gif reiks skambinti antradieni i kasas, nes siandien jau nebedirba.
Atsakyti
Ich,dekui smile.gif

Del skiepų jei tau reik juos atnaujint apmoka kasos . O jei naujai skiepytis nznau ar apmoka,klaust reik
Atsakyti
QUOTE(KolJe @ 2017 04 14, 11:35)
Ich,dekui smile.gif

Del skiepų jei tau reik juos atnaujint apmoka kasos . O jei naujai skiepytis nznau ar apmoka,klaust reik

Man mokėti nereikėjo smile.gif
Sveikinimai! nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo logika: 14 balandžio 2017 - 13:40

As skiepus nusirasiau nuo mokyklines korteles, nes ja tai specialiai saugojau. O kitus man is gydytojo korteles isrinko sesele. Padariau exceli lentele, pati surasiau, isverciau ir ir pridaviau daktarui. Bet jis nesiule nieko atnaujint. Tik nuo hepatito b ar kokio berods paskiepino nemokamai. 

Atsakyti
Aciu merginos, bet gal reiks dar vis delto ir kasose uzklausti. Man nori nuo hepatitu a ir b skiepyti, ir dar ta nuo vaikisku ligu. As tai skiepu niekaip neatseksiu, nes mano vaiku klinikos jau visai nebera, o kiek pamenu ta suaugusiu kortele, tai ten visai nieko nebuvo kai gavau. biggrin.gif
Atsakyti
Kolje, oho kokia slapuke smile.gif sveikinimai 4u.gif

ich, butinai kasose pasiteirauk del kainu. Siaip jau ir internete dauguma gana issamiai viska apraso. Orkinta turbut nieko nemokejo, nes tik nuo B skiepijo. Kaip suprantu, nemokamas a+b yra visokiom rizikos grupem - dirbant darzelyje ir pan.. As tai mokejau. Skiepijausi nuo a+b, kai i Azija keliavom. Kainuoja pats skiepas (dar turiu trecio skiepo kvituka - 72eur; bet gali buti, kad pirmas skiepas brangesnis buvo) plius skiepijimas (pas mano gydytoja buvo kazkas apie 6eur).
Kadangi nebuvau vaikystej skiepyta (kaip suprantu, musu gal visu nuo hepatito neskiepijo? as issisaugojus ir issivertus savo skepu kortele), tai reikejo triju skiepu is viso. Mano kasa grazino pinigus uz skiepa ir pacia procedura (butina pasiimti kvituka) 80% . MB reikejo tik vieno skiepo. Ir jo kasa man rodos grazino visa 100%, bet nebepamenu tiksliai.
Kitus skiepus kur cia dariausi ("uztvirtinamus" - poliomielitas ir tt, Masern/mumps), tai sitie buvo nemokami.
Atsakyti
Su sv. Velykomis! Kaip juokinga, vakar puse Lt buvo nemazai prisnigo smile.gif Tiesa, slapdriba buvo ir pas mus, bet tik tiek.
Atsakyti
Su velykom! 4u.gif
Šimta metų SM nebeskaičiau, ir dar ilgiau neberašiau ax.gif
Taip aprimo tema lyginant su anksčiau unsure.gif
Atsakyti

Sveikos su praejusia svente.

Priedas  IMG_1330.JPG   188,52KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jblmami: 17 balandžio 2017 - 20:48

Kolje, sveikinimai  :nestuke  :4u: 

Kas del skiepu. Tai musu kasos tik iki 100€ per metus atiduoda. Jei daugiau kainuoja tai, tavo problemos. Cia man praeita sav taip pasake, nes viena maniskiu i peitu Koreja varys. Tai ir azijietisko encefalito, ir tu hepatitu pakartoti. Ir dar su klausimu vasaros gripas. Jei gerai visus prisimenu.

Bastete, kuku! Tave su artejanciu  :birthday2:

Pas mus siandien snigo. O mano geles lauke jau. Plius pranasauja salnas. Vel su jom tampytis reikes.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jblmami: 17 balandžio 2017 - 21:07

Vau :blink: Skaito net 25 sveciai, bet nieks neraso  :rolleyes: 

Atsakyti

Dekui uz sveikinimus ;) 

pastebejau kas dien panasus skaicius apsilanko :D Bet kad cia tyla,nelabai,ka yr skaityt,bet vistiek kazkam idomus kitu gyvenimas  :P 

Atsakyti