Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-aisias

QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 06 17, 15:12)
Jau sugalvojau, vakarienei bus grūdėta varškė su pomidoru  smile.gif
O pusryčiams kas tinka?

O pusryciams viskas tinka smile.gif As valgau letus angliavandenius, bet mano mitybos esme - pastiprintai angliavandeniu. Yra grubiai tariant tris mitybos, vedancios lieknejimo link, variacijos:
pastiprintai angliavandeniu - tuomet reikia labai ribot riebalus;
pastiprintai baltymu - tuomet reikia labai ribot angliavandenius;
ir pastiprintai riebalu - tuomet irgi ribojami angliavandeniai.

As maitinuosi pagal pirma principa, bet angliavandenius turiu valgyti pirmoje dienos puseje - pusryciams, priespieciams ir pietums. Pavakariams ir vakare jau negaliu. Tai mano pusryciai 6 kartus per savaite - kose. Viena karta - sumustiniai arba miusliai ax.gif

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 06 17, 14:08)
vakarienei imciau vietoj vaisiu varske, arba kiausinius, arba mesa, paukstiena ar zuvi su darzovemis.

Aš vakarienei jau kuris laikas kemšu arba grūdėtą varškę arba jogurtą su uogom ir cinamonu, dar kartais lino sėklų įsiberiu. Tai man labai gerai, nueinu miegot su apytuščiu skrandžiu ir svoris nekyla nuo uogų nei truputį man smile.gif o dar kartais šokolado gabaliukas sueina, kad saldžiau laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 06 17, 10:49)
Kaip suprantu, trenere, sudarydama mitybos ir sporto planus, atsizvelgia ir i figuros tipa?  smile.gif  O kaip is viso vyko visa komunikacija, per skype? Kaip apmokejima atlikt, jei ji is Belgijos?  unsure.gif

Na nevisai pagal figuros tipa, planas labiau orientuotas i kcal ir nuo to kada sportuoji ar ilsiesi😊 Apmokejau su paypal, atsiunte anketa, bendrauji pradzioj emailu, veliau per tam tikra internetini psl mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Vakar isbegau ir vos 1.5 km prabegus parbegau namo - prasidejo skvalas biggrin.gif Sunus grizo is treniruotes slaputelis biggrin.gif

QUOTE(Top_Secret @ 2016 06 17, 19:17)
o dar kartais šokolado gabaliukas sueina, kad saldžiau  laugh.gif

Ajajai biggrin.gif Sokolada geriau ryte...
QUOTE(the_wanted @ 2016 06 17, 20:31)
Na nevisai pagal figuros tipa, planas labiau orientuotas i kcal ir nuo to kada sportuoji ar ilsiesi😊 Apmokejau su paypal, atsiunte anketa, bendrauji pradzioj emailu, veliau per tam tikra internetini psl  mirksiukas.gif

Aisku, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 06 18, 08:20)
Ajajai  biggrin.gif  Sokolada geriau ryte...

Geriau, bet jei ryte suvalgysiu gabalėlį, tai vakare kitą suvalgysiu lotuliukas.gif
Šiaip noriu pasidžiaugti, kad nors kurį laiką svoris buvo apsistojęs ties 56,5-57 kg, pastaruoju metu stabiliai krenta. Ir sakydama stabiliai turiu omeny lygiai po 200 g per dieną biggrin.gif šįryt jau 55,4 tik, esu ypatingai susikaupusi dabar tam reikalui, nes atostogos už nepilnų 2 savaičių, susitiksiu žmonių daug, kurių nemačiau metus laiko, tai noriu atrodyt kuo geriau thumbup.gif kad tik nepaslysčiau niekur per tą likusį laiką rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Raik numest svorio biggrin.gif Skaiciau kelias temas, ir nusprendziau, kad sioji, turbut, labiausiai atitinka mano poreikius.

Jei apie skaicius, tai svoris mano apie 62 prie 169 (neturiu svarstykliu, tikslaus skaiciaus nezinau). Is principo, kilu skaicius manes negasdina, gasdina formos. Kaip kazkas rase, kad turi varles tipo figura, tai pas mane ta pati problema. Labiausiai noretusi suteikti slaunims grazesne forma ir padidinti liemens-sedimosios apimciu skirtuma. Siaip iki antrojo nestumo viskas buvo idealiai, sportavau tik 1-2x per savaite, bet reguliariai. Metabolizmas labai suletejo po antrojo gimdymo (pries 5m).

Valgau ganetinai sveikai. Cukriniai patiekalai manes netraukia visai, bet esu didele vaisiu megeja. Maista prisiziuriu, vakare beveik nevalgau. Kaloriju neskaiciuoju. I sporto kluba eiti galimybiu nelabai turejau (laiko stoka). Dabar ta galimybe kaip ir turetu atsirasti nuo rugsejo. Iki tol noreciau sportuoti rytais namie (per nelietuviska TV rodo 30 min mankstas nuo 6h30). Bet niekaip neatrandu valios keltis anksciau, sportuoti ir su laiku neuzmesti tos veiklos. Manau, jei uzsikabinciau ir matyciau progresa, tai gal ir kalorijas atsirastu upas skaiciuoti.
Tiesa, savo gyvenime esu sverusi nuo 48 iki 62. Ir geriausiai jauciuosi su 58.

Tai mano tikslai butu:
1. Pradeti rytinis mankstas darbo dienomis
2. Pasiekti savo idealu svori
3. Sumazinti liemens apimti iki 65 (tiesa sakant, nezinau, ar realu; uzsibreziu, nes labai nemegstu zodzio "neimanoma").

Ar priimsit? blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2016 06 18, 10:33)
Ar priimsit?  blush2.gif

Labas 4u.gif žinoma priimsim 4u.gif
Mūsų labai panašūs duomenys, mano ūgis 168cm kažkur, svoris šiuo metu nežinomas. Siekiamybė 55-60kg svert kažkur tam tarpe.
Atsakyti
Ahoj 4u.gif Kaip išgyvenot škvalą? blink.gif Pas mane sodyboj nėr elektros, o šiandien draugės mergvakaris, tai vakarosim prie žvakių lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Pati audros nejaučiau - tuo metu man dažė plaukus Kaune lotuliukas.gif

Skaitau dontstop patarimus Rud@@kei ir galvoju, kad dontstop galėtų būti gera mitybos konsultantė thumbup.gif 4u.gif Skaityti lengva, įdomu, naudinga smile.gif
Aš ir klausimą turiu: kaip kalorijų prasme atrodo mano mėgstamas sumuštinis su žuvim: riekė juodos jorės duonos su saulėgr. , užtepu tepamos varškytės su žolelėm, dedu lašišos ant viršaus, citrinos. Lašiša žalia, mano pačios įprieskoniuta. Kažin daug kalorijų tokiam sumušiny? g.gif

Pireja, sveika prisijungusi 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz priemima 4u.gif Ar yra kazkokios temos taisykles, ar tiesiog plepama apie svorio metimo aktualijas?
Vaziavau i parduotuve, zadejau nusipirkti svarstykles. Nusipirkau viska, ka planavau ir neplanavau, tik ne svarstykles. Zodziu, dar reikes savaite paluketi, kol zinosiu tikra savo startini svori.
Atsakyti
Labas rytas!
As per skvala buvau uz vairo biggrin.gif Kazkaip ramiai parslidau, uzklupo tik didziulis lietus, joks vejas masinos nekrate!
QUOTE(Pireja @ 2016 06 18, 10:33)
Ar priimsit?  blush2.gif

Sveika prisijungusi! Jokiu taisykliu neturim, sverianes viena karta per savaite ir kiekviena kada nori, ar tai irmadienis ar penktadienis, ar kita savaites diena!
Papildyta:
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 06 18, 18:02)
Ahoj 4u.gif  Kaip išgyvenot škvalą? blink.gif  Pas mane sodyboj nėr elektros, o šiandien draugės mergvakaris, tai vakarosim prie žvakių lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Pati audros nejaučiau - tuo metu man dažė plaukus Kaune lotuliukas.gif

Kaip praejo mergvakaris prie zvakiu sviesos? biggrin.gif
O plaukus kaip nusidazei? Naujai kazkaip ar tiesiog saknis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo the_wanted: 19 birželio 2016 - 10:18
QUOTE(Pireja @ 2016 06 18, 18:56)
Aciu uz priemima  4u.gif Ar yra kazkokios temos taisykles, ar tiesiog plepama apie svorio metimo aktualijas?
Vaziavau i parduotuve, zadejau nusipirkti svarstykles. Nusipirkau viska, ka planavau ir neplanavau, tik ne svarstykles. Zodziu, dar reikes savaite paluketi, kol zinosiu tikra savo startini svori.

Taisyklių neturim, neprisidavinėjam reguliariai, tiesiog kalbam apie svorį, mitybą, kitus dalykus, ir lieknėjam 4u.gif
Kokias svarstykles pirksi? Paprastas? Aš irgi pirkau svarstykles, berods vasario mėnesį, pirkau paprastas, bet dabar šiek tiek gailiuosi - reikėjo imti išmanias, kaip pas dontstop smile.gif
Papildyta:
QUOTE(the_wanted @ 2016 06 19, 10:17)

Kaip praejo mergvakaris prie zvakiu sviesos?  biggrin.gif
O plaukus kaip nusidazei? Naujai kazkaip ar tiesiog saknis?

MB parūpino generatorių, tai turėjom elektrą thumbup.gif
Aš iš viso pirmą kartą nusidažiau visus plaukus lotuliukas.gif Tai čia iššūkis šioks toks man buvo. Balayage dažiau, likau labai patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 06 19, 12:02)
Kokias svarstykles pirksi? Paprastas? Aš irgi pirkau svarstykles, berods vasario mėnesį, pirkau paprastas, bet dabar šiek tiek gailiuosi - reikėjo imti išmanias, kaip pas dontstop smile.gif

As galvoju apie paprastas mechanines. Kodel gailiesi?
Atsakyti