Sveikos

R
aik numest svorio

Skaiciau kelias temas, ir nusprendziau, kad sioji, turbut, labiausiai atitinka mano poreikius.
Jei apie skaicius, tai svoris mano apie 62 prie 169 (neturiu svarstykliu, tikslaus skaiciaus nezinau). Is principo, kilu skaicius manes negasdina, gasdina formos. Kaip kazkas rase, kad turi varles tipo figura, tai pas mane ta pati problema. Labiausiai noretusi suteikti slaunims grazesne forma ir padidinti liemens-sedimosios apimciu skirtuma. Siaip iki antrojo nestumo viskas buvo idealiai, sportavau tik 1-2x per savaite, bet reguliariai. Metabolizmas labai suletejo po antrojo gimdymo (pries 5m).
Valgau ganetinai sveikai. Cukriniai patiekalai manes netraukia visai, bet esu didele vaisiu megeja. Maista prisiziuriu, vakare beveik nevalgau. Kaloriju neskaiciuoju. I sporto kluba eiti galimybiu nelabai turejau (laiko stoka). Dabar ta galimybe kaip ir turetu atsirasti nuo rugsejo. Iki tol noreciau sportuoti rytais namie (per nelietuviska TV rodo 30 min mankstas nuo 6h30). Bet niekaip neatrandu valios keltis anksciau, sportuoti ir su laiku neuzmesti tos veiklos. Manau, jei uzsikabinciau ir matyciau progresa, tai gal ir kalorijas atsirastu upas skaiciuoti.
Tiesa, savo gyvenime esu sverusi nuo 48 iki 62. Ir geriausiai jauciuosi su 58.
Tai mano tikslai butu:
1. Pradeti rytinis mankstas darbo dienomis
2. Pasiekti savo idealu svori
3. Sumazinti liemens apimti iki 65 (tiesa sakant, nezinau, ar realu; uzsibreziu, nes labai nemegstu zodzio "neimanoma").
Ar priimsit?