Labas rytas!
Renkasi ne atskira grupe instagrame, o ta trenere turi savo internetini psl ir karts nuo karto, kas kokius puse metu renka grupes taip vadinamiems maratonams! O ja radau instagrame, ne taip jau kad labai ieskociau, bet buvau pasirasiusi ant kazko ir ja reklamavo! Nelabai zinau taisykles, kad nebutu reklama... Jei domina galiu i az parasyti jos internetini psl, ten daug informacijos, treniruociu ir receptu, taipo gi programos kurias galima isigyt!
Asmeniskai as laikysiuos 8savaites riebalu deginimas! Maratonas jau prasidejo, bet del operacihos startuoju pirmadieni! Jokiu prizu nera aisku! Tiesiog palaikymas, yra atskiras chatas dalyviems😉
Labas rytas
The wanted, parašyk man tą psl, ačiū
Gali čia forume užgeltonint, kad mažiau kas matytų, nereiks visoms až rašyt
Aš tai vakar baigiau savo sportus ir atsisveikinom iki rudens
Penktadienį moterų kolektyvas plaukia baidarėm sporto sezono uždarymo proga, gaila, aš negaliu, bet nieko, kitais metais

The wanted, parašyk man tą psl, ačiū

Gali čia forume užgeltonint, kad mažiau kas matytų, nereiks visoms až rašyt

Aš tai vakar baigiau savo sportus ir atsisveikinom iki rudens

Sveikos
The_wanted, jei galima, ir man į a.ž. ar čia į temą
*CoCoNuT*, kokia pas jus darni sportininkių grupė, net baidarėm kartu plauks
Mano trenerė kasmet porą kartų organizuoja pasisėdėjimą bare, bet labai mažai kas ateina, keli žmonės tik. Aš nė karto nebuvau...

QUOTE(dontstop @ 2016 06 16, 08:57)
Sveikos

Tik pamirsau pamineti, kad viskas rusu kalba!
www.wikifit.ru
QUOTE(dontstop @ 2016 06 16, 07:57)

Viskas priklauso nuo mūsų pačių nusiteikimo

O kodėl niekada neprisijungi? Gi vis tiek, kartu sportuojat jau nemažai laiko, pažįstant viena kitą, turėtų būt smagu pasisėdėti

Papildyta:
QUOTE(the_wanted @ 2016 06 16, 08:47)
Ačiū

Aš eliminuota, nes rusiškai moku skaityt, bet suprantu kas trečią žodį geriausiu atveju

QUOTE(the_wanted @ 2016 06 16, 10:47)
Man tinka, ačiū, einu studijuot

QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 06 16, 11:30)
O kodėl niekada neprisijungi? Gi vis tiek, kartu sportuojat jau nemažai laiko, pažįstant viena kitą, turėtų būt smagu pasisėdėti

Dabar turiu žinduklę, kuri vos valandą treniruotės pabūna be papo, ilgesniam laikui dar nebuvau palikus, o anksčiau, kai dukros dar neturėjau, tiesiog kažkaip nežinau, vangdavau tiek darbe balių, tiek kitur, man labiau patinka su šeima leisti laiką, visad jo atrodo per mažai ir savotiškai gaila išnaudot kažkam kitam

QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 06 16, 10:30)
Nuskambejo galingai, kaip zaidziant koki laivu musi

Siandien pirma diena kai valgiau pagal plana! Reikes dar priprasti valgyt, nes siaip turejau savo "pamegtas" valandas valgymui, arba valgiau kai buvau alkana, arba os nuobodulio

Labas penktadienio rytas
Tai ką, laukiam škvalo
Vakar bendradarbė sako: bet tu sukūdus.
Kažkaip ryte dar pažiūrėjau, kad džinsai, kurie įsirėšdavo ties liemeniu, dabar stovi kaip nulieti, o ir diržą jau seguosi viena kilpele toliau
Bet svoris stovi vietoj: pasisvėriau: 74,6. Pagal KMI vis dar turiu ansvorio
Kokie savaitgalio/sporto/aktyvaus gyvenimo būdo planai?

Tai ką, laukiam škvalo

Vakar bendradarbė sako: bet tu sukūdus.
Kažkaip ryte dar pažiūrėjau, kad džinsai, kurie įsirėšdavo ties liemeniu, dabar stovi kaip nulieti, o ir diržą jau seguosi viena kilpele toliau

Kokie savaitgalio/sporto/aktyvaus gyvenimo būdo planai?

Sveikos
Sorry, as siandien be lietuvisku raidziu, kompas kvailioja
Vakar kroviau daiktus kelionei ir radau i spinta nukista giliai sijona, kuri dar pavasari pirkau internetu ir netilpau, rasiau dar i tema
Tai va, telpu jau
Tik kazkodel neturiu nei vienos tinikamos palaidines prie jo
Vis tiek be rysio pirkinys gavosi
Ryt, jei viskas pagal plana, isvaziuojam prie juros-ezeru-upes, o ka, skvalas nusimato?
The_wanted, vakar nedaug turejau laiko, bet biski zvilgtelejau tos treneres bloga. Ziauriai idomu
Reiks istaikyt laika perksiatyti viska. Kol kas pasidariau du testus, suzinojau, koks mano metabolizmo tipas (misrus, galiu valgyti viska), ir koks sudejimo tipas (tarp mezo ir endo, labiau i endo). Ir dar liudnos isvados priejau: manau, kad mano figuros tipas siek tiek panasus i treneres, o ji nors ir trenere, nors ir mazesni svori turi, nors ir rimciau, nei as treniruojasi, o maitinasi itin grieztai (susidariau nuomone is jos pateiktu valgiarasciu pavyzdziu), kalorazas itin mazas, o va leskos jos vis tiek storos
Speju, ir as kovoju su vejo malunais, t y su savom storom leskom
Nieks matyt nepades, jei toks figuros tipas is prigimties
*CoCoNuT*, tai plato stadija pasiekei, jei ilgokai svoris stovi vietoje
Reikia didint kruvi ar mazint kaloraza, ar grynint mityba...

Sorry, as siandien be lietuvisku raidziu, kompas kvailioja

Vakar kroviau daiktus kelionei ir radau i spinta nukista giliai sijona, kuri dar pavasari pirkau internetu ir netilpau, rasiau dar i tema

Ryt, jei viskas pagal plana, isvaziuojam prie juros-ezeru-upes, o ka, skvalas nusimato?

The_wanted, vakar nedaug turejau laiko, bet biski zvilgtelejau tos treneres bloga. Ziauriai idomu

*CoCoNuT*, tai plato stadija pasiekei, jei ilgokai svoris stovi vietoje

Labas rytas
Svoris kaip įkaltas laikosi, mane jau pradeda viliot galimybė sumažint maisto kiekį iki minimalaus, nes nežinau, kaip taip yra, kad atrodo nedaug valgau, vakarienė išvis gaunasi 16-17 valandą, o svoris nė krust. Gal čia nuo jogos man svoris auga?
Ir dar jaučiu pati, kaip vis labiau rūbai darosi aptempti

Svoris kaip įkaltas laikosi, mane jau pradeda viliot galimybė sumažint maisto kiekį iki minimalaus, nes nežinau, kaip taip yra, kad atrodo nedaug valgau, vakarienė išvis gaunasi 16-17 valandą, o svoris nė krust. Gal čia nuo jogos man svoris auga?

Dontstop, reikia palaidinės prie sijono, ir tada pirkinys bus į temą
Pamenu, kad rašei apie tą sijoną - šaunuolė
Jo, old.meteo pažiūrėjau skaitmeminę kritulių prognozę - šiandien vakarop nusimato smarki liūtis
Dėl svorio tai jooo, irgi galvoju, ką čia daryti, vakar sąžiningai atzumbinau valandą, bandysiu didint krūvį, nes maisto ribot kol kas labiau nenoriu
Noriu įprast prie gana sveiko (lyginant su ankstensiu) valgymo, tada gal produktus keisti mažiau kaloringais

Jo, old.meteo pažiūrėjau skaitmeminę kritulių prognozę - šiandien vakarop nusimato smarki liūtis

Dėl svorio tai jooo, irgi galvoju, ką čia daryti, vakar sąžiningai atzumbinau valandą, bandysiu didint krūvį, nes maisto ribot kol kas labiau nenoriu

Labas rytas!!
Na taip ji moterisku formu
Mano kojos visada buvo plonos, nereikia aisku isivaizduot degtuku, jos graziai plonos! Bet visada turejau ir turiu pilva! Vis juokauju, kad mano figuros tipas yra varle😂
Papildyta:
Sestadieni kaip ir nera dideliu planu, gali but kad i vakara isvaziuosim i gamta trumpam, o sekmadieni as dirbu!
QUOTE(dontstop @ 2016 06 17, 09:00)
Sveikos
The_wanted, vakar nedaug turejau laiko, bet biski zvilgtelejau tos treneres bloga.

The_wanted, vakar nedaug turejau laiko, bet biski zvilgtelejau tos treneres bloga.
Na taip ji moterisku formu

Papildyta:
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 06 17, 08:24)
Sestadieni kaip ir nera dideliu planu, gali but kad i vakara isvaziuosim i gamta trumpam, o sekmadieni as dirbu!