Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-aisias

Labas rytas smile.gif
Taip, kiekvienas renkasi sau patogią mitybą ir strategiją lieknėjimui 4u.gif

Mano pusryčiai buvo bananas, o dabar bus daug vandens.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Vakar dienos meniu:

šalta avižinė košė stiklainyje ("lazy porridge") pusė porcijos 210 kcal

tofu kepsneliai 300
pomidorai, agurkai 120

cikorija 88
morkų lazdelės su humusu 240

šaltibarščiai du bliūdai 460

Viso 1418

QUOTE(mamuke68 @ 2016 06 27, 22:23)
Aš dar pakeliui... biggrin.gif

Pagal liniuotę matau, kad nebedaug liko thumbup.gif
QUOTE(the_wanted @ 2016 06 27, 23:33)
Nusipirkau pirma karta avinzirniu  smile.gif Ka dazniausiai su jais gaminat salotas ar valgot kaip garnira?

Aš dažniausiai valgau kaip pagrindinį patiekalą pietum arba vakarienei smile.gif Man labai skanu patroškinti su kiauliena ir pomidorais/pomidorų pasta smile.gif Na ir kaskart kai perku gatavą humusą, galvoju, kad kitą sykį būtinai gaminsiu naminį biggrin.gif Bet vis neprisiruošiu blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas!

Mano nuostabai, nors ir per Jonines valgiau ka norejau, per savaite -0.600 bigsmile.gif
Svarbiausia po tokios dienos grizti prie iprastos sau mytibos smile.gif Taip ir dariau, penktadieni ir saslyka valgiau ir zuvi su bulvytemis, vakare ir ledus kapojau biggrin.gif Bet sestadieni, sekmadieni jau pagal plana smile.gif
Atsakyti
QUOTE(the_wanted @ 2016 06 27, 22:33)
Nusipirkau pirma karta avinzirniu  smile.gif Ka dazniausiai su jais gaminat salotas ar valgot kaip garnira?

Avinžirniai į salotas labai skanu, arba paskrudinti orkaitėje su prieskoniais mirksiukas.gif

Na o aš vakar su savo naktiniu badavimu paskui suvalgiau 300 kcal mažiau, ko pasekoje šiandien esu lengvesnė thumbup.gif galiu pasakyti labai keista, bet nebuvo to baisaus noriu valgyti, o ir visą dieną paskui jaučiausi gerai. Vakar net vakarienė mano buvo 8:30, kas man nebūdinga, kai dirbu iki 11 thumbup.gif taigi šiandien vėl toliau praleidžiu pusryčius, stebėsiu save toliau happy.gif
Atsakyti
Labas rytukas 4u.gif Na va, aš po vakarykščios dienos - TIK VANDUO- puikiai sekasi, jokių blogų minčių biggrin.gif Šiandien ryte kava + pasukų varškės indelis. Per pietus dar nežinau, - kažkaip kokių kruopų norisi wub.gif Prie manęs bando mano anytėlė jungtis thumbup.gif Tai tiek žinių pas mane.Sėkmės ir Jums visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 06 28, 08:57)
Labas rytas  smile.gif
Taip, kiekvienas renkasi sau patogią mitybą ir strategiją lieknėjimui  4u.gif

Arba vis ieško ir ieško, kas tinka ax.gif aš vis dar nerandu "teisingo" kelio. Vis paslystu. Tai taip ir gaunas pirmyn atgal. Reikia jaučiu kažką kitaip daryt g.gif

Šiandien išbandžiau pusryčiams kiaušinius (putpelių), na tai tikra tiesa, kad soti buvau labai ilgai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2016 06 28, 12:43)
Arba vis ieško ir ieško, kas tinka ax.gif aš vis dar nerandu "teisingo" kelio. Vis paslystu. Tai taip ir gaunas pirmyn atgal. Reikia jaučiu kažką kitaip daryt g.gif

Čia irgi tiesa bigsmile.gif
Atsakyti
...tas KAŽKĄ KITAIP DARYT- man ir pasiteisina. Šią mintį pasigavau iš moters, kuri visą savo sąmoningą - netrumpą gyvenimą nevartoja jokio maisto pirmadieniais- kad ir kokia šventė būtų...Žinau, kad jau kuris laikas tą daro ir penktadieniais. Bandau ir aš. Pasiteisina. Jaučiuosi žvalesnė, lengvesnė ir laimingesnė. Daugiau energijos, nuotaika geresnė. Tai va taip. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2016 06 28, 22:29)
...tas KAŽKĄ KITAIP DARYT- man ir pasiteisina. Šią mintį pasigavau iš moters, kuri visą savo sąmoningą - netrumpą gyvenimą nevartoja jokio maisto pirmadieniais- kad ir kokia šventė būtų...Žinau, kad jau kuris laikas tą daro ir penktadieniais. Bandau ir aš. Pasiteisina. Jaučiuosi žvalesnė, lengvesnė ir laimingesnė. Daugiau energijos, nuotaika geresnė. Tai va taip. thumbup.gif

O kaip atrodo ta moteris? Ar jos kūnas išduoda jos pastangas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 06 28, 23:15)
O kaip atrodo ta moteris? Ar jos kūnas išduoda jos pastangas?  smile.gif

Norėčiau taip atrodyti jos amžiaus thumbup.gif Atrodo gal 15 metų jauniau thumbup.gif Tikrai, nė kiek neperdedu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Vakar dienos kcal:

košė indelyje (lazy porridge) 210

granatų sultys (svečiuose, nepavyko išsisukt) 90

šaltibarščiai 310

lašišos medalionas ant griliaus 295
kinietiški kopūstai su sojos padažu 35

viso 940 (pavariau doh.gif , va ką reiškia būt užsiėmusiai ir visą dieną ne namuose)

Vakar buvau su vaikais Macdonalde ir nepatikėsit, nieko nevalgiau bigsmile.gif Išgėriau tik puslitrį kokakolos zero. Sutaupiau tūkstančius kcal bigsmile.gif

QUOTE(the_wanted @ 2016 06 28, 10:48)
Bet sestadieni, sekmadieni jau pagal plana smile.gif

Pagal tos trenerės planą, taip? smile.gif

QUOTE(mamuke68 @ 2016 06 28, 12:55)
Prie manęs bando mano anytėlė jungtis thumbup.gif

Su kompanija bus smagiau thumbup.gif

QUOTE(sima_1 @ 2016 06 28, 13:43)
aš vis dar nerandu "teisingo" kelio.

O kaip dabar maitiniesi, po to, kai grįžai iš mamos? smile.gif
QUOTE(mamuke68 @ 2016 06 28, 23:29)
Žinau, kad jau kuris laikas tą daro ir penktadieniais.

Atsiprašau, kad aš vis apie tą patį, pažadu, paskutinį kartą kišuosi blush2.gif Su laiku tos moters metabolizmas suletėjo taip, kad jau nebepakanka vienos dienos bado per savaitę. Ji jau badauja dvi dienas... Ateity prireiks ir trečios ax.gif
Atsakyti
Atsiprašau, kad aš vis apie tą patį, pažadu, paskutinį kartą kišuosi blush2.gif Su laiku tos moters metabolizmas suletėjo taip, kad jau nebepakanka vienos dienos bado per savaitę. Ji jau badauja dvi dienas... Ateity prireiks ir trečios ax.gif

dontstop, viskas ok, kad kišiesi su metabolizmu, bet reikia žinoti, kad jai jau 62 meteliai, o atrodo thumbup.gif Pavydėtinai. Man tai tinka, ir kolkas aš tai darau thumbup.gif
Atsakyti