Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-aisias

QUOTE(dontstop @ 2016 06 30, 09:51)
O ir sportas gal pagal tą trenerę?  bigsmile.gif

Taip, i programa ieina ir treniruociu programa smile.gif
Kaip darote chia pudinga? Noreciau isbandyt, kol kas chia seklas naudojau tik i salotas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(the_wanted @ 2016 06 30, 11:02)
Taip, i programa ieina ir treniruociu programa smile.gif
Kaip darote chia pudinga? Noreciau isbandyt, kol kas chia seklas naudojau tik i salotas smile.gif

Dariau pagal šį receptą 4u.gif
Atsakyti
Sveikos

Vėl karščiai, nebežinau ką valgyt. Vakar buvo svečių, atsinešė tortą doh.gif tai buvo mano vakarienė blush2.gif
Aš turbūt tuoj turesiu stot į kokią kitokią grupę "eskime kartu" ar pan. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2016 06 30, 13:11)
Sveikos

Vėl karščiai, nebežinau ką valgyt. Vakar buvo svečių, atsinešė tortą doh.gif tai buvo mano vakarienė blush2.gif
Aš turbūt tuoj turesiu stot į kokią kitokią grupę "eskime kartu" ar pan. verysad.gif

thumbup.gif biggrin.gif thumbup.gif biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ėskim biggrin.gif
Aš šiandien nuo ryto noriu MĖSOS lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 06 30, 11:12)
Dariau pagal šį receptą  4u.gif

Ačiū! Išbandysiu sekmadieni, diena kai leista ryte pasmaližiauti proto ribuose😂
Papildyta:
QUOTE(sima_1 @ 2016 06 30, 13:11)

thumbup.gif lotuliukas.gif
Man per tokius karščius labai norisi vakare ledų arba šalto alaus blush2.gif Gelbėja nektarinas iš anksto padėtas šaldytuve😂👏
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Vakar dienos kcal:

grikiai su pesto 165
cikorija 40
canelloni su kalakutiena 390
vištienos blauzdelės, kuskusas, salotos 630
šalta kakava 152
dar viena blauzdelė 130

viso 1507

Sima_1, gal tau reikia griežtesnio plano? Nes kai tiesiog stengiesi nevalgyt kažko nedietiško, tai vieną dieną laikaisi, kitą va torto atnešė, ar vyras ledų, ir jau nebe... Man žinai kas padėjo - aš sau konkrečiai į sąsiuvinuką, kur rašausi kalorijas, parašiau grynai stulpeliu, kokių produktų noriu atsisakyti, ir pradėjau iškart ieškotis alternatyvų. Nes šiaip imti ir atsisakyti, jei iki to reguliariai valgei, labai labai sunku, reikalauja didžiulių valios pastangų ir greičiausiai anksčiau ar vėliau pratrūksi. O strategija pakeisti kažkuo kitu, ne mažiau skaniu, bet mažiau kaloringu ar sveikesniu, tikrai pasiteisina thumbup.gif Aš sau rašiausi, kad turiu atsisakyti kapučino, užpilamos arbatos, sūrelių, varškyčių, jogurtų su priedais, pudingų ir kt pieniškų desertų. Ir va jau ~3,5 mėn jų nebevalgau ir tikiuosi nebegrįšiu prie jų niekada. Kolkas tikrai netraukia, nes atradau puikių alternatyvų smile.gif O kam neatradau, prie to vis grįžtu silpnumo akimirkomis, tai čipsai ir kebabai...ir va matau, kame problema - kad dar neatradau, kuom juos pakeisti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 07 01, 08:32)
Sima_1, gal tau reikia griežtesnio plano? Nes kai tiesiog stengiesi nevalgyt kažko nedietiško, tai vieną dieną laikaisi, kitą va torto atnešė, ar vyras ledų, ir jau nebe... Man žinai kas padėjo - aš sau konkrečiai į sąsiuvinuką, kur rašausi kalorijas, parašiau grynai stulpeliu, kokių produktų noriu atsisakyti, ir pradėjau iškart ieškotis alternatyvų. Nes šiaip imti ir atsisakyti, jei iki to reguliariai valgei, labai labai sunku, reikalauja didžiulių valios pastangų ir greičiausiai anksčiau ar vėliau pratrūksi. O strategija pakeisti kažkuo kitu, ne mažiau skaniu, bet mažiau kaloringu ar sveikesniu, tikrai pasiteisina  thumbup.gif  Aš sau rašiausi, kad turiu atsisakyti kapučino, užpilamos arbatos, sūrelių, varškyčių, jogurtų su priedais, pudingų ir kt pieniškų desertų. Ir va jau ~3,5 mėn jų nebevalgau ir tikiuosi nebegrįšiu prie jų niekada. Kolkas tikrai netraukia, nes atradau puikių alternatyvų  smile.gif  O kam neatradau, prie to vis grįžtu silpnumo akimirkomis, tai čipsai ir kebabai...ir va matau, kame problema - kad dar neatradau, kuom juos pakeisti  ax.gif

Labas, ačiū kad galvoji apie mane biggrin.gif
Man ne tai kad reikia griežtesnio plano (nors irgi nepamaišytų), bet reikia, kad aš aplamai laikyčiausi bet kokio to plano. O ne kad progai pasitaikius ir slystelčiau.
Pas mane ant šaldytuvo kaba sveikos mitybos piramidė ir t.t., bet tai visai netrukdo lyst į tą šaldytuvą ne visai sveiko maisto biggrin.gif
Nežinau, kaip sustiprint savo valią, kaip užsimotyvuot doh.gif

Dėl čipsų ir kebabo: na čipsų matyt nelabai bus kuo pakeist. O kebabą tai gal namie galima pasidaryt? g.gif iš esmės kas jame labai blogo? Padažas? Galima iš kokio nat jogurto jį pasidaryt, na o toliau mėsa, daržovės, lavašas.
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2016 07 01, 13:02)

Dėl čipsų ir kebabo: na čipsų matyt nelabai bus kuo pakeist. O kebabą tai gal namie galima pasidaryt? g.gif iš esmės kas jame labai blogo? Padažas? Galima iš kokio nat jogurto jį pasidaryt, na o toliau mėsa, daržovės, lavašas.

Darau namie daug vyniotinių iš tortilijų, bet argi tai kebabas blush2.gif Neatsispiriu tikriems, iš kebabinės... O kas juose blogo: kalorijos, balti miltai, riebalai, angliavandenių ir baltymų derinys... verysad.gif
Atsakyti
Mano silpnybe - geras suris rolleyes.gif Ir as jo tikrai neatsisakysiu. Gyvename gi tik viena karta biggrin.gif Tik valgoma kieki smarkiai sumazinau ir stengiuosi jo nevalgyti vakare.
Bet man lengva kalbeti, nes maistas niekada nebuvo numeris uno. Visuomet megau darzoves, tai ne kancia jas valgyti. Kebabu nesuprantu, bet megstu skania pica. Tai karta per savaite darau cheating valgyma ir leidziu sau ja be jokios grauzaties.
Cipsus irgi megstu, bet kiek kaloriju (25g = 600 kcal) blink.gif

Pas mus irgi karsta, bet kai karsta, tai man ir valgyti ne itin norisi. Vakar pietums valgiau makaronu likucius, pries 18h - siek tiek surio, vakarienei - nieko.
Siandiena pietums salotu bliudas su darzovem ir mazytis gabalelis vistienos, desertui - tresnes.

Manksta buvo ti 1-a sia savaite. Bet gal pavyks pasimankstinti rytoj. O sekmadieni matuosiu apimtis (2-as matavimas, tai matysiu, ar yra bent kokie rezultatai).
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 07 01, 12:30)
Darau namie daug vyniotinių iš tortilijų, bet argi tai kebabas  blush2.gif  Neatsispiriu tikriems, iš kebabinės... O kas juose blogo: kalorijos, balti miltai, riebalai, angliavandenių ir baltymų derinys... verysad.gif

NA tas tiesa.. blush2.gif bet tegu tai būna mažytė tavo nuodėmė blush2.gif biggrin.gif

QUOTE(Pireja @ 2016 07 01, 13:45)
Mano silpnybe - geras suris  rolleyes.gif Ir as jo tikrai neatsisakysiu. Gyvename gi tik viena karta  biggrin.gif Tik valgoma kieki smarkiai sumazinau ir stengiuosi jo nevalgyti vakare.
Bet man lengva kalbeti, nes maistas niekada nebuvo numeris uno. Visuomet megau darzoves, tai ne kancia jas valgyti. Kebabu nesuprantu, bet megstu skania pica. Tai karta per savaite darau cheating valgyma ir leidziu sau ja be jokios grauzaties.
Cipsus irgi megstu, bet kiek kaloriju (25g = 600 kcal)  blink.gif

Pas mus irgi karsta, bet kai karsta, tai man ir valgyti ne itin norisi. Vakar pietums valgiau makaronu likucius, pries 18h - siek tiek surio, vakarienei - nieko.
Siandiena pietums salotu bliudas su darzovem ir mazytis gabalelis vistienos, desertui - tresnes.

Manksta buvo ti 1-a sia savaite. Bet gal pavyks pasimankstinti rytoj. O sekmadieni matuosiu apimtis (2-as matavimas, tai matysiu, ar yra bent kokie rezultatai).

Kokį sūrį mėgsti? rolleyes.gif aš irgi labai mėgstu sūrius,bet riboju, tik iš ryto leidžiu sau.
Atsakyti
Oj, visus biggrin.gif Ir pelesinius, ir camemberta, ir smirdanti ozku, ir kietesni (dziugo tipo), ir lietuviskus, ir ne. As skanauju mazomis riekelemis, viena ir be duonos.
Atsakyti