QUOTE(dontstop @ 2016 07 01, 08:32)
Sima_1, gal tau reikia griežtesnio plano? Nes kai tiesiog stengiesi nevalgyt kažko nedietiško, tai vieną dieną laikaisi, kitą va torto atnešė, ar vyras ledų, ir jau nebe... Man žinai kas padėjo - aš sau konkrečiai į sąsiuvinuką, kur rašausi kalorijas, parašiau grynai stulpeliu, kokių produktų noriu atsisakyti, ir pradėjau iškart ieškotis alternatyvų. Nes šiaip imti ir atsisakyti, jei iki to reguliariai valgei, labai labai sunku, reikalauja didžiulių valios pastangų ir greičiausiai anksčiau ar vėliau pratrūksi. O strategija pakeisti kažkuo kitu, ne mažiau skaniu, bet mažiau kaloringu ar sveikesniu, tikrai pasiteisina

Aš sau rašiausi, kad turiu atsisakyti kapučino, užpilamos arbatos, sūrelių, varškyčių, jogurtų su priedais, pudingų ir kt pieniškų desertų. Ir va jau ~3,5 mėn jų nebevalgau ir tikiuosi nebegrįšiu prie jų niekada. Kolkas tikrai netraukia, nes atradau puikių alternatyvų

O kam neatradau, prie to vis grįžtu silpnumo akimirkomis, tai čipsai ir kebabai...ir va matau, kame problema - kad dar neatradau, kuom juos pakeisti
Labas, ačiū kad galvoji apie mane
Man ne tai kad reikia griežtesnio plano (nors irgi nepamaišytų), bet reikia, kad aš aplamai laikyčiausi bet kokio to plano. O ne kad progai pasitaikius ir slystelčiau.
Pas mane ant šaldytuvo kaba sveikos mitybos piramidė ir t.t., bet tai visai netrukdo lyst į tą šaldytuvą ne visai sveiko maisto
Nežinau, kaip sustiprint savo valią, kaip užsimotyvuot
Dėl čipsų ir kebabo: na čipsų matyt nelabai bus kuo pakeist. O kebabą tai gal namie galima pasidaryt?

iš esmės kas jame labai blogo? Padažas? Galima iš kokio nat jogurto jį pasidaryt, na o toliau mėsa, daržovės, lavašas.