Mamuke68, per kiek laiko pasiekei rezultatų, kuriuos matom tavo linijuotėj?

QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 06 29, 10:18)
116 kg svėriau prieš 6- erius metus.

QUOTE(dontstop @ 2016 06 29)
Vakar buvau su vaikais Macdonalde ir nepatikėsit, nieko nevalgiau
Išgėriau tik puslitrį kokakolos zero. Sutaupiau tūkstančius kcal 
O kaip dabar maitiniesi, po to, kai grįžai iš mamos?

O kaip dabar maitiniesi, po to, kai grįžai iš mamos?

Nu šaunuolė

Stengiuosi grįžt prie savo plano - jokių saldumynų, ankstyvos vakarienės, ir t.t.
Na kolkas lyg mažėja svoris, bet šiaip tai esu visiškai nepatenkinta savo atvaizdu veidrody, ypač su maudymuku

QUOTE(mamuke68 @ 2016 06 29, 09:44)
Stipri tavo valia

QUOTE(sima_1 @ 2016 06 29, 10:01)
Na kolkas lyg mažėja svoris, bet šiaip tai esu visiškai nepatenkinta savo atvaizdu veidrody, ypač su maudymuku
kažkaip galvoju kad tikriausiai be sporto neapseisiu. Gal rudenį kažką pradėčiau 

Pas mane ta pati problema. Kilu gal tik 2-3kg virs noretino svorio, bet vaizdas veidrodyje liudnas. Kitos su +10kg geriau atrodo... Ir visa tai po antrojo nestumo, nors priaugus buvau tik 8, ant galo dar 1kg ir pamest spejau. Visas kunas dabar toks pliurza, flop-flop...

Vakar buvo labai sunki diena, vakare nieko nevalgiau, bet leidau sau saltos alaus bokaleli...
Siandienos meniu:
- pusryciai: dvi rugines duonos riekes su siek tiek sviesto, becukre kava
- pietus: italu restorane (labai retai pietauju nebiure, tai kaloriju labai neziuresiu)
- vakariene: salotu bliudas su kumpiu arba virtu kiausiniu.
QUOTE(sima_1 @ 2016 06 29, 12:01)
bet šiaip tai esu visiškai nepatenkinta savo atvaizdu veidrody, ypač su maudymuku
kažkaip galvoju kad tikriausiai be sporto neapseisiu. Gal rudenį kažką pradėčiau 

QUOTE(Pireja @ 2016 06 29, 12:27)
Visas kunas dabar toks pliurza, flop-flop...
Atsiprašau, kad aš vėl pradedu savo litanijas

Pireja, ar nenori išbandyti mankštas per youtubę? Nereikės ir laiką derinti, yra visokių pagal sudėtingumą ir tipą. Man labai patinka fitnessblender kanalas, jie turi apie 700 skirtingų mankštų ir vis įkelia naujų

FitnessBlender kanalas
QUOTE(dontstop @ 2016 06 29, 11:12)
Oi, net nesiginciju. Kazkada turejau labai stiprius nugaros raumenis (kazkada skiepijo nuo kazko po mentimi, tai sesele klause, ar as sportininke

Nezinojau sito kanalo, labai dekui, issisaugojau. Pasistudijuosiu, turetu man tikti.
Aš irgi pastrigau 74 zonoj
Vakar buvo apėmęs liūdesys baisulinis, bet šiandien geriau jau

Vakar buvo apėmęs liūdesys baisulinis, bet šiandien geriau jau

dontstop , taip pagal tos treneres plana, kartais negrieztai, keiciu produktus pagal savo nuoziura, na neturiu as namie rudu ryziu, tai valgau grykius pagrinde, vietoj pupeliu valgysiu rytoj avinzirnius
uzkandziai ne visada tokie kaip parasyta, bet kai iseinu is namu visada morku pasiimu 
:D Nuo kitos savaites sportuosiu

Sveikos
Vakar dienos kcal:
1/2 banano 50
šokoladinis chia sėklų pudingas 400
canelloni su kalakutiena 650
šalta kakava 152
brokolių ir sūrio blyneliai 434
Viso 1686
Chia sėklų pudingas fantastiškas, skaniau, nei bet koks parduotuvinis pieniškas desertas
Bet kaloringas. Gaminsiu vėl, bet nedažnai...
Brokolių blyneliai pagal lieknas bites super
Bet irgi kaloringoka... Pagaminsiu dar kada vyrui, o taip paliksiu įprastus mūsų dažnai gaminamus daržovių blynelius...
Šįryt jau apsipirkau savaitei, šį kartą Lidle
Seniai reikėjo pabandyti nueiti 8 val, žmonių buvo nedaug, o eilių visai nei kiek, prieš mane vienas žmogus buvo, kol išdėliojau prekes, jau ir tas spėjo apsipirkti. Kasininkės labai greitai dirba.
Savaitei pirkau (turint omeny, kad dar pilnas šaldytuvas lenkiškų gėrybių): kriaušių, baklažanų, pomidorų, kalafiorų, šparagų, pieno, duonos, tortilijų (jei kartais savaitgalį važiuotume į gamtą, bet turbūt ne, karšta), vaikams po bandelę
Nezinojau sito kanalo, labai dekui, issisaugojau. Pasistudijuosiu, turetu man tikti.
Nėr už ką, kad tik padėtų
O ir sportas gal pagal tą trenerę?

Vakar dienos kcal:
1/2 banano 50
šokoladinis chia sėklų pudingas 400
canelloni su kalakutiena 650
šalta kakava 152
brokolių ir sūrio blyneliai 434
Viso 1686
Chia sėklų pudingas fantastiškas, skaniau, nei bet koks parduotuvinis pieniškas desertas

Brokolių blyneliai pagal lieknas bites super

Šįryt jau apsipirkau savaitei, šį kartą Lidle

Savaitei pirkau (turint omeny, kad dar pilnas šaldytuvas lenkiškų gėrybių): kriaušių, baklažanų, pomidorų, kalafiorų, šparagų, pieno, duonos, tortilijų (jei kartais savaitgalį važiuotume į gamtą, bet turbūt ne, karšta), vaikams po bandelę

QUOTE(Pireja @ 2016 06 29, 13:20)
Nėr už ką, kad tik padėtų

QUOTE(the_wanted @ 2016 06 29, 17:34)
O ir sportas gal pagal tą trenerę?