Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-aisias

Mamuke68, per kiek laiko pasiekei rezultatų, kuriuos matom tavo linijuotėj? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 06 29, 10:18)
Mamuke68, per kiek laiko pasiekei rezultatų, kuriuos matom tavo linijuotėj?  smile.gif

116 kg svėriau prieš 6- erius metus. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 06 29)
Vakar buvau su vaikais Macdonalde ir nepatikėsit, nieko nevalgiau  bigsmile.gif  Išgėriau tik puslitrį kokakolos zero. Sutaupiau tūkstančius kcal  bigsmile.gif

O kaip dabar maitiniesi, po to, kai grįžai iš mamos?  smile.gif

Nu šaunuolė thumbup.gif va čia tai valia biggrin.gif 4u.gif

Stengiuosi grįžt prie savo plano - jokių saldumynų, ankstyvos vakarienės, ir t.t.
Na kolkas lyg mažėja svoris, bet šiaip tai esu visiškai nepatenkinta savo atvaizdu veidrody, ypač su maudymuku blush2.gif kažkaip galvoju kad tikriausiai be sporto neapseisiu. Gal rudenį kažką pradėčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2016 06 29, 09:44)
116 kg svėriau prieš 6- erius metus. verysad.gif

Stipri tavo valia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2016 06 29, 10:01)
Na kolkas lyg mažėja svoris, bet šiaip tai esu visiškai nepatenkinta savo atvaizdu veidrody, ypač su maudymuku blush2.gif kažkaip galvoju kad tikriausiai be sporto neapseisiu. Gal rudenį kažką pradėčiau g.gif

Pas mane ta pati problema. Kilu gal tik 2-3kg virs noretino svorio, bet vaizdas veidrodyje liudnas. Kitos su +10kg geriau atrodo... Ir visa tai po antrojo nestumo, nors priaugus buvau tik 8, ant galo dar 1kg ir pamest spejau. Visas kunas dabar toks pliurza, flop-flop... cool.gif Be sporto neapsieisiu, o nusimato tik rugseji. Tai bandau namie pasimankstinti, bent jau pilvo lasinius pajudinti. Rankom galima atsispaudimus daryti, su kojom sunkiausia, mano manymu.

Vakar buvo labai sunki diena, vakare nieko nevalgiau, bet leidau sau saltos alaus bokaleli...
Siandienos meniu:
- pusryciai: dvi rugines duonos riekes su siek tiek sviesto, becukre kava
- pietus: italu restorane (labai retai pietauju nebiure, tai kaloriju labai neziuresiu)
- vakariene: salotu bliudas su kumpiu arba virtu kiausiniu.
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2016 06 29, 12:01)
bet šiaip tai esu visiškai nepatenkinta savo atvaizdu veidrody, ypač su maudymuku blush2.gif kažkaip galvoju kad tikriausiai be sporto neapseisiu. Gal rudenį kažką pradėčiau g.gif

QUOTE(Pireja @ 2016 06 29, 12:27)
Visas kunas dabar toks pliurza, flop-flop... 

Atsiprašau, kad aš vėl pradedu savo litanijas blush2.gif , bet čia kaip tik pavyzdžiai, kai riebalų santykis didelis, raumenų mažai. Jo, reikia sportuot. Bus stangrus kūnas, jokie lašinukai nelkabės, kai jų tiesiog nebus pertekliaus thumbup.gif

Pireja, ar nenori išbandyti mankštas per youtubę? Nereikės ir laiką derinti, yra visokių pagal sudėtingumą ir tipą. Man labai patinka fitnessblender kanalas, jie turi apie 700 skirtingų mankštų ir vis įkelia naujų bigsmile.gif

FitnessBlender kanalas

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 06 29, 11:12)
bet čia kaip tik pavyzdžiai, kai riebalų santykis didelis, raumenų mažai.

FitnessBlender kanalas

Oi, net nesiginciju. Kazkada turejau labai stiprius nugaros raumenis (kazkada skiepijo nuo kazko po mentimi, tai sesele klause, ar as sportininke biggrin.gif ) O dabar jau pradedu jausti, kad tu raumenu nei puses nelike, ir nugara vis dazniau pradeda mausti nuo nuolatinio sedejimo prie kompo...

Nezinojau sito kanalo, labai dekui, issisaugojau. Pasistudijuosiu, turetu man tikti.
Atsakyti
...jau taip noriu iš 888888888 zonos išlipti doh.gif doh.gif doh.gif Niekaip... doh.gif
Atsakyti
Aš irgi pastrigau 74 zonoj verysad.gif
Vakar buvo apėmęs liūdesys baisulinis, bet šiandien geriau jau biggrin.gif
Atsakyti
tavo 74 kg turėjau prieš 4 metelius...Svajonė... wub.gif Matai, čia kas kam yra svajonė...Man 75 wub.gif
Atsakyti
dontstop , taip pagal tos treneres plana, kartais negrieztai, keiciu produktus pagal savo nuoziura, na neturiu as namie rudu ryziu, tai valgau grykius pagrinde, vietoj pupeliu valgysiu rytoj avinzirnius 4u.gif uzkandziai ne visada tokie kaip parasyta, bet kai iseinu is namu visada morku pasiimu biggrin.gif:D:D Nuo kitos savaites sportuosiu ax.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Vakar dienos kcal:

1/2 banano 50
šokoladinis chia sėklų pudingas 400
canelloni su kalakutiena 650
šalta kakava 152
brokolių ir sūrio blyneliai 434

Viso 1686

Chia sėklų pudingas fantastiškas, skaniau, nei bet koks parduotuvinis pieniškas desertas wub.gif Bet kaloringas. Gaminsiu vėl, bet nedažnai...

Brokolių blyneliai pagal lieknas bites super thumbup.gif Bet irgi kaloringoka... Pagaminsiu dar kada vyrui, o taip paliksiu įprastus mūsų dažnai gaminamus daržovių blynelius...

Šįryt jau apsipirkau savaitei, šį kartą Lidle bigsmile.gif Seniai reikėjo pabandyti nueiti 8 val, žmonių buvo nedaug, o eilių visai nei kiek, prieš mane vienas žmogus buvo, kol išdėliojau prekes, jau ir tas spėjo apsipirkti. Kasininkės labai greitai dirba.
Savaitei pirkau (turint omeny, kad dar pilnas šaldytuvas lenkiškų gėrybių): kriaušių, baklažanų, pomidorų, kalafiorų, šparagų, pieno, duonos, tortilijų (jei kartais savaitgalį važiuotume į gamtą, bet turbūt ne, karšta), vaikams po bandelę smile.gif

QUOTE(Pireja @ 2016 06 29, 13:20)

Nezinojau sito kanalo, labai dekui, issisaugojau. Pasistudijuosiu, turetu man tikti.

Nėr už ką, kad tik padėtų smile.gif

QUOTE(the_wanted @ 2016 06 29, 17:34)
Nuo kitos savaites sportuosiu ax.gif

O ir sportas gal pagal tą trenerę? bigsmile.gif
Atsakyti