Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai, achimenės ir kt. gesnerijiniai-26

Silvija72, labai šaunu thumbup.gif Ypač nustebino DS_Chrustalnoje Kruževo - nuotraukoje atrodo nuostabiai, turbūt - ir tikrovėje wub.gif
Atsakyti
Vargau kol susimažinau strepsius, o jau penki nauji stypso ant plangės. Ir dar įpirštas DS-Chrustalnoje Kruževo pasodintas lapas. O pavasaris dar toli... tai kažin kiek dar jų atsiras g.gif O kur dar visos kitos, kurių irgi daugėja lotuliukas.gif
Ir ką daryt ? Šiemet užpuolęs ne pirkimo. o mainų virusas, paštininkės jau skersuoja į mane.
Atsakyti
Visada norėjai naujienų mirksiukas.gif DS X.Kruževo tikrai vertas dėmesio, nekaprizingas, gausiai žydi . Labai buvo mylimas, dabar vaikuojasi, sugalvojau atnaujinti. O paštininkės tegul dirba savo darbą ir susilaiko nuo nereikalingų komentarų.
Atsakyti
pas musu dangus su zeme maisos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 07 02, 20:51)
Ir ką daryt ? Šiemet užpuolęs ne pirkimo. o mainų virusas

Vidam, o kodėl nedaryti to, kas teikia džiaugsmą? 4u.gif

Mano didysis ryto džiaugsmas - pagaliau prapliupęs lietus thumbup.gif Pradėjus griaudėti ir pakilus vėjui, apie 5 val kėliausi susinešti augintinius iš balkono. O dabar lyja labai ramiai, tai vėl gabensiu savo turtą atgal - tegul ir jie pasidžiaugia gaivesniu, drėgnu oru biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
pas mus nesimaišo dangus su žeme, bet griaustinis tai nuo penkių val trankėsi ir taip garsiai kad seniai nebuvau tokio girdėjusi. O prilijo gausiai, dar ir dabar lyja. Bet kaip džiaugiuosi kad atvės smile.gif
Papildyta:
ausraz, kartu parašėm smile.gif Pas mane žydės tas kur tu davei, dideliais lapais (vis užmirštu kas ten toks) Bet ne iš viršūnės, o iš stiebo, kažkur po lapais bus vienas žiedelis, jau net ir spalva matosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 03 liepos 2016 - 07:22
nors ne i tema bet pagaliau jau pirmos ds begonytes perisi,issirito mazyliai,kaip dziugina bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 07 03, 08:21)
Pas mane žydės tas kur tu davei, dideliais lapais (vis užmirštu kas ten toks) Bet ne iš viršūnės, o iš stiebo, kažkur po lapais bus vienas žiedelis, jau net ir spalva matosi.

Smagu 4u.gif Smitianta (arba, kaip siūloma lietuviškai sakyti, - smitijantė ax.gif ) Mano irgi kelios pradėjo pumpurus krauti - labai keista, anksti šiemet. Čia tos, kur arčiau manęs, labiau prižiūrėtos, gražesnės, kur kas kompaktiškesnės už buvusias kaimynes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 03 liepos 2016 - 07:37
Užsirašysiu dabar kad nepamiršti .

silvija apžiūrėjau tas begonijas, na tikrai yra labai gražiais lapais, nuostabiais, bet auga ne mažos, tai tik tam kas turi mažai gėlių tinkamos. O kaip man tai nėra vietos.
Papildyta:
QUOTE(ausrazs @ 2016 07 03, 08:32)
labiau prižiūrėtos, gražesnės, kur kas kompaktiškesnės už buvusias kaimynes.

matytum pas mane kokiais dviem lapais, kaip delnas didumo. Bet man labai patinka, kad tokie įspūdingi lapai thumbup.gif Super atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2016 07 03, 08:26)
pirmos ds begonytes perisi,issirito mazyliai,kaip dziugina bigsmile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
vidam ar augini ds lena?turiu vaikiuka nebloga,tik dar paaugt turi,na ta veisle mane stebina,kaip uzsidejo npavasari kepure,taip ir sedi,net per visa kepinima,jai ne motais,man l grazi,ir beproblemine svarbiausia,tavo laura isodinta didesniam vazonelyje auga,kai prades krautis pumpurus gales keliaut pas tave,tikrai ilgiau nelaikysiu,labai nera vietos doh.gif
Atsakyti
Aš tai nieko prieš, gali nors šiandien keliauti, bet kad tu daugiau nieko neturi, o vienai keliauti iš taip toli, manau per didelis komfortas. Lenos neturiu, man gerai ir mažas, pigiau kainuos lotuliukas.gif ar pas tave ar pas mane augs vienas ir tas pats. Viskas su strepsais baigta, tikrai daugiau nini. Jei dar ką imsiu iš tavęs tai sanpaulijų gražių ir nelepių. peržiūrėsiu katalogą, ko neturėsi vaikais gal duosi po lapuką g.gif
Papildyta:
perkeliam susirašinėjimą į AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti