Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai, achimenės ir kt. gesnerijiniai-26

QUOTE(silvija72 @ 2016 07 03, 09:15)
vidam ar augini ds lena?

Jei Vidam turi ir nepretenduoja, aš paimčiau blush2.gif Tikrai labai faina veislė wub.gif

Aha, jau perskaičiau - neturi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 03 liepos 2016 - 08:38
dar turesiu,ant rudens,ir ivairesniu veisliu,is naujesniu siek tiek.
Atsakyti
Mano Venecija čiut pagražėjo wub.gif (tikros spalvos su savo fotiku neišlaužiu niekaip blush2.gif ...)
user posted image
Atsakyti
Tikra rožė wub.gif
O aš ausrazs tau labai dėkinga kad pradėjau ir kitokius gesnerijinius auginti- juk ir achimenę, ir koleriją, ir tą smitiantą įtaisei wub.gif Man ta palangė kur sanpaulijos ir visos kitos, pati gražiausia biggrin.gif Vis prie jos prieinu. Aišku strepsų daugiausiai ir jie vieni turi užėmę visą palangę (manau taip ir bus nes neįmanoma jų atsikratyti hihihi.gif )

Po lietaus gaiva, paukštukai čiulba, vėjas plevena užuolaidą, palangės žieduotos, šalia katė miega...na ko mano amžiuje daugiau reikia, tikra palaima wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 07 03, 12:25)
ausrazs tau labai dėkinga kad pradėjau ir kitokius gesnerijinius auginti- juk ir achimenę, ir koleriją,  ir tą smitiantą  įtaisei  wub.gif

irnesakyk.gif Turbūt dar chiritos reikėtų biggrin.gif Bet dauguma jų didelės auga...

Pirmas žiedas DS-Abrau Diurso wub.gif Spalva graži, kotelis nelabai laiko. Įsiūlė Silvija72, sakė - "nesigailėsi". Ačiū, gal ir nesigailėsiu, kaip nors paremsiu ar parišiu biggrin.gif
user posted image
Kažkada pamačiau nuotraukoje ir baisiniai užsimaniau šios veislės. Tąkart Jenikejevas neturėjo, įspėjo, kad silpnoki koteliai palyginti su žiedų svoriu. Ai, maniau, tai ir nereikia, nelabai mėgstu tuos svyruoklius biggrin.gif Bet tai vis tiek, po kelerių metų, atsidūrė pas mane tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 03 liepos 2016 - 11:42
Kai pati pačiupinėsi, tai nereiks abejoti ir vis užsinorėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2016 07 03, 11:21)
Mano Venecija čiut pagražėjo  wub.gif (tikros spalvos su savo fotiku neišlaužiu niekaip  blush2.gif ...)

Graži, graži ir neišlaužta wub.gif

Silvija 72, žiedai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
diurso tinka paremt orchideju pagaliukai,pritvirtint,be ju niekaip schmoll.gif ,bet ziedai to verti,grozis labai man wub.gif
Atsakyti
Galiukas achimenių wub.gif
user posted image

Jau netelpa pakabintos, liečiasi prie stiklo doh.gif
Atsakyti
Laikas kalti kablius į lubas mirksiukas.gif Laabai gražu wub.gif
O aš tik vienos achimenės atsisakysiu, o visos liks, nes visos gražios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 07 03, 17:42)
O aš tik vienos achimenės atsisakysiu

Smalsu...

Pas dzūkę - fantastiška wub.gif
Atsakyti
Nepatinka Poseidon. Išsivaipęs, išsikraipęs žiedai neišsilukštena, būna prikandęs lūpą.
Atsakyti