Lisitėja2, bent pas mane to žalio viduriuko, tokio kaip pas Jenikejevą, nebuvo niekada - daugybę augalų šitos veislės esu užauginus iki žydėjimo, ir iki antro žydėjimo - kartais būna užuomazga, bet tokia simbolinė.
Taigi nieko kito ir neveikiu, kaip tik einu ratais apie augalus

. Kol vienus palaistau, jau kiti būna pradžiūvę. Oras toks koks dabar - man kaifas, poilsis taip sakant, bet jeigu ryt vėl užšutins kaip žada - sudie gražiam gyvenimui
QUOTE(ausrazs @ 2016 07 10, 09:59)
Rusma siūlė aktarą dėl tripsų, o erkių - taip, ji neveikia. Vertimec gamintojų tvirtinimu, šis preparatas veikia ir erkes, ir tripsus, tik jis, jei neklystu, kontaktinio poveikio (žodžiu, reik gerai pataikyti

), o aktara - sisteminio, pasiskirsto po visą augalą.

labai protingai paaiškinot.
Pas anglus visus beveik, išskyrus Bobą, kuris jau nebeprekiauja, yra didelė bėda su gyviais. Kiek tik esu pirkus iš kelių skirtingų žmonių - arba erkės, arba tripsai, daugiausiai - tripsai. Moteriškę su erkėm tikrai gerbiu už sąžiningumą - kartą laimėjau aukcioną, parašė, kad geriau atšauksiu, nes įtariu, kad erkės. Bet kaip suprantu, jinai su jom nesusitvarko, nors ir žino, nes pirkau kitą kartą gal po metų - buvo erkės, po to dar kartą - ir vėl erkės, po to jinai man siūlė mainytis, nieko nesakiau, bet nusprendžiau, kad nereikia man jokių mainų

. Gal pas juos nėra chemijos mėgėjams prieinamos, o gal kai niekas nekelia vėjų niekas neima ir į galvą. Bet gyviai tikrai iš ten eina nuolat, taip kad norit rizikuot - rizikuokit, nenorit - išsipurkškit iš karto, kol nepaleidot. Jaučiau pareigą pasakyt - pasakiau, šiaip tai man gi tikrai vienodai ką kas su savo daiktais daro