Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai, achimenės ir kt. gesnerijiniai-26

Jokiu būdų FB neblogiau, o RS savotiškai pasiilgstu.Gal todėl, kad ten mano pirmasis išėjimas į eterį.Mūsų forume daug liberaliau.
Atsakyti
Nedingsiu ir aš 4u.gif Esu laiminga, susimažinau strepsių ūkelį, jau telpa ant vienos palangės. Taip kad susidėliosiu gražiai,mačiau yra keletas naujai pražydusių, reiks pafotografuoti. Vakar turėjau labai malonią svetę iš FB, man tiko- abi pleputės, nors jauna ir pirmą kartą matėmės, bet atrodo kad seniai pažįstu. Tai ji padėjo susimažinti, nes naujokė strepsių auginime, tai ji tokiam etape, kad visi wau ir visų noriu biggrin.gif O tas man labai tiko mirksiukas.gif Svarbiausiai kad beveik vietinė ir nereikia siųsti.

Silvija ar suradai ir rezervavai man Laurą ? Žinok vis atidėk kokį naujesnį, nes rudenį reikės kokiu dešimtuku pasipildyti naujienomis, nes labai patinka laukti nematytų ir neturėtų žiedų mirksiukas.gif

O SM ir FB vienas kitam nemaišo. Tik SM esam kokios penkios dalyvaujančios, o FB daug narių, tai ir judėjimas vyksta kasdien. Ačiū dzūkei kad subūrė gesnerijinių mylėtojas į vieną krūvą, aš jau kiek mainų pasidariau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 06 14, 12:48)
Esu laiminga, susimažinau strepsių ūkelį, jau telpa ant vienos palangės. Taip kad susidėliosiu gražiai

Gerai, kad susimažinimas suteikė laimės thumbup.gif

Atsakyti
Sunku patikėti, bet tikrai tokia palaima žiūrėti į palangę, net strepsiai atrodo pagražėjo, kai laisviau išsirikiavo biggrin.gif wub.gif ( bet gi jau mintys sukasi apie naujokus g.gif doh.gif ) Bet manau laikas senius atsinaujinti, teks fragmentus sodinti, tai ir vietos atliks.
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 06 14, 13:14)
( bet gi jau mintys sukasi apie naujokus

Ar kokių nors konkrečių geidi? g.gif
Atsakyti
Nea, paprasčiausiai gražių ir dar neaugintų smile.gif
Atsakyti
vidam,tavo laurute pasodinau i didesni vazoniuka paaugt,tam maziuke kazko nelabai patiko,jau prigijo,ir trecia lapuka daigina,as irgi daug ko noriu,bet daug ko ir nenoriu,mazinsiu smarkiai sanpaulijas,meile strepsams vistiek ima virsu blush2.gif
Atsakyti
Pasivaidenu smile.gif

Lemon Orchad ir Serge's Revelation
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2016 06 14, 22:09)
Lemon Orchad ir Serge's Revelation

Įspūdingas kontrastas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2016 06 14, 22:40)
Įspūdingas kontrastas  thumbup.gif

Kai neieškau ir nesigilinu į aprašymus, tai pavieniai nufotografuoti žiedai visi dideli biggrin.gif gražūs ir tiek. žinoma, kai matai viso augalą, jau galima spėt smile.gif
Bet visi turi savo žavesio.
Atsakyti
Lauksiu savo Serge's Jubilation, turėtų būti panašaus dydžio, kaip S.Revelation smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 14 birželio 2016 - 21:55
Ne i tema, bet gal turite kas parduoti streptokarpiu vaikučiu Vilniuje.
Atsakyti