Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai, achimenės ir kt. gesnerijiniai-26

QUOTE(Vidam @ 2016 06 07, 13:23)
Kol kas sanpaulijų su achimenėmis palangė patinka, tokios noriu ir strepsams, su gražiais strepsais wub.gif 

Tai ir yra graži tavo strepsų palangė, kokybės jai netrūksta thumbup.gif
Atsakyti
Kad nekaraliautų vien strepsai cool.gif

Yellow Beauty
user posted image

Icy Volga parodomasis biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Ice Volga šaunuolė, o mano Melnyk paprastą žieduką išsuko. Bet ar ne balta Ice Volga turi būti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 07 birželio 2016 - 15:01
QUOTE(Vidam @ 2016 06 07, 15:59)
Ice Volga šaunuolė, o mano Melnyk paprastą žieduką išsuko. Bet ar ne balta Ice Volga turi būti?

Pirmus ir ši tuščius išsuko smile.gif Nutraukose visokių yra, gal ir balta turi būt.... čia jau jos reikalas irnesakyk.gif
Atsakyti
KOKIOS GRAZUOLES wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 06 07, 15:59)
Bet ar ne balta Ice Volga turi būti?

Pagal aprašymą, vidiniai žiedlapiai gali būti su rausvais-alyviniais šešėliais. Apskritai achimenių nusispalvinimas labai priklauso nuo auginimo sąlygų. Pasak selekcininko S.Salibos, žemesnėje temperatūroje Volgos žieduose gali atsirasti melsvo tono. Šios veislės savybės geriausiai pasireiškia, ją auginant pusiau šešėlyje.
Atsakyti
Matai kaip...reiškia reikia apie kiekvieną veislę žinoti kokioj vietoj laikyti kad atskleistų savo grožį biggrin.gif Teks pasiskaityti.
Atsakyti
DS-Chiču ir Budu tikrai įspūdingas.
Nuduso keli vaikai, bet čia smulkmena irnesakyk.gif . Va DS Stribog tai gaila, jaučiu paskutinis vaikutis buvo verysad.gif
Yellow Beauty tikrai gražiai nuaugusi. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 06 07, 22:08)
  Yellow Beauty tikrai gražiai nuaugusi

Iš nuotraukos nelabai susidarau įspūdį, ar dzūkės Yellow Beauty gražiai nuaugusi. (Kad gražiai žydi - taip!) Pas mane ji visada būdavo tokių liaunučių ūglių, kurie išlinkdavo ir išsivartydavo. Icy Volga visai kas kita - nuotraukoje matyti tik mažas stiebo fragmentas, bet jis - oho, tvirtas thumbup.gif Labiausiai mėgstu strepsus, achimenes, kurių nereikia ramstyti (nors kažkur turiu pasidėjusi specialių atramų-aptvarų achimenėms). Man stačios, tvirtastiebės veislės - pats tas thumbup.gif
Atsakyti
Luke Leung bando atsimerkt ir pilnavidurėt smile.gif
user posted image
Atsakyti
vaje koks grozis
Atsakyti
Pritariu, tikrai graži smile.gif
Atsakyti