Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

Labas rytas 4u.gif
Zundyte - su gimimo diena 4u.gif gražios šventės, artimųjų šypsenų, mielų staigmenų 4u.gif 4u.gif
user posted image

Papildyta:
QUOTE(busycat @ 2016 06 10, 06:37)
Vakar daviau paragauti MB, tai tas '' čia praryti reikia ar išspjaut galiu'' laugh.gif Kolos ir karbonadų sugadintas žmogus laugh.gif

biggrin.gif lotuliukas.gif juokiaus taip kad net bendradarbė klausė ko pypauju biggrin.gif
Pagaliau katytei atsigerti davė normaliai
user posted image
Atsakyti
Koks liuksiškas ąsočius, tinka Kruopai biggrin.gif thumbup.gif

Magnun dar negavai siuntinio? taip ilgai eina...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 10 birželio 2016 - 06:48
Labas rytas,
aš tai esu toks tarpinis variantas, mėsos man gali nebūt, bet bulbė-būtina biggrin.gif nors kažkurią vasarą valgiau vien tik agurkus su jogurtu, be nieko. Taip skanu buvo ax.gif

Zundytei gražaus gimtadienio happybday.gif

Sponkiukui 4u.gif žinok aš irgi kaip tu baisiai dėl visko pergyvenu, ir poto dar labiau pergyvenu kai kas nors nepavyksta, labai tave suprantu, o bet tačiau čia tikrai yra menka bėda palyginus, kaip ir visos rašė smulkmena 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 06 10, 06:46)
Koks liuksiškas ąsočius, tinka Kruopai biggrin.gif  thumbup.gif

Magnun dar negavai siuntinio? taip ilgai eina...

Ale kokia patenkinta buvo raina zosė gavusi pagerti iš normalaus bliūdelio biggrin.gif
Ne dar newtėjo siuntinukas, tikrinu kas dien pašto dėžutę. Da galvoju kad nebūtų nunešę lapelio kitu adresu, būna kartais tokių dalykų bo šalia sodai su panašiom gatvėm g.gif o tau nedavė kokio numerio siuntą siunčiant? Iš kitos pusės ir Zundytei varlytė iš Azu gai keliavo 4u.gif o tau sėkimgai nukeliavo tas TV priedas?

Atsakyti
Ne, aš turiu tik čekį. 4u.gif Tikiuosi pasieks, gaila būtų jei dingtų unsure.gif

Tv priedas pasieękė viskas liuks drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 06 10, 06:37)

Vakar daviau paragauti MB, tai tas '' čia praryti reikia ar išspjaut galiu'' laugh.gif Kolos ir karbonadų sugadintas žmogus laugh.gif

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gerai, kad viena sėdžiu, o tai reikėtų aiškintis...

Aš tai irgi tarpinis variantas, kaip ir Weronica, tik man reikia mėsos, o bulbių nebūtinai.... biggrin.gif

Zundyte, happybday.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Zundyte, parašoau tau sms, kad būtų greičiau 4u.gif

Saulėtų tau dienų ir kuo daugiau gerų žmonių kelyje . Smagaus gimtadienio!

user posted image

Lisitėja, kookios iriskės wub.gif wub.gif wub.gif

Gal norėtum mainytis blush2.gif galčč pasiūlyt feličitavą, raudoną arba divispavį - feličitavą su riūžavu rolleyes.gif

Dėl koliažo - paskutinįjį dariau ne aš todėl neturiu nė vienos nuotraukos, prašome siųsti man naujai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 10 birželio 2016 - 08:22
Listėjos irisus ir aš pavydžiai nužiūrėjau bigsmile.gif tokie prie Molio priderinti biggrin.gif
Pas mus kažkodėl visi žiedai tik pradėję žydėt užlūžo šiemet , Erendira gal žinai ko čia jiems trūksta?
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2016 06 10, 09:24)
Listėjos irisus ir aš pavydžiai nužiūrėjau bigsmile.gif tokie prie Molio priderinti biggrin.gif
Pas mus kažkodėl visi žiedai tik pradėję žydėt užlūžo šiemet , Erendira gal žinai ko čia jiems trūksta?

Kaip tai užlūžo? gal išgulė? Manau, trūko drėgmės. Man ankstyvesni per karščius saulėkaitoj pražydę išgulė o dabar kurie pražydo, stypso kaip kareiviai
Atsakyti
Atsiusiu fotkes artimiausiu metu, t.y. siandien ryt. Gal pavyks fotosesija padaryti
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 06 10, 09:26)
Kaip tai užlūžo? gal išgulė? Manau, trūko drėgmės. Man ankstyvesni per karščius saulėkaitoj pražydę išgulė o dabar kurie pražydo, stypso kaip kareiviai

Nu per viduri steibo takst ir užlūžo. Gal drėgmės ir mažokai dabar kai pagalvoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 06 10, 09:28)
Atsiusiu fotkes artimiausiu metu, t.y. siandien ryt. Gal pavyks fotosesija padaryti

Baisios skubos nėra - dabar turiu rimtai darbo, na, ir įkvėpimo, aišku, reikės sulaukti smile.gif

Palytė - Begemotytė wub.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Weronica @ 2016 06 10, 09:34)
Nu per viduri steibo takst ir užlūžo. Gal drėgmės ir mažokai dabar kai pagalvoju g.gif

Tada sraigės irnesakyk.gif apžiūrėk gerai, turėtų būt išėsta duobelė stiebe. Na, pas mane tai tikrai taip nutinka gun_bandana.gif
Atsakyti