Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

Zundyte, su gimtadienių. Gerų ir gražių metų.

QUOTE(Erode @ 2016 06 10, 12:33)

Nuvežiau sesės katukę operuoti.
Sterilizuoti.

Aš savo, sėdžiu, drebu. 100kart jau save keikiau.
Atsakyti
gielux, laikykis,nebijok, geriau pagalvok,kiek problemų išvengsi, kai katė sutvarkyta. mirksiukas.gif Suprantu tavo nerimą, aš pati šitoje vietoje skystalas. blush2.gif Greito atsigavimo katukei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2016 06 09, 23:11)
Dėl,  Diinkinių,nedarykit liepos 6 dieną ,a? Šiemet labai norėčiau nueit į Operetę Kauno pilyje ,pernai buvau išvažiavusi ,užpernai lijo,o šiemet taip tikėjaus nueit blush2.gif ..klasikos badas man....dar jei treti metai nenueisiu -tai numirsiu blush2.gif

Zundyte, kiek skaičiau, tai operetė bus 07.05, t.y išvakarėse...nes ir aš audžiau mintį, tai dimęjausi. Šventė 2 dienas, bet opetė lyg 05 g.gif

Dėl sterilizacijų, negaliu nieko pasakyti.... mano praktikoj virš 200 operacijų ir kiekvieną kart...kaip pirmą, stradalinu ir nieko negaliu sui savim padaryti....bet viskas bus gerai 4u.gif , nes man nepasitaikė dar blogai, na buvo visokių tokių, tai labai sunkiai atsigaudinėjo, tai blogai gijo...bet viskas baigėsi gerai 4u.gif

Pelėda be konkurencijos wub.gif 4u.gif nors man tokie kleckai visi nerealūssss

aš padovanojau Faina, Sidą, Blinda, Miksas ir Lialia užsakyti

o čia mamka nuostabi katė, meili draugisška tvarkinga ir svarbiausia.....nekomfiktiška....nieko nepuola ir ant jos nieks nepuola g.gif (panašiai kaip ant Bučkio) .....jau ne kartą iš kambariop pasprūkus buvo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diinka: 10 birželio 2016 - 13:53
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 06 10, 13:37)
gielux, laikykis,nebijok, geriau pagalvok,kiek problemų išvengsi, kai katė sutvarkyta. mirksiukas.gif Suprantu tavo nerimą, aš pati šitoje vietoje skystalas.  blush2.gif Greito atsigavimo katukei 4u.gif

Ačiū. Puse nakties nemiegojau, po to uodega atėjo pas mane ir murkt pradėjo, galvoju, mažiuke, žnotum, ką aš tau suplanavus, nemurktum verysad.gif Neišlaikiau, paskambinau, sako, nepergyvenkit atsigaudinėja, bet dar tegu pabūna.
Kiek laiko katukams reik atsistatyt po operacijos?
Atsakyti
Gielux - viskas bus gerai 4u.gif šį vakarą paglobok labiau, bus mieguista kol narkozė pilnai išeis, pastebėk ar nenorės į tuoletą (dėl narkozės kojytės šiandien silpniau laikys katukę twi gali būti sunkiau iki tuoleto nueiti). Taigi šiandien ramybė, rytoj jau viskas bus tvarkoje tik pasaugom minimum savaitę kad nešokinėtų aukštai kol viskas dar šviežia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 06 10, 14:01)
Gielux - viskas bus gerai  4u.gif  šį vakarą paglobok labiau, bus mieguista kol narkozė pilnai išeis, pastebėk ar nenorės į tuoletą (dėl narkozės kojytės šiandien silpniau laikys katukę twi gali būti sunkiau iki tuoleto nueiti). Taigi šiandien ramybė, rytoj jau viskas bus tvarkoje tik pasaugom minimum savaitę kad nešokinėtų aukštai kol viskas dar šviežia  4u.gif

Supratau, reiks marškinukus dėt, nes šiap šokli ji, mėgsta visur laipiot.
Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2016 06 10, 14:52)

Kiek laiko katukams reik atsistatyt po operacijos?

labai įvairiai, priklauso nuo pačio katuko..ir nuo narkozęs ir veto 9ar suduoda išėjimą iš narkozės) esu pasiėmus ir visai "gtyvas" o yra ir porą parų "išeidinėjo" bet jei pabudo iš narkozės- reiškia viskas gerai...nes jei kažkas nutinka, tai tik iš kart po narkozės suleidimo 9čia jau reakcija į narkozę) arba narkozės metu. Reiškia pas jus viskas puiku

QUOTE(gielux @ 2016 06 10, 15:16)
Supratau, reiks marškinukus dėt, nes šiap šokli ji, mėgsta visur laipiot.

...nebent lįs prie siūlės, priešingu atveju nedėčiau...iš mano jau minėtų virš 200...tik Maikuka vaikščiojo su maike...todėl ir Maikįė smile.gif bet jai būvo siūlų atmetimas, supuliavo teko peroperuoti.... o šokinėjant kaip nekeista siūlės neišsiskiria....mano pirma sterilizacija...Fifa....oi oi oi šokinėjom-statėm barikadas, kritinėjo- gaudėm, ....viskas puiku 4u.gif
Atsakyti
O man pirmoji sterilizuota Zuzė nusilaižė siūlę, nusidegino liežuvį ir du kartus išsiskleidė siūlė . Nes neaprengiau iškart.
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 06 10, 15:45)
O man pirmoji sterilizuota Zuzė nusilaižė siūlę, nusidegino liežuvį ir du kartus išsiskleidė siūlė . Nes neaprengiau iškart.

Čia negali žinoti....mano vienibžntelė rengta maikutė....Bet kiek pastebėjau laižosi...jei kažkas ne taip.... gali būt kad ir taip būtų siūlė išsiskįžėtus.... Nes aš aprengiau kai pastebėjau kad laižosi, vetė per naują nupurškė, aprengėm iš kart...ir ką negijo...paskui pūliuot pradėjo...teko peroperuoti...be po pakartotinės operacijos nebesilaižė...kalių taip pat nerengiau.Gal man sekasi smile.gif

Beje turiu SKUBŲ klausimą KAIUNIETĖM reikia skaniai daug ir pigiai:) kitam savaitgaliui šaltų užkandžių maždaug 25-iems žmonėms vienkartinėj "taroj"
Atsakyti
Busy, Azu - taaaadam biggrin.gif maikonai atkeliavo ir jau yra ten, kur jiems ir priklauso būti biggrin.gif
user posted image
user posted image
šiandien parlėkusi iš darbo radu lapelį iš pašto, tai lapelį po pažasčia ir nuskuodžiau paštan. Atidavė man siuntinį, galvojau kad iš Busy, pasižiūriu, ogi ir Anglijos. Nus, sakau paštininkėms, tai kur tadu mano norvegiškas maikonas, anu eikit ieškoti. Tos pasirausė ir atneša man dėžutę, klausia ar šitas. Aš dar net nepamačiau kas ten užrašytą, iš kart paleidau sireną Fogytės principu: "Meeeaaauuuuu anugreitaiatiduodatmanosiuntinįkiekgalimalaukti" pastačiau keterą nagus išleidau, įsikirtu į siuntinį ir greit įsitraukiau į savo pusę biggrin.gif žodžiu išėjau iš pašto uodegą iškėlusi ir visa mandra biggrin.gif
Busy, Azu - ačiū labai labai, maikiukai puikūs thumbup.gif ir labai ačiū už saldainius ir šokoladus 4u.gif 4u.gif
Zundyt - pasiūrėjau internete, rašo kad koncertai Kauno pilyje vyks ir liepos 5 ir liepos 6 d. tai gal viskas pavyks? Plius kaip supratau koncertai vakarais vyks 20 val?
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 06 10, 14:31)
labai įvairiai, priklauso nuo pačio katuko..ir nuo narkozęs ir veto 9ar suduoda išėjimą iš narkozės)  esu pasiėmus ir visai "gtyvas" o yra ir porą parų "išeidinėjo" bet jei pabudo iš narkozės- reiškia viskas gerai...nes jei kažkas nutinka, tai tik  iš kart po narkozės suleidimo 9čia jau reakcija į narkozę) arba narkozės metu. Reiškia pas jus viskas puiku
...nebent lįs prie siūlės, priešingu atveju nedėčiau...iš mano jau minėtų virš 200...tik Maikuka vaikščiojo su maike...todėl ir Maikįė smile.gif  bet jai būvo siūlų atmetimas, supuliavo teko peroperuoti.... o šokinėjant kaip nekeista siūlės neišsiskiria....mano pirma sterilizacija...Fifa....oi oi oi  šokinėjom-statėm barikadas, kritinėjo- gaudėm, ....viskas puiku  4u.gif

Kol kas snaudžia katukė. Man į darbą teko eit, skambina vyras, dukra, kita dukra kas kelios minutės ir visi pašnabždom situaciją raportuoja.
Liepė nusipirkt žaizdą dezinfekuot, taigi turiu briliantinę(iš senųjų atsargų), jodą, betadine ir octenisept, čia kad permažai nebūtų. Kas geriausia įdomu? g.gif

Labai fainos maikutės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 10 birželio 2016 - 17:22
Gielux - su tuo dezinfekavimu sakyčiau atsargiai reikia, kad ennudegintų arba neprisilaižytų pati katytė g.gif Jodo ir briliantinė žalumos netyčia padauginus tikrai nudegins, dėl kitų tai nežinau. Galvoju, kad tiesiog reik kasdien apžiūrėti kaip siūlė atrodo, jeigu viskas gerai tai ir nereikia ten lysti 4u.gif
Atsakyti