Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

Dzievuliau brungus koki zandai wub.gif Bus grazi zose wub.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 06 10, 09:41)
Dzievuliau brungus koki zandai wub.gif Bus grazi zose wub.gif

aha, būsiu

user posted image
Atsakyti
Tokius katus turetu isgraibstyti kaip karstus pyragelius, einu dalintis fb
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 06 10, 09:45)
Tokius katus turetu isgraibstyti kaip karstus pyragelius, einu dalintis fb

aš jos dar neskelbiau blush2.gif ranka nekyla ax.gif

O kitoms zosėms dar padarysiu fb skelbimuką, nesusikaupiu. O tai prie vakarykštės foto nėr jokios info, tik gražumas biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai nežinau Erendira kaip tu galėsi ją atiduot rolleyes.gif nu tokio mielumo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2016 06 10, 09:47)
Aš tai nežinau Erendira kaip tu galėsi ją atiduot rolleyes.gif nu tokio mielumo wub.gif

Taigi, kad... o dar kai bėgioja wub.gif tokia juokinga, didele galvyte, žemagrindė lotuliukas.gif Et. Užtai ir tikiuosi, kad ims man geras žmogus jai ir nugrius ant galvos rolleyes.gif Nes man namie ir taip katinų per akis ir per blakstienas unsure.gif
Atsakyti
Zundyte graziausio gimtadienio !!!!!
user posted image
As kaip Nikuna man mesos bulbiu gali ir nebut. Nors kartais uzsimanau butent per tarka bulviu si grietine. Net jau labai labai kartais
Kruopces bloudukas visai nieko 😉
Atsakyti
Zundyte,

Nuoširdžiausi sveikinimai, tiesiog būk laiminga

user posted image
Atsakyti
zundyte, su gimimo diena,viso ko geriausio, svarbiausiai daug daug sveikatos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Na jėtau, jėtau Pelėdžiukė wub.gif wub.gif
Atsakyti
Erendira drinks_cheers.gif , galima mainytis. Dar turiu baltai baltą.Visi pas mane be pavadinimo,na numėčiau kažkur blush2.gif , bet kai perki tik sau,tai pavadinimas nesvarbu.Šitas rudasis vadinamas Vėjo irisu. Abu rudi.Irisus mėgstu, tik tai trumpo žydėjimo augalas.Pas mane išgulė todėl, kad gavo vėjo, labai sklypas vėjuotas paliko. Kai darė parką, visus didelius medžius iškirto, tai dabar skersvėjuose gyvenu. verysad.gif Dar lietaus nemėgsta, išgula irgi.Saulė peržydėjimą paspartina.Sakyčiau lepus augalas.
Palėdikė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 06 10, 12:41)
Erendira drinks_cheers.gif , galima mainytis. Dar turiu baltai baltą.Visi pas mane be pavadinimo,na numėčiau kažkur blush2.gif , bet kai perki tik sau,tai pavadinimas nesvarbu.Šitas rudasis vadinamas Vėjo irisu. Abu rudi.Irisus mėgstu, tik tai trumpo žydėjimo augalas.Pas mane išgulė todėl, kad gavo vėjo, labai sklypas vėjuotas paliko. Kai darė parką, visus didelius medžius iškirto, tai dabar skersvėjuose gyvenu. verysad.gif Dar lietaus nemėgsta, išgula irgi.Saulė peržydėjimą paspartina.Sakyčiau lepus augalas.
Palėdikė wub.gif

Baltas-baltas mano svajonė wub.gif Turiu geltoną-geltoną, bet dar biznas, nėr iš ko dalintis.
pafotografuosiu per savaitgalį ką turiu 4u.gif

Feličitavai riūžavas
tai šitas

user posted image
Atsakyti
Zundytei daug gražių dienelių ir puikaus laiko su uodegomis.

user posted image

Nuvežiau sesės katukę operuoti.
Sterilizuoti.

Mano uodegos labai išgriuvę.

Soliariumas
user posted image

Pelytė Begemotytė wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 10 birželio 2016 - 12:34