Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

QUOTE(bruknė* @ 2016 06 12, 20:16)
busycat - meinukas  ax.gif . Labai sena mano svajonė...

Grazutis thumbup.gif is Ritos gal? 4u.gif

Magnuna biggrin.gif
Atsakyti
Busy, ir aš lauksiu recepto. Labai skaniai atrodo 4u.gif
Atsakyti
Brukne, nuostabūs tavo katukai thumbup.gif O tas derinys rudas kailis ir žalios akys, tai iš vis nepakartojama. Mano mama Moliuką vadina, katinu, Sevano ežero spalvos akimis.Kai ji buvo Armenijoje, tai važiavo prie Sevano ežero. Pasakojo, kad tokio keisto šviesaus vandens žalumo nėra niekur mačiusi.Rudžiuko akys tokios pat. wub.gif Torio koks mąslus veidukas. g.gif
Atsakyti
Brukne - o kaip vyresnysis jaunėlį priėmė?
Atsakyti
Mano Ryžius pagal gabaritus tiktų Grikiui į Draugus biggrin.gif , pilvas tuoj žemę sieks.
user posted image

busycat - ne šita veisėja. Žemaitukai mes ax.gif

Tuoj baigsis nuotraukos mano, neįkyrėsiu labai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Magnuna @ 2016 06 12, 21:29)
Brukne - o kaip vyresnysis jaunėlį priėmė?

Bandžiau taikyti busycat metodą, bet mano šeimyna vos vieną dieną pratempė biggrin.gif . Palaukė kol išeisiu į darbą ir suleido... Penkias dienas Ryžius profilaktiškai auklėjo Torį unsure.gif . Na nesmarkiai, bet kad suprastų kas čia šeimininkas ax.gif . Dabar viskas gerai, nors kartu nemiega.

Papildyta:
Lisitėja, ne mąslus, o greičiau išsigandęs. Vienos iš pirmųjų nuotraukų.
Atsakyti
QUOTE(bruknė* @ 2016 06 12, 20:45)
Mano Ryžius pagal gabaritus tiktų Grikiui į Draugus  biggrin.gif , pilvas tuoj žemę sieks.
Tuoj baigsis nuotraukos mano, neįkyrėsiu labai  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
mums nuotraukos niekada nenusibosta, taip kad dėk visas, kiek turi ir dar fotografuok biggrin.gif
Atsakyti
Brukniau - sveika prisijungus. Katukai Tavo tiesiog nuostabus. O Meinam ir as jauciu silpnybe...ir jau seniai. Bet kai tiek benamiuku, tiesiog ranka nekildavo imti veislini katuka. Ale vienakart prisiruosiau. Dabar turiu ir toki ir toki rolleyes.gif

Erode - nuostabiai atrodai wub.gif

Merginos baikit su tais tortais....kaip noooriu:)))
Papildyta:
QUOTE(Erode @ 2016 06 12, 20:57)
Kuo tu šeri Stasių? Gal kailiui pabandyk kokį maistą? Yra pvz RC kailiui - nežinau, ar padės tas maistas, bet Tašei padėjo - ataugo labai gražus plaukas ir Pelage tabletės kailiui padėjo.

Seriu tik RC. Pabandziau pakeist ir prasidejo problemos. Vemimai. Skrandziams RC Hepatic, ir Meinam skirtas, labai gerai. Bet Stasiukui jau kuris laikas, kailis pilnas baltu pleiskanu. Duodu multivitamininiu tabletku.Na nezinau nuo ko tai.Bet katinas linksmas, aktyvus, gal nieko tos pleiskanos g.gif

Lisiteja, Moliukas grazuolis wub.gif wub.gif wub.gif Ir labai grazioj zalumoj tupi. Jau taip pas Tave sodyboj viskas ispuoseleta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bruknė* @ 2016 06 12, 20:20)
Sveikos merginos, norėčiau prisijungti prie jūsų būrio 4u.gif.  Senokai jus skaitinėju, bet vis nedrąsu buvo ax.gif . Labai labai labai myliu katinus, gal kam kavalierių trūksta?  wub.gif

Sveiki atvykę. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Vardai, istorijos ir šiaip, prisistatykit, kad tikri esat... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 06 12, 20:20)
O mes labai pasislėpę didis.gif
Azu, aš apakus, šitoks tortas, talentas tu. thumbup.gif
Erode, kaip gražu(šokiai). O ar galima taip iš katytės tyčiotis? Suprantu, ji veliasi, bet tokia gaili plikutė  unsure.gif Maistas tikrai turi įtakos. Kai pabandžiau papiginti Moliukui  maistą, pradėjo labiau veltis. Nors ir dabar ,kai eina palei upę, tai susivėlęs ir apkarpytas. Nenori šukuotis, nors tu ką  doh.gif

Labai gražus pasislėpėlis. wub.gif
Bet kad mes nieko negalėjom daryt. Kailį krapštės gabalais, visa buvo viena sąvėla.
Tai vetė ją nukirpo.

unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 06 12, 22:36)
Sveiki atvykę. 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Vardai, istorijos ir šiaip, prisistatykit, kad tikri esat...  biggrin.gif

Tai kad lyg ir papasakojau viską 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pampių tortas nerealus bigsmile.gif thumbup.gif

Grikis su Kruopa moka sekmadieniauti wub.gif
O pasekmadieniavęs Grikis biggrin.gif lotuliukas.gif

Giliukaš koks ilgas wub.gif

Tašė graži ir plika, ir apaugus pūkais wub.gif o šeimininkė šokėja thumbup.gif 4u.gif

Busy tortas blink.gif thumbup.gif

Moliukui pasislėpti pavyko thumbup.gif

Bruknės berniukai fainuoliukai 4u.gif
Kelvis mūsų irgi iš Žemaitijos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baukidė: 12 birželio 2016 - 21:44
Vėtra, o tokį bandei?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 06 12, 21:29)

Seriu tik RC. Pabandziau pakeist ir prasidejo problemos. Vemimai. Skrandziams RC Hepatic, ir Meinam skirtas, labai gerai. Bet Stasiukui jau kuris laikas, kailis pilnas baltu pleiskanu. Duodu multivitamininiu tabletku.Na nezinau nuo ko tai.Bet katinas linksmas, aktyvus, gal nieko tos pleiskanos g.gif

Tos pleiskanos rodo, kad kazkas alergizuoja — maistas, arba netinka kailio prieziuros priemones 4u.gif
Atsakyti