Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

Mumio antras planas super smile.gif
Kruopa su Grikiu teisingai sekmadieniauja drinks_cheers.gif
As irgi sekmadieniauju su plauku kauke ant galvos doh.gif
Erode straina sokeja smile.gif
Atsakyti
Azu super tortas!
Vetra o kaip tu galvoji kad nebus žmonių juk pigiau smile.gif Aš pati ryte variau nuo 8 apsipirkti tai už 30 eu nepanešiau smile.gif

Erode kokia juokinga Taše nukirpta smile.gif Labai šauniai atrodai šokiuose 4u.gif
Magnunos sekmadieniautojai wub.gif

Šekmadieniauju, futbolaš biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sagyte: 12 birželio 2016 - 19:14
Azu tortas labai labai thumbup.gif , aš irgi ateinu su savuoju, ką tik baigiau. Dovanosiu ryt šefei gimadienos proga

Erodė puiki šokėja thumbup.gif

Turėjau kaimynę, kuri pamačiusi mano katinus, staiga pradėdavo eiti tvoros šonu

user posted image
Atsakyti
Sveikos merginos, norėčiau prisijungti prie jūsų būrio 4u.gif. Senokai jus skaitinėju, bet vis nedrąsu buvo ax.gif . Labai labai labai myliu katinus, gal kam kavalierių trūksta? wub.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image

O mes labai pasislėpę didis.gif
Azu, aš apakus, šitoks tortas, talentas tu. thumbup.gif
Erode, kaip gražu(šokiai). O ar galima taip iš katytės tyčiotis? Suprantu, ji veliasi, bet tokia gaili plikutė unsure.gif Maistas tikrai turi įtakos. Kai pabandžiau papiginti Moliukui maistą, pradėjo labiau veltis. Nors ir dabar ,kai eina palei upę, tai susivėlęs ir apkarpytas. Nenori šukuotis, nors tu ką doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 12 birželio 2016 - 19:47
Erode - wau kokia dailutė airių šokėja bigsmile.gif thumbup.gif šauniai atrodai 4u.gif
Brukne - sveika prisijungus 4u.gif priimam visus norinčius plepėti su mumis biggrin.gif kaip suprantu, pas tave gyvena du kavalieriai smile.gif kokie vardai, kokios jų istorijos? Mes čia labai smalsios smile.gif
Ech, sekmadienis gerai praėjo
user posted image
Atsakyti
Brukne, labai smagu matyti naujus veidelius :4u:Mes nesikandeliojam, nebijok lotuliukas.gif Koks tavo rudulys bigsmile.gif Aha, klok kokie vardai, kokios jų istorijos?Laaabai įdomu blush2.gif
Busiuk, koks tortas doh.gif O kur receptuką radai? Mokėjau vieną su sausainių pagrindu, braškėmis ir želė, bet kai retai dariau, tai receptą pamečiau blush2.gif
Grikuti, šonus pragulėsi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 06 12, 20:39)

Brukne - sveika prisijungus  4u.gif  priimam visus norinčius plepėti su mumis  biggrin.gif  kaip suprantu, pas tave gyvena du kavalieriai  smile.gif  kokie vardai, kokios jų istorijos? Mes čia labai smalsios  smile.gif

Taip, pas mane du kavalieriai smile.gif . Ryžius 5m. ir Toris 5mėn.
Ryžių paėmėm iš prieglaudos prieš penkis metus, buvo gatvinis, sužalotas... Bet papirko žalios akys ir ryža spalva biggrin.gif . Jaučiu silpnybę šiai spalvai.

user posted image

Gruodį numirė mano katė senbuvė, 15 metų. Labai liūdėjom visi ir nusprendėm kad vėl reikia katino biggrin.gif . Taip atsirado Toris.

user posted image

Atsakyti
Busy tortas nerealus !

Brukne labai grazus duetas 4u.gif
Atsakyti
Brukne, o Toris kartais ne meinukas? Sveika prisijungusi wink.gif

Lisiteja, ryt parasysiu, receptas imtas is keliu receptu laugh.gif

Sekmadieniautojas Grikis, jungiuosi dabar prie jo hihihi.gif
Atsakyti
Norėčiau prisėlinti prie Busy torto ir atsikąsti essen.gif
Brukne - labai gražūs abudu kavalieraičiai 4u.gif
Atsakyti
busycat - meinukas ax.gif . Labai sena mano svajonė...
Atsakyti