Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

Man regis vertėtų į ligoninės priimamąjį pavažiuoti.Labai rimtai atrodo viskas.
Kaip galima bijoti Giliuko?Jei sutikčiau, nosėn oro_buckis.gif Toks smagus katukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 06 12, 16:47)
Man regis vertėtų į ligoninės priimamąjį  pavažiuoti.Labai rimtai atrodo viskas.
Kaip galima bijoti Giliuko?Jei sutikčiau, nosėn  oro_buckis.gif Toks smagus katukas  wub.gif

Jau buvo, nepriėmė, sakė, gydytis namie krūtinės ląstos nervo skausmas.
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 06 12, 17:47)
Nueičiau su buteliu vyno i Giliuku krepšiuke  biggrin.gif  Reikia kaimynės karmą ištestuoti, o gal kokia slapta velnio padermė, o jūs šalia gyvenat.
doh.gif

Erode aš taip baisiai apie žmones negalvoju smile.gif Gal tiesiog baimė gyvūnams blush2.gif
Atsakyti
Mano kaimynė Kelvio bijo irgi, kartą išsmukęs buvo į laiptinę, ta vargšė kaip tik lipo laiptais, tai kai pamatė, užšuoliavo į viršų doh.gif o šiaip vos paeina moteriškė...
Atsakyti
Erode, sveikateles Tavo teveliui 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O mano Stasius, neturi nuojautos visai. Toks jau naivumas, kad net baisu blink.gif Mato gi, kad einu su sepeciu...jo sepeciu. Ir kondicionierium, savelom. Tai pakvieciu, vistiek atlekia tekinom. Begtu, sleptus, ale ne...naivumas Dievazi bigsmile.gif

O Vosylka, kas is senbuviu, atsimena tikriausiai, kad net fotkyjau, kaip ramiai nagus apkirpdavau. Realiai net miegodavo katas proceso metu. O dabar blink.gif Sakes...Viskas pa blogejo po jo kepenu ligos, kai vaistus reikejo kas 3 val. leist. Bet tas jau buvo pries metus. Jau toks popincius blink.gif Tragiskas variantas bigsmile.gif biggrin.gif Vienos letenos nagus nukirpau, kitus po poros val. ir tai susukus i kaldra Dar taip ner buve blink.gif

Buvom Lidle. Daugiau nebeisiu. Nieko ypatingo, o zmoniu toks kiekis, kad net baisu. Norejos padet prekes ir eit lauk.

Kita savaitgali parsivesiu is Kauno savo dukruze, ir jau visai vasarai sokiai.gif assa.gif yahoo.gif

Mumiukas su antru planu jeginis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
As megstu Lidla ten ir pigiau ir priduktai i lietuviskus panasesni... ir labai skanios bulkutes ir italiska duona. Tiesa bulkutes ne man
Mes buvom pasveikint leliuko tai mano tortas
user posted image
Dar ir kita deserta su braskem nesiausi , bet neturiu jo foto....
Atsakyti
Azu, nu Tu saunuole thumbup.gif Graziai sugalvojai wub.gif
Atsakyti
Azu super tortas thumbup.gif
Atsakyti
Tai cia is youtubes nuziurejau. Tik va taros tarp ko daryt vos radau viena sluoksni tai ir keptuvej sukau. Bo neturejau nieko didelio apvalaus g.gif
Atsakyti
Azu, gražus gavosi tortas thumbup.gif
Atsakyti
Šponkuti - nesusirkit abudu su TB 4u.gif ir tu šaunuolė 4u.gif man tokie sportai, kokiais tu užsiimi tikras kosmosas biggrin.gif
Mumytis wub.gif
Azu - pampersų tortas puikus gavosi thumbup.gif
Erode - sveikatos tėvukui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sekmadienio negali sugadinti joks blogas oras
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 06 12, 18:34)
Erode, sveikateles Tavo teveliui 4u.gif  4u.gif  4u.gif

O mano Stasius, neturi nuojautos visai. Toks jau naivumas, kad net baisu blink.gif Mato gi, kad einu su sepeciu...jo sepeciu. Ir kondicionierium, savelom. Tai pakvieciu, vistiek atlekia tekinom. Begtu, sleptus, ale ne...naivumas Dievazi bigsmile.gif

O Vosylka, kas is senbuviu, atsimena tikriausiai, kad net fotkyjau, kaip ramiai nagus apkirpdavau. Realiai net miegodavo katas proceso metu. O dabar blink.gif Sakes...Viskas pa blogejo po jo kepenu ligos, kai vaistus reikejo kas 3 val. leist. Bet tas jau buvo pries metus. Jau toks popincius blink.gif Tragiskas variantas bigsmile.gif  biggrin.gif Vienos letenos nagus nukirpau, kitus po poros val. ir tai susukus i kaldra Dar taip ner buve blink.gif

Buvom Lidle. Daugiau nebeisiu. Nieko ypatingo, o zmoniu toks kiekis, kad net baisu. Norejos padet prekes ir eit lauk.

Kita savaitgali parsivesiu is Kauno savo dukruze, ir jau visai vasarai sokiai.gif  assa.gif  yahoo.gif

Mumiukas su antru planu jeginis wub.gif  wub.gif  wub.gif

Kuo tu šeri Stasių? Gal kailiui pabandyk kokį maistą? Yra pvz RC kailiui - nežinau, ar padės tas maistas, bet Tašei padėjo - ataugo labai gražus plaukas ir Pelage tabletės kailiui padėjo. Mažiau slinko. Kai kurių sąvėlų neįveikiu su šukom, Tašė jas išsiplėšo pati arba aš iškerpu žirklėm jai nejaučiant - MB laiko skanuką, o aš kerpu. Dar ją kas 3-5 mėn vežu pas vetą, kuris užsiima kirpimu būtent ir šukavimu - iššukuoja Tašę nemigdant - anksčiau ją dukart metuose migdė ir kirpdavo. Dabar neleidžia tik po uodega šukuoti ir užpakalinių kojų, bet šiaip taip prikalbinu. Vat kitą savaitę vešiu Karalių ir Tašę apžiūrėt, bet negalvojau, kad Karalius bus be sąvėlų, viską iššukavau jau jam, o reik skiepyti ir ausis noriu parodyt.
Šepečius rodžiau, atrodo, nu bliamba, duodu viena ranka Tašės skanuką, kuri jį laižo, kol šukuoju, kita atsargiai šukuoju - pradžioj Dogymann šepečiu, paskui trimeriu ilgaplaukėms - išskabau dalį kailio - paploninu ir tada su povilnės šukom viską viską surenku.
Garbės žodis, nei Tašė, nei Karalius Kingas neturi sąvėlų. Karalius dreba šukuojamas, bet anė vieno kiauktelėjimo nebuvo. Tašė paurzgia, nes nepatinka kojų užpakalinių šukuot, bet nu reikia.
Pyksta ir burba, bet sakau, kad reikia, Tašiuk, ir šukuoju. Niką su povilnės šukuom prieš plauką šukuoju, urzgia, bet leidžiasi, paskui sušukuoju paplaukiui, ir Fogsiuką irgi taip pat - leidžiasi man. Tai tai patinka, žino, kad neskriausiu, paleisiu.
Tašė visai nukirpta. user posted image
Čia ji kiek ataugus.
user posted image
Visai ataugus.
user posted image
Papildyta:
Čia Tašė laukia skanuko ir šeimininkė ją šukuoja.
user posted image

Čia nukirpta Tašiūnė žiurkūnė.
user posted image

Čia neataugusios kailis - tada ir ėmiau šukuoti, sesė parodė šukas, o paskui man vetė visas šukas surekomendavo.
user posted image
Papildyta:
o čia biškutuką ne į temą, bet foto gera - mamka airių šokėja.
user posted image
Atsakyti