QUOTE(Vėtra.l @ 2016 06 12, 18:34)
Erode, sveikateles Tavo teveliui
O mano Stasius, neturi nuojautos visai. Toks jau naivumas, kad net baisu

Mato gi, kad einu su sepeciu...jo sepeciu. Ir kondicionierium, savelom. Tai pakvieciu, vistiek atlekia tekinom. Begtu, sleptus, ale ne...naivumas Dievazi
O Vosylka, kas is senbuviu, atsimena tikriausiai, kad net fotkyjau, kaip ramiai nagus apkirpdavau. Realiai net miegodavo katas proceso metu. O dabar

Sakes...Viskas pa blogejo po jo kepenu ligos, kai vaistus reikejo kas 3 val. leist. Bet tas jau buvo pries metus. Jau toks popincius

Tragiskas variantas

Vienos letenos nagus nukirpau, kitus po poros val. ir tai susukus i kaldra Dar taip ner buve
Buvom Lidle. Daugiau nebeisiu. Nieko ypatingo, o zmoniu toks kiekis, kad net baisu. Norejos padet prekes ir eit lauk.
Kita savaitgali parsivesiu is Kauno savo dukruze, ir jau visai vasarai
Mumiukas su antru planu jeginis
Kuo tu šeri Stasių? Gal kailiui pabandyk kokį maistą? Yra pvz RC kailiui - nežinau, ar padės tas maistas, bet Tašei padėjo - ataugo labai gražus plaukas ir Pelage tabletės kailiui padėjo. Mažiau slinko. Kai kurių sąvėlų neįveikiu su šukom, Tašė jas išsiplėšo pati arba aš iškerpu žirklėm jai nejaučiant - MB laiko skanuką, o aš kerpu. Dar ją kas 3-5 mėn vežu pas vetą, kuris užsiima kirpimu būtent ir šukavimu - iššukuoja Tašę nemigdant - anksčiau ją dukart metuose migdė ir kirpdavo. Dabar neleidžia tik po uodega šukuoti ir užpakalinių kojų, bet šiaip taip prikalbinu. Vat kitą savaitę vešiu Karalių ir Tašę apžiūrėt, bet negalvojau, kad Karalius bus be sąvėlų, viską iššukavau jau jam, o reik skiepyti ir ausis noriu parodyt.
Šepečius rodžiau, atrodo, nu bliamba, duodu viena ranka Tašės skanuką, kuri jį laižo, kol šukuoju, kita atsargiai šukuoju - pradžioj Dogymann šepečiu, paskui trimeriu ilgaplaukėms - išskabau dalį kailio - paploninu ir tada su povilnės šukom viską viską surenku.
Garbės žodis, nei Tašė, nei Karalius Kingas neturi sąvėlų. Karalius dreba šukuojamas, bet anė vieno kiauktelėjimo nebuvo. Tašė paurzgia, nes nepatinka kojų užpakalinių šukuot, bet nu reikia.
Pyksta ir burba, bet sakau, kad reikia, Tašiuk, ir šukuoju. Niką su povilnės šukuom prieš plauką šukuoju, urzgia, bet leidžiasi, paskui sušukuoju paplaukiui, ir Fogsiuką irgi taip pat - leidžiasi man. Tai tai patinka, žino, kad neskriausiu, paleisiu.
Tašė visai nukirpta.

Čia ji kiek ataugus.

Visai ataugus.
Papildyta:
Čia Tašė laukia skanuko ir šeimininkė ją šukuoja.
Čia nukirpta Tašiūnė žiurkūnė.
Čia neataugusios kailis - tada ir ėmiau šukuoti, sesė parodė šukas, o paskui man vetė visas šukas surekomendavo.
Papildyta:
o čia biškutuką ne į temą, bet foto gera - mamka airių šokėja.