Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

Belai rubaškė labai nervus gadina doh.gif buvo išsinėrus, vos uždėjau,

QUOTE(bruknė* @ 2016 06 14, 20:36)
O jums taip būna? Niekada negaliu nueiti viena į vonią ]

Žiūriu pirmą foto telefone ir galvoju, kas per žiurkėnas, antroj foto - o, jau du lotuliukas.gif

Karaliui bet kokiu atvieju manau geriau gyvenae, nei ten kur buvo.

Pasakojo viena giminaičio žmona, jos sesuo turi katę, ta morčiavoja, vežė pas kavalierių, bet nieko nesigavo. Pasiėmė dovanojamą katiną, dama tai užsipuolė kavalierių, kad po to teko jo dvi dienas namie ieškoti biggrin.gif moteros šiais laikais ogogo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 14 birželio 2016 - 23:19
Labas rytas 4u.gif Lyja pas mus, verysad.gif suprantu, kad lietaus reikia, bet kaip gera, kai švietė saulė.Šiandien į darbą, labai pavydžiu savo gyviams ,pučia visi ūsan ir vargo nemato. Net Molis namuose,matot lauke šlapia, negera.
Geros darbo dienos, liekantiems namuose - gero tingėjimo.
O kiek Belai reikės su baltinukais vaikščioti, jau tokia gaili katukė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2016 06 15, 00:17)
Žiūriu pirmą foto telefone ir galvoju, kas per žiurkėnas, antroj foto - o, jau du  lotuliukas.gif

Man tas pats buvo biggrin.gif

Labas rytas,

Dinkines turbūt teks praleist... visokių reikalų numatyta, bet jei netyčia kažkas pasikeistų juk galėčiau prisijungti ir be išankstinio susitarimo? g.gif rolleyes.gif

Pas mus irgi palyta naktį, tai oras toks gaivus, vėjukas šiltas wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Pas mane irgi kai kas nemano kad sugebėčiau savarankiškai vonioje susitvarkyti smile.gif
user posted image
Ir kaip laiku iš lovos atsikelti kai nubudusi šalia radau tokį kompanjoną smile.gif gerai kad Kruopa neapsikentusi vėją sukilnojo ir mus su kompanjonu iš lovos išvertė smile.gif
user posted image
Kelkitės visi- laikas naują dieną pradėti
user posted image
Vakar bandžiau saviškius kiažui pafotografuoti - šnipštas gavosi, ne nuotaikoje modeliai doh.gif tikiuosi Erendirai dar nėr įkvėpimo koliažui ir turės mano modeliai dar truputį laiko 4u.gif
Lisitėja - puiku, kad prisijungsi thumbup.gif įsirašau tave į sąrašiuką biggrin.gif
Weronica - labai tavęs lauktume 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

ir pas mus lietutis 4u.gif

Aš irgi mielai Dinkinėms prisijungčiau, bet turbūt ne šį kartą biggrin.gif

Maniškiai visi braunasi ir į tuliką ir į vonią, atrodo, kad be jų nesusitvarkytumėm

Kepu čiabatą, tikiuosi gausis

Mačiau Aist fb su kelionių nuotraukomis, įtariu greit pamatysim ir čia thumbup.gif
Atsakyti
Busy - kitiems metams tu į sąrašą įtraukta Nr. 1 Dinkinėms biggrin.gif o čiabatą prješ suvalgant mums paroooo biggrin.gif ir šitą, einu tau paštu žinutę parašysiu smile.gif
Atsakyti
OK biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 06 14, 11:50)
Kol kas lieka liepos 6 d.  4u.gif  Zundytė neparašė daugiau dėl tų koncertų Kauno pilyje nes ten kiek žiūrėjau ir 5 ir 6 dienomis vakarais kocertai vyks. Vakare parašysiu kas iš mūsų pasisakė dėl liepos 6 d.  Bo sąrašiukas namie guli  smile.gif Visos, kas dar neužsiregistravot į Diinkines, prašom skubiai registruotis  smile.gif  Erode - tave užrašau su maike ar be  biggrin.gif
Grethen - linkiu kad viskas gerai pavyktų  4u.gif  aš manau kad buljoną galima bus sugirdyti nes
Kaip suprantu yra svarbu kad žarnyne suvirškinto maisto masės nebūtų o nuo skysto buljono nieko gi nebus  4u.gif

Aš visgi pasuoju turbūt, nes į Vilnių atvyksiu tik liepos 6 dieną 8:30 ryte. Arba 6:50 su visais lagaminais išlipti Kauno autobusų stotyje ir tipenti pėstute pas Dinką lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Colomba: 15 birželio 2016 - 07:05

user posted image
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Indžiui - sveikatos 4u.gif

Žiurkėnai thumbup.gif lotuliukas.gif tai aišku, kad kartu reikia eiti, kaip be katanėlių biggrin.gif

Busy, atrodo labai niam niam 4u.gif

Liepos 6 tikiuosi atostogausim, kur nors toli ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baukidė: 15 birželio 2016 - 07:35
Auksinė čiabata labai skaniai atrodo 4u.gif
QUOTE(Baukidė @ 2016 06 15, 07:31)
Liepos 6 tikiuosi atostogausim, kur nors toli ax.gif

Nu žinok minusas tuomet tau biggrin.gif nebent Kelvio nuotraukomis išsipirksi tongue.gif ir savaime aišku atostogų reportažas priklausys tongue.gif
Colombėli - per daug pavargusi būsi? Nes pagal laiką tai suspėsim tave prigriebti 4u.gif
Na ir kitos vilnietės - Aist, Extriuk, Sagyte, Šponkiuk, naujokėlės ir visos kurių nepaminėjau?
Kaunietės - Zundyte, ar pasižiūrėjai kaip ten su koncertais? Rariuk? Taip pat Cukriuk?
Atsakyti
Sveikos, aš dėl liepos 6 nežinau, kaip ir Mindauginės man gaunasi, o MB mano tai Mindaugas smile.gif
Atsakyti