Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

QUOTE(Šponkiukas @ 2016 06 15, 08:50)
Sveikos,  aš dėl liepos 6 nežinau,  kaip ir Mindauginės man gaunasi, o MB mano tai Mindaugas smile.gif

Pasiimi kartu TB ir viskas išspręsta mirksiukas.gif

Labas rytas 4u.gif

Magnun, jokių įkvėpimų koliažinti ir jokių galimybių - tik kelias nuotraukas išvis turiu irnesakyk.gif

Busy duonytė thumbup.gif Pasiskaičiau kažkada kaip reikia kepti ir supasavau blush2.gif gal dar įsidrąsinsiu biggrin.gif
Atsakyti
O kaip ten reikia kepti, nieko nezinau biggrin.gif kepiau su bleka vandens po apacia ir vsio, gavosi gera, galbut ne originali, nors kaip atrodo originali irgi nezinau, bet skani biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 06 15, 08:09)
Pasiimi kartu TB ir viskas išspręsta

Jei geras oras, tai irklentėm kur nors plaukiosim greičiausiai
Atsakyti
Erendira - tai pasakysiu savo modeliams kadvieną kitą dieną dar turi bet liepsiu ilgai nesimaivyti smile.gif
Šponkiuk - tai irklentėm imi Diinkos atplaukit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 06 15, 07:46)
...
Nu žinok minusas tuomet tau  biggrin.gif  nebent Kelvio nuotraukomis išsipirksi  tongue.gif  ir savaime aišku atostogų reportažas priklausys  tongue.gif

Tai tep 000189.gif biggrin.gif

Man kosmosas atrodo visokie tokie kepiniai, egzotika man viskas, kas su tešla susiję doh.gif nu bet gal kadu prašviesėsiu, nes įdomu, noras bandyt yra cool.gif

Magnuna, kokia dar fotosesija, Grikelio visos foto superinės wub.gif Kruopcytė irgi visad nuostabi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baukidė: 15 birželio 2016 - 08:35
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(gielux @ 2016 06 15, 00:17)
Belai rubaškė labai nervus gadina  doh.gif  buvo išsinėrus, vos uždėjau,
Žiūriu pirmą foto telefone ir galvoju, kas per žiurkėnas, antroj foto - o, jau du  lotuliukas.gif

Žinok, ir aš žiūrėjau per telefoną, tai iš pradžių išvis nesupratau kas ten yr, nei snukio nei uodegos biggrin.gif
pas mus panašiai būna, baltos lentenos įlenda, tik ne po durų apačią, bet šone biggrin.gif Mėta amžina mano draugė vonioje biggrin.gif

QUOTE(Magnuna @ 2016 06 15, 07:37)
Labas rytas  4u.gif
Pas mane irgi kai kas nemano kad sugebėčiau savarankiškai vonioje susitvarkyti  smile.gif

o kur durys į vonią?? bigsmile.gif

Naujokėms galima į Diinkines? Kažkaip norėtųsi ax.gif
Atsakyti
Laba

QUOTE(gielux @ 2016 06 15, 00:17)

Žiūriu pirmą foto telefone ir galvoju, kas per žiurkėnas, antroj foto - o, jau du 

ir aš taip pat biggrin.gif

QUOTE(Erendira @ 2016 06 15, 09:09)

Busy duonytė  thumbup.gif  Pasiskaičiau kažkada kaip reikia kepti ir supasavau 

MB kepa kartais....gera gaunasi

QUOTE(busycat @ 2016 06 15, 09:21)
O kaip ten reikia kepti, nieko nezinau :

ją ten tampyt, minkyt daug reikia, kažkas taip...aš ir neužsiimu smile.gif

QUOTE(Magnuna @ 2016 06 15, 09:26)

Šponkiuk - tai irklentėm imi Diinkos atplaukit  biggrin.gif

aha Nerimi smile.gif

o vakar ankstyvą rytą 4.30 mus prikėlė "fejerverkai" Kol suviokiau kas daros, sragsėjo (sproginėjo, rūko) visos rozetės, per visus aukštus....kažkoks siaubas....sudegė beveik visi maitblokiai, kurie buvo įjungti...atsipeikįėję iš šoko, patikrinom nuostolius- kavos aparatas(sudegė maitinimo šaltinis) mano kompo maitblokis, MB tel. pakrovėjas, ir abiejų telikų distancinių maitinimo šaltiniai.... dar aišku teko Lesto kviesti.... bet jie kaltės aišku nepreisiima,nors aiškiai buvo kažkoks įtampos impulsas linijoj (net nulio laidas dėžutėję nudegęs ir viena fazė dingo ) Vien žo, kad liūdna nebūtų....

Papildyta:
QUOTE(Daredi @ 2016 06 15, 09:55)

Naujokėms galima į Diinkines? Kažkaip norėtųsi ax.gif

na man tu ne naujokė, jei ką...taigi drąsiai- galima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 06 15, 10:01)
o vakar ankstyvą rytą 4.30 mus prikėlė "fejerverkai" Kol suviokiau kas daros, sragsėjo (sproginėjo, rūko) visos rozetės, per visus aukštus....kažkoks siaubas....sudegė beveik visi maitblokiai, kurie buvo įjungti...atsipeikįėję iš šoko, patikrinom nuostolius- kavos aparatas(sudegė maitinimo šaltinis) mano kompo maitblokis, MB tel. pakrovėjas, ir abiejų telikų distancinių maitinimo šaltiniai.... dar aišku teko Lesto kviesti.... bet jie kaltės aišku nepreisiima,nors aiškiai buvo kažkoks įtampos impulsas linijoj (net nulio laidas dėžutėję nudegęs ir viena fazė dingo ) Vien žo, kad liūdna nebūtų....

Papildyta:
na man tu ne naujokė, jei ką...taigi drąsiai- galima 4u.gif

Nu tu velniai rautų blink.gif Gerai, kad koks gaisras nekilo, nu bet vistiek nuostolių kiek...

Dėkui 4u.gif Vieną kartą jau buvau pas tave prieš šimtą metų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Baukidė @ 2016 06 15, 08:32)
Magnuna, kokia dar fotosesija, Grikelio visos foto superinės  wub.gif  Kruopcytė irgi visad nuostabi  wub.gif

Ačiū 4u.gif ax.gif bet koliaže nuotraukytės mažutės, būt gerai portretines padaryti
smile.gif bet gi visada kai norisi iš priekio nufotkgrafuoti tai guli nosis uodegom užsikloję smile.gif
QUOTE(Daredi @ 2016 06 15, 08:55)
o kur durys į vonią??

Durų jau kokie du metai nėr blush2.gif neprisiruošiu po remonto įdėti blush2.gif kad ne viena gy enčiau tai greit durys atsirastų o dabar vis eilės gale atsiduria smile.gif tuo labiau kad užplanuota slenkančias dėti kad vietos prieškambaryje mažiau užimtų nes vistiek visą laiką turės pravertos būti smile.gif
Daredi - tu iš kokio miesto? 4u.gif turbūt iš Kauno? Aš čia tam kad žinoti ar įtraukti į vilniečių ekipažą smile.gif
Diinka - eina sau blink.gif tikrai gerai kad neko gaisras 4u.gif
Atsakyti
Aš ir pradžioje nesupratau kas ten braunasi į vonią smile.gif
Magnuna dėl Dinkiniu aš tik likus kelioms dienoms žinočiau, plius pas mane kraitis 2 karapuzai ir gal net Mumis smile.gif tai jau prie datos galo matysiu kaip kas smile.gif
Grikis su Kruopa kaip visada puikūs 4u.gif Reiks man kokia Giliaus foto nusiųsti smile.gif Tik prisėsti prie PC reikia.
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 06 15, 09:24)
Jei geras oras, tai irklentėm kur nors plaukiosim greičiausiai

Tai nenorėtumėt ko naujo išbandyti? Liežuvių ir skrandžių mankštos paturbintos programos (intensyvus kursas pradedantiesiems)? hihihi.gif

Diinka blink.gif 4u.gif

Sagyte, tai mes galim gi ir ne viena auto važiuoti. Be to, greičiausiai pasiimsiu savo 12 m sūnėną (ta prasme, kad vis būtų vaikas į kompaniją taviškiams ne kokia teta rolleyes.gif )

Diinkos neklausiau, ar priims rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 15 birželio 2016 - 09:35
Ciabatos nereikia tampyt, nei minkyt, ismaisai, iskildini, suformuoji ir viskas. Skaiciau bent tris receptus, niekur apie tampyma nebuvo parasyta biggrin.gif 4u.gif Nebent man papuole TINGINIU ciabatos receptai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 15 birželio 2016 - 09:43