Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

QUOTE(Magnuna @ 2016 06 15, 10:25)
Durų jau kokie du metai nėr  blush2.gif  neprisiruošiu po remonto įdėti  blush2.gif  kad ne viena gy enčiau tai greit durys atsirastų o dabar vis eilės gale atsiduria  smile.gif tuo labiau kad užplanuota slenkančias dėti kad vietos prieškambaryje mažiau užimtų nes vistiek visą laiką turės pravertos būti  smile.gif
Daredi - tu iš kokio miesto?  4u.gif  turbūt iš Kauno? Aš čia tam kad žinoti ar įtraukti į vilniečių ekipažą  smile.gif

Dėl durų tai mielai prašom konsultacijai mirksiukas.gif

Aš iš Vilniaus.
Atsakyti
Svekos smile.gif
Tai pasirodo, pas mus visas vonios kambariuose gyvena žiurkėnai bigsmile.gif biggrin.gif

diinka 4u.gif , dar viskas pakankamai gerai baigėsi... Visa laimė kad prabudot.

Čia toks nekuklus klausimas... O naujokus į koliažą imsit, ar turim išlaikyt bandomąjį laikotarpį blush2.gif ax.gif
Atsakyti
As manau, kad turetumet truputi apsitrinti, nes daznai buna jog naujokai isnyksta, o koliaza mes darom ne taip jau ir daznai, todel kabo pazystamai nebepazystamu katinu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2016 06 15, 10:07)

Dėkui  4u.gif Vieną kartą jau buvau pas tave prieš šimtą metų biggrin.gif

o aš vis bandžiau prisiminti blush2.gif ...buavai ar ne...Violniuj tai pamenu kad buvom usitikę....
matomai tada kai šponkus priklydo....sode ant pievutės ?

QUOTE(busycat @ 2016 06 15, 10:34)
Ciabatos nereikia tampyt, nei minkyt, ismaisai, iskildini, suformuoji ir viskas. Skaiciau bent tris receptus, niekur apie tampyma nebuvo parasyta  biggrin.gif  4u.gif Nebent man papuole TINGINIU ciabatos receptai  thumbup.gif

primaišiau reiškia aš gi nekepu smile.gif ...dabar prisiminiau..labai ilgai maišyti reikia biggrin.gif tongue.gif

Atsakyti
Tai viską suprantu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 06 15, 10:02)
o aš vis bandžiau prisiminti  blush2.gif ...buavai ar ne...Violniuj tai pamenu kad buvom usitikę....
primaišiau reiškia aš gi nekepu smile.gif ...dabar prisiminiau..labai ilgai maišyti reikia biggrin.gif  tongue.gif

Kombaina nauja nuspirkau, kol anas maise as dainas dainavau hihihi.gif choru su katinais
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2016 06 15, 09:39)
Dėl durų tai mielai prašom konsultacijai mirksiukas.gif

Aš iš Vilniaus.

bigsmile.gif čia tu pagal darbą kažką bendro turi? 4u.gif į vilniečių sąrašiuką įtraukiu biggrin.gif
Sagyt tave su kraičiu irgi įtraukiu smile.gif
Kai jau bus galutinai aišku kiek važiuojančių, tadu ekipažus suformuosim - akivaizdu kad keliom mašinom važiuosime smile.gif
Busy - nuspirkai kombainą o mums ni ni pasirodyti biggrin.gif kokį pirkai?
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 06 15, 11:08)
Kombaina nauja nuspirkau, kol anas maise as dainas dainavau hihihi.gif choru su katinais

na pas mus ir yra....kaip visada gavau dovanų biggrin.gif kartu sui gamintoju smile.gif nors šitą kartais ir pati naudoju ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 06 15, 11:26)
Busy - nuspirkai kombainą o mums ni ni pasirodyti  biggrin.gif  kokį pirkai?

A kad ner ko girtis biggrin.gif Kenwood'a majora pirkau. Valgysma dabar ciabata su tavim kai atvaziuosi biggrin.gif

Diinka... geras apariuckas pas tave laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 15 birželio 2016 - 11:41
Busy - drinks_cheers.gif ir kombainą apčiupinėsiu biggrin.gif
Apie Diinkos kombainą su gamintoju tai tyliu, ten išvis tobulas variantas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 06 15, 11:02)
o aš vis bandžiau prisiminti  blush2.gif ...buavai ar ne...Violniuj tai pamenu kad buvom usitikę....

Vat šponkiaus aš nepamenu... mes visa govada buvom zoologijos sode, o po to pas tave atvarėm smile.gif

QUOTE(Magnuna @ 2016 06 15, 12:26)
bigsmile.gif  čia tu pagal darbą kažką bendro turi?  4u.gif  į vilniečių sąrašiuką įtraukiu  biggrin.gif
Sagyt tave su kraičiu irgi įtraukiu  smile.gif 
Kai jau bus galutinai aišku kiek važiuojančių, tadu ekipažus suformuosim - akivaizdu kad keliom mašinom važiuosime  smile.gif
Busy - nuspirkai kombainą o mums ni ni pasirodyti  biggrin.gif  kokį pirkai?

Aha, aš su durim draugauju daug metų biggrin.gif

Tai kaip suprantu, liepos 6d. ir be nakvynės, ane?

Busy, gera tavo cabata 4u.gif O tu ją su kuo ir kaip valgai?
Atsakyti
Daredi, khe khe... as kadangi un dietas, valgo mano vyrai. Na ar bent jau tikiuosi, kad valgys. biggrin.gif

O valgyt ja galima su viskuo kuo sirdis geidzia, jinai nera nei saldi, nei rugsti, tokio neutrlaus skonio su traskia plutele. Vakar pasidariau gaspacio, tai tikrai atsikasiu kasni ir pabandysiu su ja biggrin.gif

Magnuna sutarta, paliksiu tau nenuciupineta kombaino gabaleli hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 15 birželio 2016 - 12:51