Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Grikinis užtiesaliukas thumbup.gif o jau poza thumbup.gif
Vajėėė bėda katukui, valgyt neduoda unsure.gif biggrin.gif kas ten ant pilvo, balta širdukė?
Ainu kailiniai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 06 18, 11:08)
Va teip

Acha, sitas bigsmile.gif

Aciu Busiau uz patarima ir pagalba 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 06 18, 10:04)
Dėl kg, tai aš irgi atkritau ir nutrūkau verysad.gif .Niekaip neprisiverčiu tūpti ant sistemos blush2.gif Po atostogų taip palūžau.Net galvoju vėl grįžti prie žalingo įpročio smoke.gif  blush2.gif Tiesiog erzina pastovus alkio jausmas. Kas turėjo tą įprotį, mane supras.

Tikrai suprantu drinks_cheers.gif Mane irgi kamuoja nuolatinis alkio jausmas, o kai persivalgau - kaltes jausmas. Ir taip kaip uzburtas ratas. Jau mastau, kad cia psichiatro reikia. Na gal apsitvarkysiu savom jegom doh.gif
Atsakyti
Jeigu Grikis būtų Grikė, tai drąsiai galėtume vadinti rubenso moterimi :-D
Papildyta:
O Ainu, tai elegancijų elegancija ...
Atsakyti
Gielux, čia brolio katas, Špokis, pamestinukas.Ant jo pilvuko baltas lopinukas, o šiaip juodas kaip naktis. O mes gyvenam viename name, tai katinai maiszgosi per abu aukštus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 06 18, 06:38)

lotuliukas.gif  bigsmile.gif Oi Ruste,,, biggrin.gif
O mano drauge itin tvarkinga, tai kai ji atvaziuoja as jauciuos tikra nevala. Na bet jei jau siandien nepasitvarkyciau, tai nebzinau ka apie save galiu galvot tada? bigsmile.gif

Galvok, kad esi ne vienintelė tokia, kurios virtuvės stalčiai nesutvarkyti biggrin.gif

--------------

Susimatėm su Daredi - jos panelė jau išpiešta tatuiruotėm!

reiktų išmokti katiniškas raitytas tatuiruotes, gal paklausos daugiau būtų lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif

Sveikinimai Extravaganzai gimtadienio proga 4u.gif

Visų katinėliams 4u.gif Tokių grožių pridedat, kad tik grožėtis wub.gif
Vis pribėgdama paskaitau kuo gyvenat, tik nelabai spėju, tik pradedu ir jau kviečia mano mažoji biggrin.gif

Meduoliui ištikrųjų nėra labai gerai, dažnokai lankosi WC..prašiau brolio, kad nuvežtų pas vetus, bet nesusikalbėjom, jis nesupranta, kam čia tą katiną vežti doh.gif blogai kad pati dabar negaliu verysad.gif

Dar pasvajoju apie Dinkines ax.gif jau norėtusi kažkur iš namų išlysti, bet kol kas nelabai išeina..

Erode, reikia patarimo 4u.gif ar galima vartoti omeprozolius maitinant mažylę?

Aist už drąsą 4u.gif
Atsakyti
Extriuk su torto diena, laimes didziausios ir visko ko tik nori! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Kiek prirašėt visko, suskaičiau ir sužiūrėjau su malonumu.

Aist, sveika sugrįžusi 4u.gif Bet tu drąsi, tikrai. Man jau jau vaizdas nelabai, o ką kalbėt apie valgymą.
Ir šaunuolis tavo sūnus, kad taip rūpinosi gyvūnėliais:-) aš saviške tai suabejočiau...

QUOTE(Erode @ 2016 06 17, 20:08)
Rodau šeimyną.

Oi, Erode, kokia graži tavo šeimyna bigsmile.gif Visi tokie skirtingi, bet labai labai įsimintini biggrin.gif

QUOTE(Vidam @ 2016 06 17, 22:05)
Erode na kaip gi tai...Karaliaus sostas toks biednas, nei jokio dekučio, nei jokio paklotėlio, Karalius miega ant pliko dugno  doh.gif   lotuliukas.gif

Belai greičiau pasveikti, bet jau matosi kad panelytei geriau  4u.gif  4u.gif

Grikis akrobatas biggrin.gif

Apie karalių ir aš panašiai pagalvojau biggrin.gif
Bela iš tiesų pagrindinė manekenė mūsų tarpe mirksiukas.gif
Grikio išklotinės nepastebėti neįmanoma biggrin.gif Įdomu kokia svorio kategorija Grikio ir Belos?

QUOTE(Vėtra.l @ 2016 06 18, 06:38)
Susidariau mintyse planiuka:

Na ir kaip, planas įvykdytas, a?

QUOTE(bruknė* @ 2016 06 18, 13:46)
Jeigu Grikis būtų Grikė, tai drąsiai galėtume vadinti rubenso moterimi :-D
O Ainu, tai elegancijų elegancija ...

Taiklūs pastebėjimai mirksiukas.gif

QUOTE(Rustė @ 2016 06 18, 14:45)
Susimatėm su Daredi - jos panelė jau išpiešta tatuiruotėm!

reiktų išmokti katiniškas raitytas tatuiruotes, gal paklausos daugiau būtų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Prisiduodam
user posted image

Viskas gavosi ciki piki biggrin.gif Kitą kartą gal ir aš pasidarysiu ax.gif

Dariau Mėtos portretus, kantriai laukė kol man atsibos biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daredi: 18 birželio 2016 - 19:55
Daredi, kantri tavo katė, maniškiai tai tik Ozis žiūri pakicintas, Ausius visada užsimerkia, Tiga nusisuka...
-----------
O aš ant delno saulę išsipiešiau
user posted image

Ir ant kojos tokias pačias strėles dvi, į skirtingas puses. Patiko piešinys ir man smile.gif
Atsakyti
Extriuka su tortadieniu!
Ruste puikus darbas! Labai gražiai! Visi katukai nuostabus 4u.gif

O čia Mumio transformacija smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2016 06 18, 19:30)

Grikio išklotinės nepastebėti neįmanoma biggrin.gif  Įdomu kokia svorio kategorija Grikio ir Belos?

Bela - 2.5 kg biggrin.gif , bet ji dar jauna, o dabar ir sterilizuota, tai bijau, kad savo formas praras.
Graži katulė Mėta wub.gif
QUOTE(Rustė @ 2016 06 18, 20:01)

O aš ant delno

Labai gražu thumbup.gif matosi patobulėjimas, dar šiek tiek praktikos ir bus meistriški darbai thumbup.gif
biggrin.gif
Mumis gražuolis taipogi
Bela šiandien suposi ant užuolaidų, tiek džiaugsmo apturėjau, pagaliau katulė grįžta į savo vėžias
Atsakyti
Planas pilnai ivykdytas...Namai keistai svarus thumbup.gif

Extriuk - sveikyjame Tave su tortadieniu! Būk laiminga 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mumio transformacija superine wub.gif thumbup.gif

Ranku tatuiruotes gerai atrodo! Meistre tobuleja 4u.gif

Na ka, laikas miegelio rolleyes.gif
Atsakyti