Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Extriuk, priimk ir mano sveikinimus.Būk sveika, o visa kita uždirbama ir nuperkama. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Extriuk, sveikinu tave su gimtadieniu!!! Žaismingumo ir rimtumo tinkamom proporcijom. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Dėl tvarkos. Paviršiuje namie pas mane visai tvarkinga, o va spintose/stalčiuose tai visaip pasitaiko. blush2.gif man svarbu, kad daiktai ne vietoje bendrose erdvėse nesimėtytų ir man kvėpuot laisvai netrukdytų. O kai daiktai sukišami į lentynas ar spinteles, man gerai tada. biggrin.gif
Lisitėja, nepradėk rūkyt, prašau. Galbūt mitybos reikaluose tau irgi galėtų Busy padėti susistyguoti... g.gif
O kaip atrodo ta ikea maišelių dėžė?
Atsakyti
Va teip

user posted image
Atsakyti
Ačiū, Busy 4u.gif
Atsakyti
Ne,Aist, sengsiuos nepradėti, juk visiems sakau, kad tai laikinai nedarau, o tas laikinai tęsiasi jau du metus blush2.gif Atrodo viskas paprasta, tik mažiau ėsti reikia, o va apsiėdu. blush2.gif
Maišelynas bais gražus ir dar patogus. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 06 18, 09:12)
Ne,Aist, sengsiuos nepradėti, juk visiems sakau, kad tai laikinai nedarau, o tas laikinai tęsiasi jau du metus blush2.gif Atrodo viskas paprasta, tik mažiau ėsti reikia, o va apsiėdu. blush2.gif
Maišelynas bais gražus ir dar patogus. thumbup.gif

O apsiėdimas tiesiogiai susijęs su netinkamais produktais, kuriuos vartoji 4u.gif
Atsakyti
Jums gerai vilnietėms kad IKEA turit ax.gif . Visokio gėrio prisipirkt galit biggrin.gif
Papildyta:
Dar norėjau paklaust. Girdėjau Vilniuje yra kačių kavinė. Ar buvot kuri? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 06 18, 10:15)
O apsiėdimas tiesiogiai susijęs su netinkamais produktais, kuriuos vartoji 4u.gif

Mhm, per mažai baltymų, pernelyg daug angliavandenių. smile.gif

Daug linkėjimų Extravaganzai gimtadienio proga.
user posted image

Papildyta:
QUOTE(bruknė* @ 2016 06 18, 10:43)
Jums gerai vilnietėms kad IKEA turit  ax.gif . Visokio gėrio prisipirkt galit  biggrin.gif
Papildyta:
Dar norėjau paklaust. Girdėjau Vilniuje yra kačių kavinė. Ar buvot kuri?  ax.gif

Buvome. Dauguma, ten meetinomės kažkada.
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 18 birželio 2016 - 10:33
Extravaganza, sveikinimai su gimtadieniu 4u.gif

Su tom dietom = gyvenimo būdu, nes dietos reikšmė visų pirma ir yra režimas, viskas ir paprasta, ir sudėtinga. Pirma reik galvą išsikuopt ir pasakyt sau stop. Atrodo viskas pakankamai paprasta, valgyt po truputį, kas nustatytą laiko intervalą, kuo mažiau angliavandenių su aukštu glikeminiu indeksu, sudėtiniai angliavandeniai pirmoje dienos pusėje, o vėliau baltymai ir žinoma kalnai ląstelienos. Vanduo samo saboj. Tikrai ne aukštoji matematika, bet... kai suvoki, kad tai turi būti tiesiog gyvenimo būdas. Turi išsiugdyt įprotį neštis darban maistą. Ir baltymai, na nėr juose gyvenimo džiaugsmo lotuliukas.gif Labai žaviuosi Busy valia, ašen tokia bevalė verysad.gif doh.gif
Atsakyti
Extriuk - sveikinimai gimtadienio proga 4u.gif 4u.gif 4u.gif kad akys džiugesiu spindėtų, rankos nenuilstų o dūšioj dažnai ramybė lankytųsi 4u.gif

Figūra
user posted image
Atsakyti
user posted image

Ko čia iš pat ryto apie dietas g.gif , va nedavė laiku katinėliui valgyti, tai ir numirė, na beveik numirė mirksiukas.gif
Gudrus katinas, kam jam eiti namo, į antrą aukštą valgyti, jei galima pas draugus užsukti, Moliukas visada maisto turi, jam niekas neriboja.
Grikio figūra pavydėtina, kaip ir šypsena wub.gif
Atsakyti
Grikiuko išklotinė wub.gif
Mam, einam į lauką, ką... Nu, maaaam, plyyyyz...
user posted image
Atsakyti